Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
27 juli 2012 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • deodorant
  • favoriet
Een MissLipgloss artikel

Mijn favoriete deo’s

Ik zei het al in mijn laatste review van de Dove deodorant:  deo is echt een product wat (bijna) iedereen gebruikt. En van deo wil je toch zeker weten dat het goed werkt tegen vlekken en luchtjes! Ik heb zelf een aantal favoriete soorten deodorant die ik vandaag met je ga delen.

 

Ik ben zelf nogal kritisch. Als ik deodorant gebruik en ik ruik mezelf, dan vind ik dat zó vervelend en dan gebruik ik het gewoon niet meer. Ook moet het prettig ruiken, goed aanvoelen op mijn huid en zeker geen vlekken achterlaten op mijn kleding. De prijs maakt me niet heel veel uit, ik wil best betalen voor kwaliteit, maar vaak is dat niet eens nodig, gelukkig. Ik gebruik zelf nooit sprays, ik geef de voorkeur aan rollers en sticks. Voor mij werkt dat beter!

Nivea dry comfort

Ik schreef hier bijna twee jaar geleden een heel uitgebreide review over en ik vind hem nog steeds heel erg goed! Wat een fijne deodorant. Hij ruikt prettig, smeert goed en beschermt vooral heel erg goed. Ik denk dat ik dit de beste deo vind die in de Nederlandse drogisterij te koop is.

Prijs: €3,50

Dove Original & natural touch rollers

Ik reviewde ze allebei al en vind ze gewoon heel erg goed! Door de roller breng je het heel makkelijk en snel aan (het gaat vaak letterlijk en figuurlijk iets soepeler dan met een stick), het droogt snel op, het ruikt prettig en het verzorgt mijn huid ook nog eens. En voor maar een paar euro vind ik dat ontzettend goed!

Prijs: €3,09

 

Lady speed Stick & gel

Je hebt er al ontzettend vaak over kunnen lezen op MissLipgloss.nl: Lady Speed Stick. Voor mij staat deze deo echt op nummer één, hij is zó goed! En zó goedkoop! Bij de drogisterijen in New York zijn ze allemaal rond de $3, wat neerkomt op bijna €2,50. Geen geld natuurlijk voor een goede deodorant! Er zijn verschillende soorten en geuren, en op Curacao kocht ik ook de gel, die ik ook heel erg goed vind! Het voelt alleen wat anders op je huid. Een stick is gewoon een vaste substantie die je uitsmeert als een crème, gel is toch wat koeler en meer vloeibaar. Allebei zijn ze erg goed. Ik wacht tot de dag dat dit gewoon in Nederland gedistribueerd wordt en in de drogisterij ligt!

Prijs: ca. €2,50

 

Soapwalla Deodorant Cream

Hier schreef ik een tijd geleden al een uitgebreide review over, de Soapwalla Deodorant Cream! Deze deodorant heb ik gekocht in de Soapwalla Etsy shop en ik betaalde er inclusief verzenden zo’n €16 voor. Het fijne aan deze deodorant is dat ‘ie 100% natuurlijk is! En hij werkt! Ik gebruik hem graag, alleen het grootste nadeel is dat het in een potje zit, waar je elke keer met je vingers in moet. Ik hoop dat ze hem ooit nog in een stick gaan maken, ik weet zeker dat ik hem dan echt elke dag zou gebruiken! Hij ruikt namelijk heel lekker, werkt ontzettend goed én is helemaal natuurlijk. Drie dingen waar ik in combinatie heel erg van houd.

Prijs: €16 inclusief verzenden

 

Dit waren mijn favoriete deo’s! Eigenlijk allemaal best goedkoop, behalve de Soapwalla Deodorant Cream. Ik gebruik verder dus gewoon Dove, Nivea en Lady Speed Stick. Dove en Nivea kan je gewoon bij de drogist kopen, Lady Speed Stick kan je op eBay krijgen (en dus in Amerika!). Ik hoop dat je hier wat aan hebt!

Wat is jouw favoriete deodorant?


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.