Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
15 april 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • Miss Lipgloss vraagt...
Een MissLipgloss artikel

MissLipgloss.nl beauty talk #006

Deze keer de vraag:

Spaar jij geld op om specifieke cosmetica te kopen? Bijvoorbeeld die ene mooie blush die je al zo lang wil of een bepaald oogschaduwpalette. En bespaar je dan op andere dingen?

Ik spaar zelf niet echt voor bepaalde beauty items. Als ik iets wil hebben, kan ik het praktisch altijd wel kopen omdat je voor cosmetica niet superveel geld kwijt bent. Een oogschaduwpalette van 50 euro kan ik zeg maar altijd wel betalen. Maar dat betekent niet dat ik het zomaar koop. Als ik iets heel graag hebben wil, ga ik eerst heel veel research doen op internet. Dus reviews zoeken, swatches, foto’s… Dan ga ik er over nadenken en als ik na een week nog steeds over dat ene product zit te dromen, dan koop ik het. Maar dit is alleen bij hele dure dingen, zoals een dure blush van €25 of een oogschaduwpalette van €50. Over een gloss van een tientje denk ik niet zo lang na 😉


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.