12 april 2016 door Cynthia Schultz 148 reacties
 • concealer
 • swatch
 • swatches
 • Test
Een MissLipgloss artikel

Mijn favoriete concealers

P1880437 Concealer gebruik ik elke dag. Onder mijn ogen, om donkere kringen te verbergen en mezelf een frissere oogopslag te geven, en om eventuele andere oneffenheden wat minder te laten opvallen. Door de jaren heen heb ik zo mijn favorieten verzameld en ik laat ze vandaag graag aan je zien.

Kat Von D Lock-It Concealer

P1880439

$25 (17ml)

Geen verrassing, dit. Ik ben sinds september vorig jaar groot aanhanger van de Kat Von D Lock-It Concealer. Ik kocht hem in New York en gebruik hem sindsdien praktisch elke dag. Wat een geweldige concealer is dit! Hij geeft zóveel dekking, blijft zó lang mooi zitten zonder in lijntjes te kruipen, geeft een natuurlijk effect en er zit ongelooflijk veel in een tubetje: 17ml. Ik gebruik hem nu dus al zo’n half jaar en hij is nog lang niet op.

 

Lees hier mijn review.

Estée Lauder Double Wear Stay-In-Place Flawless Wear Concealer

P1880441

€27,95 (7ml)

Wat zo fijn is aan de Double Wear concealer van Estée Lauder is dat hij heel lekker dun en ‘luchtig’ is en toch erg veel dekking geeft. Het is geen highlighter of een ‘oplichtende’ concealer, nee, het is echt een volledig dekkend product, maar dan heel vloeibaar. En dat geeft gewoon een heel mooi effect! Al jaren heb ik hem in mijn stash en gebruik ik hem regelmatig. Nu gebruik ik hem wel minder door de Kat Von D Lock-It Concealer, maar hij is nog steeds zó fijn.

Lees hier mijn review.

Yves Saint Laurent Touche Éclat

P1880443

€38,95 (2,5ml)!

Touche Éclat is natuurlijk een begrip in de beautywereld! Erg duur voor de hoeveelheid product, maar omdat hij toch net even wat anders is dan mijn andere favorieten staat hij wel in dit lijstje. Het fijne van Touche Éclat is dat het een soort highlighter is. Hij geeft geen volledige dekking maar juist een lichtreflecterend effect waardoor je er wakkerder, stralender en frisser uitziet. En dat effect is mooi én subtiel. Voor dagen dat ik minder make-up draag, of minder dekking wil, maar wel iets onder mijn ogen wil gebruiken dat een mooi effect geeft. Vooral in de zomer een favoriet!


Lees hier mijn review.

MAC PRO Conceal and Correct Palette P1880446

€39 (6gr)

Over dit palet heb ik nog nooit iets geschreven, dus dat werd wel eens tijd! Dit is namelijk zo’n handig paletje om in huis te hebben, zeker als je weleens vriendinnen opmaakt (of als je dat doet voor je werk). Het MAC Pro Conceal and Correct Palette bevat zes Studio Finish concealers. Deze geven lekker veel dekking, zijn heel romig en ook geschikt voor onder de ogen.

Ik heb het Medium palet, er is ook een Light, Deep en Dark. De prijs is aardig hoog als je bedenkt dat een gewone Studio Finish Concealer van MAC €18 voor 7 gram is. Natuurlijk heb je nu zes tinten én in een palet, maar goedkoop is het niet. Ik vind dit palet zelf erg handig omdat ik in de zomer en winter nogal (!) van huidskleur verschil en omdat ik het handig vind ik als ik iemand anders opmaak.

P1880447

P1880445

Je ziet goed hoe romig en dekkend de concealers zijn. Ik gebruik meestal de allerlichtste (rechts) voor onder mijn ogen en die daarnaast (de meer gele) voor oneffenheden op mijn gezicht. In de zomer kan ik de tweede van links juist weer beter gebruiken.

