27 januari 2017 door Cynthia Schultz 45 reacties
Een MissLipgloss artikel

Miss Lipgloss herinneringen

000Wat is tien jaar Miss Lipgloss voorbijgevlogen, maar voelt het aan de andere kant als een leven lang. Als ik terugkijk op de jaren dat ik mijn blog run, flitsen er wat beelden door mijn hoofd. Herinneringen die me nog lang bij zullen blijven, van die dingen waar ik vaak aan terugdenk. Sommige dingen heel groot, andere dingen kleiner en op het eerste gezicht nietszeggend. Ik deel ze graag met je vandaag.

Dit zijn dingen die in me opkomen als ik eens terugdenk aan de afgelopen tien jaar, van die beelden die voor mijn ogen flitsen. Ha, nu klinkt het net alsof ik doodga. Gelukkig is niets minder waar. Het gekke is dat ik dingen als mijn eerste persevent helemaal niet meer kan herinneren. Ik zit al eventjes te graven, maar dat eerste specifieke event kan ik me niet meer voor de geest halen. Gek, toch?

‘Bouwen’ van mijn eerste web-log

Het moment dat ik mijn blog begon, weet ik nog erg goed. Ik zat op mijn slaapkamer bij mijn ouders thuis. Het was 21 september 2006, ik was zestien jaar oud. Ik hield erg van schrijven en van make-up en besloot (op aanraden van mijn vader) een blog te starten. Dat kon destijds erg gemakkelijk via web-log.nl. Ik moest een naam invullen, dat werd ‘Miss Lipgloss’ – gewoon, omdat ik zoveel lipgloss had. Ik zie ze zo nog voor me in een laatje van mijn bureau.
In een paar klikken had ik een blog. Met heel veel roze. Tien jaar later blog ik nog steeds en alles wat er is gebeurd in de tussentijd, had ik natuurlijk nooit kunnen bedenken.

Schrijven voor Girlscene als bijbaan

Ergens in 2008 werd ik benaderd door Monique van Girlscene. Ik keek enorm op tegen haar: de koningin van de fashion, beauty en lifestylesites van Nederland, echt een voorloper op internetgebied in die tijd. Ze vroeg of ik het leuk vond om voor Girlscene te schrijven. Dat hoefde ze me natuurlijk geen twee keer te vragen. Ik kreeg er wat geld voor en ik kon dus mijn baantje bij de supermarkt opzeggen. Ik weet nog hoe ik de koning te rijk was: wat een geweldig bijbaantje had ik! Van de vleesafdeling in de supermarkt naar thuis artikelen schrijven voor een van mijn favoriete sites. Door mijn eigen blog kwam ik aan dit baantje en ik vond het geweldig.

De eerste keer in een magazine: Girlz!

Door de jaren heen heb ik vaak fotoshoots en interviews gehad en daarmee in magazines gestaan, maar de allereerste keer weet ik nog als de dag van gisteren. Er kwam een fotograaf bij mij thuis (ik woonde nog bij mijn ouders) om foto’s te maken bij een artikel over mijn ‘lipglossverslaving.’ De keuken werd omgebouwd tot fotostudio met een heleboel lampen, ik werd op de foto gezet met al mijn verschillende soorten lipgloss en op het grasveld voor ons huis werd er ook nog een shoot gedaan. Het werd een mega groot item in Girlz! en ik was er ongelooflijk trots op. Check ook de zin ‘als ik een brief moet posten,’ haha!

Eerste zakelijke diner

Ook in 2008, toen ik net het VWO aan het afronden was, werd ik benaderd door Blogmij. ‘Je kan van je blog je werken maken,’ zeiden zij toen al. Ik geloofde er echt niks van! In Nederland gebeurde dit nog niet zoveel en ik zag niet in hoe dat mogelijk was. Wel leek het me handig om samen te werken: ik stak er zoveel tijd in, het zou toch best relaxed zijn om er een zakcentje mee te verdienen. Ik weet nog goed dat ik op kantoor bij hen in Den Haag het contract tekende en dat we ’s avonds uit eten gingen bij Oni in dezelfde stad. Ik was zo nerveus: wat moest ik aan, hoe moest ik me gedragen, hoe moest ik eten (ik had nog niet veel ervaring met sushi), wat voor make-up moest ik op… Ik vond het uiteindelijk mega leuk en leerde toen ook dat het allemaal echt niet zo stijfjes en ‘belangrijk’ is.

