Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
4 januari 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • fashion
  • H&M
  • mode
  • wishlist
Een MissLipgloss artikel

Mijn H&M wishlist

Eigenlijk is de H&M catalogus ieder seizoen weer een teleurstelling. Ik ben bijna bang om er in te bladeren omdat ik altijd teleurgesteld wordt. En toen ik afgelopenw eek de catalogus van voorjaar 2010 binnenkreeg, durfde ik hem bijna niet open te slaan. Maar toch deed ik het en ik werd oprecht blij verrast! Wat veel leuke dingen! Ik kreeg spontaan zin in de zomer en maakte een rijtje van dingen die ik wilde hebben. Het is veel. Terwijl ik helemaal niet zo’n H&M-fan ben.

Alle dingen hierboven zou ik écht willen kopen. Ik doe het alleen (nog) niet. Ten eerste omdat ik over een paar weekjes in New York zit en daar nu maar even echt voor ga sparen en ten tweede omdat ik eigenlijk al best wel veel kleding heb. Afgelopen week ruimde ik mijn kledingkast op en ik vind dat ik best wel veel heb! Maar een aantal items ga ik voor de zomer zeker aanschaffen, sowieso die jumpsuit en ik vind dat shirtje met dat knipogende gezichtje ook wel heel cool…


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.