Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
9 november 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • achter de schermen
  • camera
  • fotografie
  • fotostudio
Een MissLipgloss artikel

Mijn fotostudio

Ik vertelde jullie een poosje terug al dat ik een nieuwe camera had gekocht, de Olympus E-420, een digitale spiegelreflex. Sindsdien krijg ik enorm veel complimentjes over de nieuwe foto’s op mijn site, dat ze er zoveel mooier uitzien. Thanks iedereen daarvoor, ik vind het natuurlijk mega tof om te horen! Sinds ik mijn spiegelreflex heb, heb ik echt de smaak te pakken gekregen. Wanneer ik een nieuw artikel schrijf voor MissLipgloss, moet daar gewoon een mooie – door mij gemaakte – foto bij. Het is een soort nieuwe eis die ik aan mezelf stel. Ik vind het heerlijk om te doen en ik ben blij dat jullie het zo mooi vinden!

Ik vertelde hier en daar al eens dat ik een fotostudio gebruik voor de productfoto’s op MissLipgloss. Mij werd gevraagd of ik daar niet een keer een artikel over wilde schrijven, dus bij deze. Op de foto hierboven kunnen jullie het studiootje zien. Hij is 50 bij 50 centimeter, groot zat voor productfoto’s. Het is een amateursetje, maar voor nu is hij prima. Hij is van het merk Konig, als je even Googlet op ‘Konig fotostudio’ dan vind je veel webshops waar het setje verkocht wordt. Hij kost ongeveer €50. Het effect is erg mooi, door het felle licht en de witte achtergrond valt bij goede camera instellingen de achtergrond helemaal weg, wat een erg mooi resultaat geeft.

In de toekomst wil ik nog wel een ‘echte’ studio met betere lampen en doeken, maar voor nu werkt dit supergoed! Ik kan hier lekker mee oefenen.

Als jullie trouwens foto’s van mij willen zien, kunnen jullie op mijn Flickr kijken.Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.