Mijn eerste advertorial

In het verlengde van die eerste zakelijke afspraak had ik mijn eerste advertorial op de website. Er waren nog geen regels, geen richtlijnen, geen duidelijkheid over hoe alles werkte, maar wel verdiende ik veertig euro met mijn eerste in opdracht geschreven blogpost. Het ging over, jawel, de nieuwe single van Craig David. Ik kreeg een plaatje en een tekst aangeleverd en die moest één op één op de website.
Ik weet nog zo goed dat ik daar beneden rende en aan mijn ouders verkondigde dat ik zojuist in tien minuten veertig euro had verdiend.

Daarbij kan ik me ook erg goed herinneren dat ik een keer met Mascha ging winkelen in Den Haag en dat we alles omrekenden naar advertorials. In die tijd verdiende ik €250 voor een advertorial, wat ik een bizar hoog bedrag vond. Wat veel geld! We stonden in een kledingzaak en ik paste een spijkerbroek. Hij was €125, wat ik erg duur vond. ‘Ah joh, dat is maar een halve advertorial!’ zeiden we lachend.
Inmiddels denk ik een beetje anders omdat van de prijs die ik krijg voor een advertorial nog zoveel geld afgaat voor ik het daadwerkelijk kan uitgeven, maar het blijft leuk hoe dat destijds ging. Ook zie ik het niet meer zo dat ik het bedrag voor een campagne ‘verdien’ in de tijd die ik er in stop. Ik zie het nu meer als een loon voor alle uren die ik in mijn bedrijf stop.

Mijn allereerste persreis: naar Japan

In 2010 dacht ik even dat ik gek werd: ik werd door Red Bull uitgenodigd om mee te gaan naar Japan. Red Bull organiseert sportevenementen over de hele wereld en in Tokio werd de Red Bull BC One gehouden: een grote breakdance-wedstrijd. Samen met iemand van de Telegraaf en de Nieuwe Revu ging ik die kant op. Ik vond het erg spannend maar vooral zó tof! Wat een ervaring was het om vier dagen in Tokio te zijn, en ook nog eens voor werk. Het was mijn allereerste persreis en het had niet beter kunnen zijn.

Boek Beauty

In 2013 verscheen mijn eerste boek, Beauty. Hoofdzakelijk gaat dit boek over beauty, met een klein deel over hoe mijn blogcarriere tot dan toe verliep.

Een grote droom die uitkwam! En ook weer iets waar ik veel van heb geleerd. Het was megaveel werk: het schrijven, het verzamelen van beeld (wat ik allemaal zelf deed), de fotoshoot plannen (wat ik allemaal zelf deed), het lanceringsfeest plannen (wat ik allemaal zelf deed) en de enorme hoeveelheid aan media-aandacht rondom de verschijning. Na de lancering raakte ik oververmoeid en ging het even niet zo goed, ik had echt teveel hooi op mijn vork genomen. Les: niet alles zelf willen doen en goed naar je gevoel en lijf luisteren.

Het boekenvak smaakte zeker naar meer, maar ik wilde niet nog een beautyboek uitbrengen, geen vervolg op dit boek.