Lancome Long-Lasting Softening Concealer

€36 (15ml)

Mijn nieuwste aanwinst in dit rijtje is deze ontzettend goede nieuwe concealer van Lancome. Ik vind deze net zo fijn als mijn Kat Von D Lock-It concealer en dat is echt een hele prestatie! Het is een romige en toch zeer dekkende concealer die de hele dag perfect blijft zitten.

 

 

Wat is jouw favoriete concealer?


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

148 reacties
 1. Vera

  Wat een super fijne concealers. Ik ben heel benieuwd naar de nieuwe concealers van Lancome. Ik ben een hele tijd fan geweest van Estee Lauder maar nu vooral van Urban Decay.

 2. Jo

  Echt iedereen,de beste concealer is van la Mer!megaduur 55e maar geen betere nog gehad trekt niet in lijntjes zit een fijn kwastje bij,een nadeel,is er maar in drie kleuren,ik heb ze alledrie en meng ze bijv in de zomer, ik heb echt alle concealers wel geprobeerd. Een fijne budget concealer waar ik nog nergens over gelezen heb is de nieuwe mousse concealer v essence,geen la mer,maar wel goed voor budget

 3. Cherrylyn

  Precies mijn 2 favorieten zitten hier ook in, Lancome en estee lauder.
  Ik gebruik vaak die van Lancome nog op mijn wangen op een “rood” pukkeltje oid.
  En het is dan gewoon serieus niet meer zichtbaar! Love it <3.

 4. Amanda – MindandBeauty.nl

  Ik ben wel heel nieuwsgierig naar de ‘Kat Von D Lock-It Concealer’. Het effect is echt heel mooi op je foto’s. Ook absoluut een pluspunt is dat hij niet in de lijntjes kruipt. Zodra ik de kans krijg, ga ik die eens proberen. Op dit moment gebruik ik de ‘L’Oréal Paris Lumi Magique highlight pen – light’. Een mooi product met een lichte dekking en een highlight effect, dus ook prima geschikt voor op het jukbeen 🙂

 5. Loes

  Fijne review!! Ik heb een tijdje geleden ook de Kat von D – Lock it concealer gekocht bij de Sephora in Valencia. De verkoopster heeft toen op mij de juiste kleur getest, maar nu is hij toch stiekem een klein beetje te donker, ondanks dat ik hem wel superfijn vind! Ik verwacht dat hij na een aantal zonnestraaltjes in m’n gezicht beter bij mijn huidskleur past 🙂

 6. De Hoestende Avonturier

  Die van Kat von D ziet er goed uit zeg! Ga ik eens in huis halen! Ik gebruik zelf al een hele tijd de Instant Concealer van Clarins, ben ik ook super blij mee!

 7. Lifesabout

  Fijn artikel. Ik ben zelf enorm fan van de concealer van Revlon, deze komt uit Amerika. Is vrij stroef maar blijft super goed zitten. Ik heb namelijk bij wat meer creamy concealers snel dat het in de lijntjes gaat zitten. Maar deze zit muurvast en dekt geweldig, een aanrader voor jou ook om een keer te reviewen!

 8. Dominique

  De concealer van Kat Von D staat zwaar op mijn wishlist. Net zoals de eyeliner. Een look kan nog zo mooi zijn maar met een paar flinke hangers onder de ogen wordt het geheel flink ontkracht!

 9. Saraya

  Oehh.. Ik vind vooral de concealer van Estee Lauder mooi 🙂
  X

 10. Amélie

  De aller mooiste vind ik toch de laatste! 🙂

 11. Nicole

  Ik ben echt helemaal verliefd op die van Lacome!

 12. Suuz

  Ik heb nav een post van jou de foundation van Sisley gekocht incl concealer. Ik mis nu wel een rib, maar wat een fijn spul! Het voelt alleen al luxe om het te hebben. Ik kocht het op Schiphol, waar het gelukkig wel ietsje goedkoper was.

  De concealer van Lancome heb ik ook. Inderdaad erg fijn spul. Die van Sisley heeft een highlighter, daarom besloot ik deze erbij te kopen.

