Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
7 juli 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • privé
  • vakantie
Een MissLipgloss artikel

Miss Lipgloss on holiday!

Eindelijk wordt het tijd voor mij om te relaxen: op 9 juli ga ik er acht dagen tussenuit. Samen met mijn vriendinnetje Mascha ga ik lekker chillen (en een beetje feesten) op Kreta!


Het appartementencomplex waar we een week zitten

We zitten een week in Stalis, een plaatsje tussen Malia en Chersonissos. Stalis staat bekend om haar mooie brede stranden (de mooiste van Kreta). Lekker rustig, maar wel centraal!

Onze vakantie wordt geen feestvakantie, we gaan lekker een weekje uitrusten. Lekker bij het zwembad liggen, naar het strand, mooie plekjes op Kreta bezoeken… We hebben er onwijs veel zin in, ik ben echt toe aan een weekje niks. Geen site, geen werk, geen school. Heerlijk! Ik zie al wel een klein beetje op tegen de berg mailtjes die me staat te wachten als ik thuiskom, maarja, dat hoort erbij! Hopelijk wachten er wel veel pakketjes op me als ik terugkom, da’s dan wel weer leuk!!

Ik ben dus acht dagen weg, en dat betekent ook acht dagen geen site! Natuurlijk blijven er gewoon updates online komen (een, heel soms twee per dag), maar ik een week lang niet op de site. Ik zal dus ook reacties uitzetten, zodat er geen relletjes kunnen ontstaan. Ik weet hoe sommige meiden zijn, zeker als ze weten dat we niet online zijn om comments te verwijderen enzo.

Gaan jullie nog op vakantie?


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.