De Miss Lipgloss Shop

Al tijden had ik het in mijn hoofd: een eigen online winkel. Het leek me zo gaaf om een eigen webshop te runnen! Die droom kwam uit eind 2011, begin 2012: samen met e-commerce bureau De Nieuwe Zaak opende ik een eigen webwinkel vol beautyproducten. Twee jaar lang hebben we hier hard aan gewerkt met het team. We hebben duizenden bestellingen verzonden, ik heb duizenden teksten geschreven voor bij producten, nieuwsbrieven uitgewerkt, op nieuwe producten gejaagd en met leveranciers afgesproken. Eind 2014 stopten we ermee. De Nieuwe Zaak stopte met hun Retail tak en we spraken er al een tijdje over om te stoppen. De vele uren werk, de hoge kosten aan onder andere fulfilment en verpakkingen, de lage marges op beautyproducten en het gebrek aan focus zorgden ervoor dat we de deur dicht deden. Ik krijg er nog wel eens opmerkingen over, en vragen of ik het niet als falen zie, maar ik zie het juist als een periode waarin ik vreselijk veel heb geleerd en waarin ik heb ontdekt dat retailen toch echt niet mijn ding is. En daar ben ik heel dankbaar voor! Het was een prachtige kans die ik met beide handen heb aangegrepen.

TV-werk

In de laatste paar jaar heb ik regelmatig wat tv-werk mogen doen, iets waar ik grote dromen over had. Wat leek het me gaaf om een eigen programma te hebben of om een expert te zijn in een talkshow! Ik ben vaak te gast geweest in programma’s als Koffietijd, EditieNL en Shownieuws en daarnaast heb ik drie keer mijn eigen tv-programma op TLC gehad, TLC Make-Up. De laatste keer deed ik dat samen met Anna Nooshin.
De tv-droom heb ik wat laten varen, niet omdat het niet lukte, maar omdat ik ontdekte dat het niet iets is waar ik gelukkig van word. Draaidagen voor televisie leverden me altijd verschrikkelijk veel stress op, een bepaalde druk om er op een bepaalde manier uit te zien, mensen die onaardig en onnodig hard zijn, die je alleen bellen als zij je nodig hebben. Ik werd er niet gelukkig van en het is niet meer mijn uiteindelijke doel om een vast televisiegezicht te worden, wat eerst wel een doel van me was. Ik vind het nog steeds leuk om te gast te zijn als expert op een bepaald gebied of om over ontwikkelingen te praten, maar een eigen televisieprogramma hoeft van mij niet meer. Maar begrijp me niet verkeerd, de tv-ervaringen die ik heb gehad waren ook enorm leuk en ontzettend leerzaam.

 

Als ik zo terugkijk op al deze herinneringen zitten er best wat dromen bij die in duigen zijn gevallen. Niet op een negatieve manier, integendeel: door ermee aan de slag te gaan ontdekte ik dat ik van bepaalde dingen een beeld had dat niet klopte. Door het te proberen ontdekte ik dat ik het eigenlijk helemaal niet wilde, dat ik gelukkiger word van andere dingen.

Ik word er wel bijna wat melancholiek van, maar het voelt goed om terug te kijken op deze herinneringen. Ik zal ze nooit vergeten, dat weet ik zeker.

Heb jij een specifieke herinnering bij Miss Lipgloss? Ik ben benieuwd.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

45 reacties
 1. Mariska

  Echt heel leuk hoe je terugblikt hierop, ik weet het volgens mij allemaal ook nog wel. Jij was ook een van de eerste blogs die ik volgde toen ik de Nederlandse blogscene ontdekte 🙂

 2. anna

  Tof om te zien! Je boek heb ik ook in huis. Ik volg je echt al jaren en ik herken dus ook veel van deze mooie momenten!

 3. Lisette

  Wat een leuke trips heb je mogen maken door wat je hebt gepresteerd!

 4. Minka

  Roll on February first pls! \0/

 5. Suzanne

  Leuk deze terugblikken! Ik volg je ook alweer heel wat jaar inmiddels. En ik kom eigenlijk vooral voor je artikelen die niet met make-up te maken hebben, jouw aanbevelingen over gadgets, boeken en je algemene schrijfsels vind ik echt superleuk. Ik ben dan ook heel benieuwd naar je nieuwe website!

