Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
23 juni 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • boek
  • gekocht
  • geshopt
  • oorbellen
Een MissLipgloss artikel

Mini shopupdate

Nieuw kapsel sneak peek!

Oorbellen bij Six, €4,95. Ik ben dol op grote oorbellen, een leuk contrast met mijn anders lege nek 😉

Cargo Lipgloss in Soho, €9 bij Sephora in de Sale! Binnenkort swatches.

Rozenkrans, €4 op de Haagse markt. Heeft niks met geloof te maken hoor, ik vind het gewoon een heel mooi sieraad. Heb ook een bruine, draag hem heel vaak.

Boek ‘Smoothies’ van Louise Pickford, €12,95. Honderd smoothierecepten! Van verwensmoothies tot magere smoothies en supergezonde shakes. Moet de recepten nog uitproberen!

En nieuwe Birkenstocks! Ik had al witte Gizeh’s en wou al een tijdje andere erbij hebben. Gewoon, zodat ik ze beter kan combineren. Ik vind de Gizeh’s soms een beetje ‘lomp’ staan (ik praat over mezelf hoor, bij anderen is het misschien anders) en dit model is iets ‘fijner’. Bij Herman in Den Haag waren ze afgeprijsd naar €29,95. Ik draag heel vaak grijs en zwart dus dat staat er superleuk bij. Ben er helemaal blij mee! Ik wil nu eigenlijk ook nog het nieuwe model met de hele dunne bandjes, maar dat is wel leuk voor later.
Ik heb mijn Gizeh’s trouwens al een jaar en ze zien er echt nog perfect uit! Alleen het voetbed wordt donker doordat je er op loopt (logisch, het is leer). De kwaliteit is echt zo goed 🙂 Daarom heb ik er nog een paar bijgekocht, ik vind ze mooi, ze lopen heerlijk en je doet er echt jaren mee.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.