Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
27 december 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

MissLipgloss.nl in 2009


Een jaar in internetwereld is lang. Weer een jaar voorbij, ook op MissLipgloss.nl. Het hele jaar door, elke dag artikelen. Dat zijn in 2009 zo’n 700 artikelen en 30.000 reacties. In een jaar zijn we gegroeid van 6.700 bezoeken per dag naar ongeveer 12.700 bezoeken per dag. Dat is bijna het dubbele! Laten we de balans opmaken hoe MissLipgloss.nl er nu uitziet.


– 1,065 artikelen
– 59,636 reacties
– de How To en Lovely Looks categorieen zijn het populairst
– de ‘MissLipgloss’ pagina is van alle pagina’s de meest bezochte
– de 10 populairste artikelen zijn:


Catrice Liquid Mousse foundation
Geshopt in Maastricht
Mijn favoriete producten op dit moment
Fake in beautyreclames ja of nee
H&M Suede enkellaarsjes
Mijn eerste keer epileren
Fototijd: schrijfboekjes
Mijn fotostudio
Mijn beautytasje in tas
Eten in Maastricht
Naar de kapper

de meest gebruikte zoekwoorden op Google zijn:

misslipgloss, miss lipgloss, www.misslipgloss.nl, miss lipgloss nl
eyeko
yes to carrots
lush
beautyblogs
queen helene mint julep masque
everyday minerals
lipgloss
mixing medium
88 palette

– de meeste mensen komen rechtstreeks op mijn site, maar de rest komt het meest via

Beautygloss
Twitter

Ellegirl Forum

Google images

En hier wil ik dan nog even kort wat aandacht aan besteden. Kort. Er zijn wel eens topics op het Ellegirl forum over Mascha en ik, en dat zijn dan van die rel- en haattopics. Bij deze: haters, enorm bedankt! Want jullie zorgen echt voor heel veel traffic naar mijn site. 8% van die bezoekers komt gewoon regelmatig terug!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.