 6. Nanda

  Oh memorylane <3

  Ik ging je volgen vanaf 2012.
  Je hebt zoveel lef. Je worstelde met dingen maar deed het tóch. Zo knap vind ik dat!

  Verder heb ik altijd zó genoten van je sneak peeks/plogs. Hoe gewoner je week hoe fijner.
  Ik vond ook dat je (te) veel over je heen hebt gekregen in de afgelopen jaren. Best harde kritieken.
  Uiteindelijk zag ik je héél langzaam veranderen. Voorzichtiger worden in je mening. Zakelijker worden..
  Maar misschien hoorde die verandering ook bij het ouder worden, volwassener.

  Oja, heb nog een vreemde herinnering en dat is de verbroken vriendschap van jou en Mascha.
  Het viel mij destijds al op dat er íets speelde. En stiekem ben ik nog steeds benieuwd wat daar toch is voorgevallen? Erg hé.
  Terwijl ik heel goed snap dat er ook genoeg privé is!

  Dank Cynthia voor zoveel mooie verhalen en foto's op MLG!!
  Ik verhuis sowieso mee naar Cynthia.nl

 7. Jessica

  Heerlijk om die mooie groei vanaf een afstandje te mogen zien. Ik besef me ineens dat ik je al drie jaar volg. Dicht bij jezelf blijven inspireert mij het meeste. En ik ben van mening dat de eerste helft van je leven echt ontdekken is, uitproberen, nieuwe wegen te beandelen, erachter te komen wat wel en niet bij je past. Je doet het supergoed. Succes met je nieuwe website! Ik ga mee;-)

 8. Jana

  Wow wat een hoop mooie herinneringen. Je hebt echt ontzettend veel bereikt! x

 9. Merel

  Je boek en je shop kan ik mij heel goed herinneren. Ik heb wel een paar keer bij je shop besteld, vond ik altijd zo speciaal om te doen. Door jou heb ik bijvoorbeeld de Sleek paletten ontdekt toen ze nog niet zo goed verkocht werden in Nederland. Vooral het Storm palette gebruikte ik op een of andere manier heel veel. Dat is echt een herinnering aan je haha. Je boek vond ik toen ook erg leerzaam. Zo heb ik wel een paar tips van je gebruikt.

 10. marleen@burgertrutjes

  Wat leuk om te zien dit joh! Ik moet zeggen dat ik niet álles heb gelezen en meegemaakt maar ontzettend tof om te zien hoe je bent gegroeid. En ik ben stiekem strontjaloers hoor, op die reis naar Japan! Wow!!!

  Succes met Cynthia.nl! <3

 11. Kirsty

  Wat heb je veel tofs mogen doen! En heel begrijpelijk ook dat bepaalde dromen misschien veranderen, of niet meer je dromen zijn, juist doordat je het hebt mogen doen. Soms is de praktijk toch anders dan je je voorstelt van tevoren. Knap dat je die dromen dan ook kunt laten varen en kiest voor dingen die bij jou passen en waar jij je goed bij voelt!

 12. femketje

  zo gaaf om alles zo op een rijtje te zien 😀 ondanks dat dit maar een tip of the ice berg is van alles wat je hebt gedaan :3 ik volg je echt al zo lang en vind het nog steeds zo jammer dat ik toen door omstandigheden niet naar de meeting kon komen met een aantal andere trouwe volgers jaren geleden.. it still bugs me tbh! XD

 13. Maaike

  Wauw wat een toffe dingen heb je meegemaakt met MissLipgloss! Super leuk om dat zo terug te lezen van je. Wat een droom is voor mij is dat ik ook ooit in een tijdschrift sta haha. Ik weet niet waarom, maar dat lijkt me gewoon tof

 14. Aileen

  Wat leuk om te lezen!
  Veel van die eerste dingen wist ik helemaal niet, maar ik volg je dan ook pas sinds 2012.
  Weet je heel toevallig nog welk nummer van Girlz! het was? Ik heb er nog heel erg veel liggen, ben nu benieuwd of ik die met jou erin ook heb!

