Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
26 december 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • eotd
  • fotd
  • haar
  • kapper
Een MissLipgloss artikel

Mijn kerstlook

Ik heb me de dagen voor kerst natuurlijk suf gefilmd voor de kerstlookfilmpjes op MissLipgloss.nl, en heb zelfs een filmpje gemaakt met hoe je – als je kort haar hebt – je haar tof kan doen met kerst. Maar ik heb zelf iets heel anders gedaan en ik ga dat vandaag met jullie delen! Geen detailshots van de make-up, alleen even een allover look.

 

Ik draag een jurkje van Vila, een blazer van Vero Moda:

Waar mijn legging van is weet ik niet, mijn enkellaarsjes komen van H&M. Ik draag mijn Triwa horloge en een Pink Ribbon armbandje.

Free Image Hosting

Zonder het jasje

Free Image Hosting

Het jurkje heeft een soort van laag die heel wijd is maar als een tulprok valt. Heel mooi!

Free Image Hosting

En zo zag mijn haar/make-up eruit. Vrij simpel maar toch iets anders dan anders. De lokken vooraan heb ik gekruld en de andere kant heb ik achter mijn oor gedaan met een knipje en haarlak. Wel leuk voor een keertje! Je kan trouwens nu ook goed de kleur van mijn haar zien. Ik ben donderdag teruggegaan om het gelige eruit te laten halen, en nu is de kleur zoals ‘ie hoort. Mooi witblond met parelmoer! I love it, deze kleur vind ik de mooiste die ik ooit gehad heb.

Gisteren vierde ik trouwens met mijn hele familie de verjaardag van mijn broer (ja, die is eerste kerstdag jarig!), hij werd 22. Elk jaar komt de hele familie bij ons thuis en dan gaan we gezellig met z’n allen eten. Iedereen neemt wat eten mee, ik maakte zelf voor overdag appeltaart en voor bij het diner ’s avonds hapjes met vlees en vis in bladerdeeg. De recepten daarvan komen nog op MissLipgloss.nl! Ik heb een heerlijke eerste kerstdag gehad en vanavond ga ik stappen met vriendinnen en vrienden! Zal ik mijn haar ook zo doen als ik het gisteren had?

Wat hebben jullie gedaan met kerst? En nog plannen voor vandaag?


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.