Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
12 september 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • favorieten
  • geur
  • parfum
  • stash
Een MissLipgloss artikel

Mijn favoriete geuren op dit moment

Ik heb een mega parfumcollectie. Ik heb ze niet geteld, maar ik denk dat ik zo’n veertig tot vijftig geurtjes heb om ’s ochtends (en soms ’s avonds) uit te kiezen. Maar toch pak ik vaak dezelfde geuren. Gewoon, omdat ik ze lekker vind. En soms herontdek ik geuren. Nu op een rijtje welke geuren ik op dit moment het liefst gebruik!

Euphoria van Calvin Klein heb ik al heel erg lang, eigenlijk sinds hij net bestond. Een flesje heb ik al helemaal leeg gemaakt, en ik heb nog een andere van Tickled Pink. Deze zit vaak in mijn tas en pak ik heel vaak om op te spuiten. Het flesje is al bijna halfleeg, snif! Het is echt een heerlijke geur. Ik maak trouwens eigenlijk nooit verschil tussen ‘avondgeuren’ en ‘geuren voor overdag’. Als ik een geur lekker vind, draag ik hem gewoon. Overdag en ’s avonds.

The One van D&G is ook een favoriet op dit moment! Afgelopen week zat ik naast een klasgenootje die hem ophad, en ik zat het hele college te genieten van die heerlijke geur! Grappig dat je het dus bij anderen heel goed ruikt en bij jezelf niet als je een geur op hebt.

Miss Dior Cherie heb ik ook van Tickled Pink in een Mini Mister. Deze is al over de helft, zo jammer! Dit is echt een lekkere romantische geur, niet zo zwaar. Op het moment dat ik dit schrijf, zit ‘ie in mijn handtas! Vind het trouwens altijd handig om een flesje parfum bij me te hebben. Heb ook altijd een flesje deo in mijn tas.

DKNY Delicious Night is eigenlijk niet van mij, maar van mijn mama. Hij staat in de badkamer en soms spuit ik hem even stiekem op. Dit is echt een lekker geurtje, net als alle andere DKNY geurtjes. Ik heb ook de gewone Be Delicious, en Be Delicious Fresh Blossom.Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.