Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
1 september 2008 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • privé
Een MissLipgloss artikel

Miss Lipgloss update

Hey dear ladiesss!

Even een update-je over de site en over mij! Af en toe moet ik jullie natuurlijk even op de hoogte houden om dingen rond mij en de site.

Over MissLipgloss (.nl): binnenkort (datum is nog niet helemaal zeker) word ik geknipt door Hans Beers van Invitation Hair in Amsterdam. Hij gaat zich helemaal uitleven op mijn haar (dat inmiddels veel te lang is, dus ik ben wel toe aan een fijne knipbeurt 😉 ) en een visagiste gaat zich uitleven op mijn gezicht! Daarna heb ik een shoot (voor het portfolio van Hans), dus de foto’s krijgen jullie vanzelf te zien…

Ennn leuk: midden september kom ik als Trendy Chick op Chicklit.nl! Ook hebben Mascha en ik binnenkort een leuke surprise, waar we verder lekker nog niks over gaan vertellen 😉 !


Dan even over Miss Lipgloss a.k.a Cynthia: ik begin deze week weer met school (dinsdag om precies te zijn) en dat betekent dus dat ik geen vakantie meer heb… Wat ook wel mocht na drie maanden! Zoals iedereen wel weet doe ik Journalstiek in Zwolle. Dat betekent dus dat ik minder vrije tijd heb, veel minder vrije tijd. Natuurlijk weet ik niet hoeveel tijd er in de studie gaat zitten, dat zal ik eerst zelf even moeten meemaken. Dat betekent dus dat ik vanaf nu niet kan beloven dat er elke dag een nieuwe update is 🙁 . Natuurlijk ga ik het proberen, want ik vind het zelf ook leuk als de site lekker actief is, maar school en werk gaan gewoon voor, it’s as simple as that. Ik ga dus m’n uiterste best doen voor jullie ladiesss, maar ik beloof niks. En ik geef dit even aan omdat ik weinig zin heb in meisjes die elke dag vragen of er nog wel een update komt 😉 Ik snap dat het lief bedoelt is, maar soms komt het wel een beetje vervelend over. Ik heb namelijk naast Miss Lipgloss nog zóveel andere dingen te doen! 🙂 En soms is het ook wel fijn om lekker voor de tv te zitten en níks te hoeven.

Foto is © Marjolein du Pont

Dus: nu zijn jullie weer op de hoogte! Heerlijk, of niet? 😉


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.