 15. Eva

  Wat ontzettend leuk om te lezen dat je eerste zakelijk diner bij Oni was. Dat is namelijk het restaurant van mijn broer!! Ik heb er zelf nog een tijdje gewerkt (voor 2008) tijdens mijn studie. Leuk om al je ontwikkelingen zo op een rijtje te zien. Knap wat je allemaal hebt gepresteerd!

 16. Nathalie

  Ik vind het allerknapste en het meest inspirerende hoe je je niet laat leiden door ‘wat hoog in aanzien staat’ of door wat andere mensen vinden, maar dat je steeds blijft zoeken naar wat bij jou past en hoe je zo authentiek mogelijk kan zijn. Zoveel durven aangrijpen, hard werken en steeds blijven reflecteren. Zo inspirerend! Ik pleit voor meer hierover op cynthia.nl!

  • Miss Lipgloss

   Wat ontzettend LIEF dit. Dankjewel!!!

  • Bente

   Wat een mooie reactie, helemaal mee eens!

   Op persoonlijk vlak is me nog bijgebleven dat je van een meisje met heimwee bent veranderd in een jonge vrouw die reizen heel erg leuk vind om te doen, mooie ontwikkeling! 🙂

 17. Jessica J.

  Ik vind het zo ontzettend knap wat je allemaal bereikt hebt. Wauw, echt, indrukwekkend.

 18. Yvonne

  Wat kan het leven gek lopen hè? Zo leuk om te lezen hoe het allemaal begon en het zich heeft ontwikkeld. Jammer dat ‘ergens mee stoppen’ door menigeen als ‘falen’ wordt gezien. Soms doe je dingen omdat het je op dat moment leuk lijkt, maar mensen veranderen nu eenmaal. Je hoeft toch niet de rest van je leven hetzelfde te blijven doen? Dat heet gewoon ontwikkeling! Ervaringen opdoen is altijd ok, en kunnen ze je nooit meer af nemen. Zelf werkte ik ook jaren in winkels en ik hield ook van schrijven. Mijn schrijfsels begonnen op Hyves! (Niet lachen!). ? Toen kwam ik bij Ze.nl terecht en inmiddels schrijf ik voor Vrouw.nl. En ook ik heb in een aantal tv-programma’s mogen zitten als gevolg van mijn columns (Debat op 2, EditieNL en nog wat programma’s op NPO). Ik ben heel benieuwd wat er nog meer op je pad komt. Nogmaals succes met je nieuwe blog! Gaat vast lukken!

 19. Judith

  Wauw, wat een prachtige hoogtepunten! En zo zie je maar dat doelen kunnen veranderen juist als blijkt dat het minder in jouw straatje ligt. Je kunt in ieder geval met veel trots hierop terugkijken. 🙂

 20. Liset – Beautydagboek

  Je hebt prachtige dingen mogen meemaken en veel herinner ik me ook wel :). Was jouw eerste event niet ergens in een mooi huis/kantoorruimte waar allemaal verschillende kamers waren en je Debbie voor het eerst ontmoette? Staat me zoiets van bij ;). Correct me if I’m wrong! En verder; je blog is een mooie leerschool voor al je dromen. Sommige dingen blijken toch niet iets voor jou te zijn en dat is mooi om te ontdekken. Je weet nu beter wat je wel wil en dat is ook wat waard!

  • Miss Lipgloss

   Ja!!! Van Bourjois in het huis van Mathijs van Nieuwkerken!

 21. Kiss & Make-up

  Waaaaah, die foto van je in Girlz, zooooo leuk om te zien 😀 En voor je eerste persreis meteen naar Japan, da’s wel heel knap hoor.

