Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
29 november 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • horloge
  • tritoni
  • triwa
Een MissLipgloss artikel

Mijn Triwa horloge!

Ik kende de Triwa horloges al een tijd, vooral van de fel gekleurde varianten. Maar nooit kocht ik er eentje. Tot ik ze laatst in real life zag bij de Bijenkorf. Ik werd verliefd op de Grey Chrono. En dus mocht ik van mezelf een Triwa horloge kopen als ik het geld voor dat horloge bij elkaar gespaard had. Ik besloot het te doen met dingen die ik naast mijn werk doe, dus oppassen en dat soort dingen. Dit weekend had ik het geld bij elkaar en bestelde ik in de online shop van Triwa het horloge. En ik had hem drie dagen later in huis, she’s sooooo prettyyyyy!

Het horloge is lekker groot en chunky, maar ook erg vrouwelijk door de gouden details en de roze wijzerplaat met kristalletjes. De band is van plastic. Het klokje is 4,4 centimeter doorsnee, lekker groot dus. Het bandje was voor mij te groot, maar die kan je zelf aanpassen. Het is supermakkelijk, maar je kan hem ook gratis kleiner laten maken bij een Triwa dealer in de buurt! Voor als je het zelf niet aandurft.

Het is een chrono horloge, met vier klokjes. De grote klok is gewoon de tijd, de lange wijzer is niet de secondewijzer maar de stopwatchwijzer (die kan je aan- en uitzetten met de twee knopjes rechts, het grote knopje is om de tijd goed te zetten), het kleine klokje links zijn de minuten van de stopwatch, het middelste klokje is de gewone secondewijzer en het rechter klokje geeft de uren aan.


Dit is een foto van de webshop en zoals je ziet klopt de foto precies met hoe het horloge in werkelijkheid is!

Het horloge kostte trouwens €139,95, en kwam in een mooi zwart mat doosje:

Ennn nog even een snapshot van mij met het horloge:


Ik ben er zo blij mee! Ik draag heel veel grijs en daarmee matcht die lichtgrijze band supergoed. Zo had ik op de dag dat ik die foto hierboven maakte een zwart jurkje aan met een lichtgrijze riem en grijze laarzen, en het horloge sprong er echt uit! Supermooi.

Leuk: als je in december een Triwa horloge online koopt, krijg je een gratis halfjaar abonnement op BLEND magazine!

Ennnn…. Psssst! Ik heb iets leuks voor jullie kunnen regelen! Houd MissLipgloss.nl in de gaten, want ik ga een Triwa horloge verloten!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.