Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
23 februari 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • kapsel
  • kort haar
  • privé
Een MissLipgloss artikel

Mijn nieuwe ‘coupe’

Na een artikeltje van laatst over mijn ‘kapsel op de catwalk’ was er veel vraag naar hoe mijn kapsel er nu dan uitziet, en dus hier foto’s!

Het is echt weer een stuk korter dan het was, mijn voorste lok kwam tot over m’n neus (!) en nu tot m’n wenkbrauwen. Het was eigenlijk helemaal niet de bedoeling om het zo kort te maken, maar de kapster had zulke leuke ideeën dat ik overstag ben gegaan. Praktisch is het een bloempotkapsel, als ik het helemaal recht draag heb ik een strakke, rechte pony waarvan de lijn doorloopt naar de zijkant. Het is wel weer apart, moest er zelf wel heel erg aan wennen! Dit is weer iets ‘stoerder’ en ‘anders’ dan m’n vorige kapsel. Denk dat er ook meer mensen zijn die dit vreselijk vinden, maar dat maakt me niet uit 🙂 Deze foto is trouwens van een week nadat het geknipt was (dan is het op z’n mooist). Ik weet zelf nog niet zo goed of ik de lange lok leuker vind of dit…

Ik draag het hier trouwens heel erg naar voren (als pony) maar het kan ook meer naar de zijkant of naar achteren. Het kan lekker warrig, maar ook chic strak.

Producten die ik er hier in heb zijn Parucci Dream Cream, Lee Stafford Shine Head Spray Shine en John Frieda Moisture Barrier haarspray.

Ik ga naar Hair Today in Zwolle, ongeveer een keer in de anderhalve maand. Superkappers daar, ze knippen echt letterlijk perfect en hebben altijd superleuke ideeën. Als ik thuiskom, zie ik nooit iets wat niet goed is. Per knipbeurt betaal ik €33,95 en ik zit er dan een uur tot anderhalf uur. Ik verf het zelf (zwart) met haarverf van Kruidvat huismerk.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.