 22. Lindsey Beljaars

  Wauw, wat een prachtige herinneringen! Tof dat je ze hebt samengevoegd in een artikel

 23. rachel

  ik weet alles nog 😀 en ja je boek!! ben ik toen met roon en de meiden nog naar de stad gekropen savonds voor je moaahhah om je ff te knuffelen, ik vind dit zo leuk herinneringen ophalen he :D, zeker als je iemand hebt zien groeien <3

 24. jose

  Ik heb echt een hele rare herinnering aan Misslipgloss die me áltijd te binnen schiet als er een blogpost voorbij komt over hoe lang je al bezig bent met je website. Volgens mij was je een keer op persreis met Masha in Parijs en jullie deelden samen een hotelkamer. Ik weet niet op wiens blog er een filmpje online kwam, maar er was een moment in de vlog (of een voorloper van een vlog) waarin jij op het bed zat en je zat naar fora te kijken over jezelf en je moest er heel erg om lachen. Er was een meisje die iets had geschreven in de trant van ‘en misslipgloss heeft aan de ene kant kort haar, en aan de andere kant lang haar, kan ze nou niet een keer kiezen wat ze wil’. En jij zat daar gewoon om te lachen en dat vond ik toen zó stoer. Ik dacht ‘wow, ze wordt gewoon beledigd en ze weet het van zich af te schudden!’. Ik was zelf echt superonzeker die tijd, nog een dikke puber, maar jij was echt een voorbeeld destijds (en nog steeds wel, stiekem). Daarom ga ik Misslipgloss denk ik ook een beetje missen… Maar ik ben superblij dat je een nieuwe stap maakt waar je gelukkig van wordt. Het past bij je om te doen wat je wil. Je bent een topper.

  • Miss Lipgloss

   Wooooow ja dat weet ik ook nog! Zo lang geleden, wist niet eens dat ik dat nog wist, haha.

  • Suzan

   Wat toevallig dat dit genoemd wordt, want dit staat mij ook nog zo goed bij. Ik had hetzelfde, ik dacht ook: wauw, wat stoer dat je daar oprecht zo hard om moet lachen, in plaats van dat je je er iets van aantrekt. Kon het filmpje waar dit in zat helaas niet meer terugvinden maar ik had inderdaad nog echt onthouden hoe inspirerend ik dat vond.

 25. Margot

  Wat heb je toch mooie dingen gedaan! En super juist dat je zo allemaal dingen hebt kunnen proberen en ervan hebt kunnen leren.

 26. Aranka

  Natuurlijk, de MissLipglossShop! Die was ik al bijna vergeten terwijl ik er zelf toe stage voor heb gelopen! Dat was inderdaad een hele leuke en leerzame periode! Vooral heel erg tof om te zien hoe het er vanaf de achterkant aan toe ging!

  • Miss Lipgloss

   Jij was de eerste stagiaire! Ik zal dat nooit vergeten <3

 27. Farah

  Mijn herinnering aan Misslipgloss… t zijn er zoveel!
  – Jouw eerste keer op vakantie naar Terschelling in je eentje. Wat vond je dat spannend en wij, jouw bezoekers, hadden ne aangemoedigd om toch te gaan en dat het je goed zou doen. Wat was het fijn om te lezen, dat je t goed bevallen was.
  -In 2013 had je een zeer persoonlijk post geschreven, over hoe rot je je wel niet voelde. Ook al ken ik je niet persoonlijk, t kwam echt bij mij aan. Ik werd er stil van en leefde enorm met je mee.
  – Je aankondiging naar Vietnam en dat je geld inzamelde voor Cycle4Girls, dat hele proces van oefenen op je racefiets tot prachtige foto’s van jouw reis door Vietnam en een prachtig resultaat, waar je heel trots op mag zijn.
  -De highthea die je hield met je bezoekers, wat had ik er ook graag bij willen zijn en wat wil ik je nog steeds graag ontmoeten. Ik volg je al jaren en vind je een prachtig persoonlijkheid hebben. Je bent zo lekker jezelf gebleven!
  – Jouw champignons, verse pasta – kaas, ui- truffelolie recept, Buffel mozzarella salade, stoofperen taart en Jamie Olivier turkse pizza zijn me zeker bij gebleven en die maak ik regelmatig. O,ja.. en je avocado salade. Heerlijk!
  – Je reisverslag naar Marokko, de geboorteland van mijn ouder(s). Wat een prachtig en leuk verslag was dat, alleen jammer van dat henna en de boete die Willem kreeg.
  – Je eerste I LOVE BEAUTY event. De eerste keer zo een succes en dat je ook nog bus vervoer regelde voor je bezoekers! Wauw!

  -Dat je altijd je pakjes ophaalden in de winkel van je ouders. En zij die altijd voor je klaarstaan, geweldig!

  Zo kan ik nog uren doorgaan.. maar echt Cynthia, bedankt voor alles. T waren geweldige jaren!

 28. Loes | Gewoon iets met Loes

  Wat is het toch prachtig dat je de kans hebt gekregen om bepaalde dingen uit te proberen, en er dan achter te komen dat het toch niets voor je is. Je kunt dan in elk geval zeggen dat je het geprobeerd hebt. Ik weet nu ook dat ik je toch al best wel een tijdje volg, want ik kan me nog herinneren dat je boek uit kwam. Dat is toch al langer dan ik dacht.

 29. Svenja

  Prachtige momenten om terug te lezen! Je hebt ontzettend veel moois bereikt, daar mag je terecht met heel veel trots en plezier op terug kijken! Ik weet trouwens nog heel goed dat je voor Girlscene schreef, zo heb ik jouw blog jaren geleden ook ontdekt! Verder doet Misslipgloss mij toch wel voornamelijk aan alle mooie beauty reviews denken, die ik als tiener al las en waar ik toen der tijd veel van heb geleerd!

 30. Nathalie

  Ik herinner me jouw eerste optreden in Koffietijd nog heel erg goed. Naar aanleiding daarvan ben ik je gaan volgen en heb ik weken lang al je sneekpeaks terug gekeken. Die vond en vind ik nog steeds zo leuk. Ook hecht ik veel waarde aan je volledige en eerlijke reviews. Succes met Cynthia.nl wat ik natuurlijk ook ga volgen.

 31. Kimmetje

  Zo ben ik op jouw site gekomen, Cyn. Doordat je voor girlscene schreef en ik vond je stukjes leuk en zo nam ik een kijkje op je eigen site. Wow, dan volg ik je echt al eeuwen! Ben blij voor je dat je deze stap gaat zetten. Hiervan kan je alleen maar groeien en groeien is goed!

 32. Josianne

  Oh, ik kan me dit allemaal nog zo goed herinneren. Tokyo inderdaad, zo gaaf! En dat je met je opleiding naar New York ging vond ik ook heel leuk om over te lezen 😀

 33. Susan

  Echt heel erg leuk om deze herinneringen te lezen! Je hebt al zo veel meegemaakt met Misslipgloss!

 34. Jonna@burgertrutjesNL

  Jij bent echt veranderd in de laatste Jaren met je looks! Mooie herinneringen. Je mag trots zijn op al het moois dat je hebt bereikt.

 35. Kelly

  Mooie herinneringen en wijze lessen ! Ik vind het gaaf om te zien wat je in 10 jaar tijd allemaal hebt gedaan.

 36. Romy

  Wat ontzettend leuk om op deze manier terug te blikken! Je hebt zoveel bereikt met je blog waar je onwijs trots op mag zijn. Ik vond het vooral erg leuk om dat eerste interview terug te lezen 😉

 37. Femke

  Wat mooi om alle herinneringen zo op een rij te zetten. Ik kan mezelf helemaal voorstel dat je op zo’n jonge leeftijd betaald krijgt voor artikelen op je blog en mag schrijven voor je favoriete website dat dit geweldig is. Wat heb je met Miss Lipgloss een hoop mooie dingen meegemaakt, maar bovenal een hele hoop geleerd :-)!