  Fijn hoe ik n.a.v. jouw reviews toch vaak op een mooi product uit kom. Stukje vertrouwen wat je inmiddels verdiend hebt.

 13. Bianca

  Touche eclat geeft wel een heel mooi effect vind ik 🙂

 14. Naomi

  Wauw Cynthia, wat staan die knallende roze/roodtinten als lipstick gaaf bij je haarkleur!!

 15. Veerle

  Double wear! Ben al bezig met mijn tweede exemplaar ervan. Gekocht nadat ik een review van je erover had gelezen en bij Douglas raadde ze me het aan. alhoewel eerst zei iemand anders bij Douglas dat mijn ondertoon-huidskleur niet goed was voor Double Wear en gaf me een concealer van Bobbi Brown. Die was ook top! Maar duurder en Double Wear dekt veel beter, ook puistjes en rode vlekjes dektie beter.

 16. Manon

  Leuk artikel. Ik vind die van Estee Lauder er ontzettend goed uitzien

 17. Mieke | Mieksmind

  Fijn artikel! Ik wil de Kat von D zeker volgend jaar halen wanneer ik in Amerika ben en dan ook meteen een tube of 2 haha. Daarnaast ben ik erg benieuwd naar de variant van Lancome die ga ik dit jaar eens proberen! Momenteel gebruik ik er een van MAC maar die is eigenlijk te donker dus ik gebruik hem onder mijn foundation

 18. Caitlyn

  Ik heb eigenlijk totaal geen favoriete concealer, ik ben dan ook nog steeds op zoek naar de perfecte budget concealer om mijn wallen mee weg te werken 🙂
  xw

  • Josefien

   @Caitlyn De perfecte budget concealer is die van Catrice (Liquid Camouflage)! Kost bijna niets en blijft de hele dag zitten! Ik had altijd hele dure concealers maar heb een paar maanden geleden deze ontdekt en nu gebruik ik bijna geen andere meer.

 19. Ellen

  Net gisteren de Lock-it concealer aangeschaft, blij mee!

 20. MamaLifestyleBlog

  Mijn concealer ligt te verstoffen in mijn make-upkoffer. Ik gebruik hem eigenlijk nooit, terwijl ik wel vaak kringen heb onder mijn ogen. Als ik naar de voor- en na foto’s van jou kijk, denk ik toch dat ik maar eens dat ding erbij pak 🙂 Echt zo’n frisse look bij de na foto’s!

 21. Maaike

  Handig artikel voor als je op zoek bent naar een goede concealer, goed met al die swatches!

  Ik vind het wel jammer dat je blog, naar mijn idee, een beetje eentonig wordt. Ik snap dat je met je vakantie hebt moeten vooruit werken en dus niet alle actualiteiten kan bespreken, maar in de afgelopen 3 weken heb je 7 “mijn favoriete …” artikelen geplaatst. Het kan aan mij liggen, maar ik vind dit persoonlijk nogal saai en ik ben er onderhand wel een beetje klaar mee. Een beetje creativiteit, zelfs bij het vooruit werken, kan geen kwaad toch? 🙂

  • Anna

   Ik sluit me hier bij aan.. Vind dat er veel van dezelfde artikelen online komen de laatste tijd. Merk dat ik nauwelijks meer een artikel lees. Snap dat je 4 weken aan het genieten bent van je vakantie, en hier hard vooruit gewerkt voor hebt, maar vind de variatie in artikelen wel erg beneden de maat op het moment. Zie dit maar als opbouwende kritiek hoor, want normaal gesproken vind ik je blog erg leuk!

  • Sarah

   Ben ik het ook mee eens. Veel foutjes in artikelen en alleen maar lijstjes van oudere artikelen. En dan zit er vandaag een concealer bij die nog niet eerder is gereviewed en daar komen dan geen foto’s van onder de ogen bij. Komt op mij over als “lekker makkelijk”. Snap dat je veel vooruit moest werken en dat er in de vakantie wat wordt aangepast op je site. Dit heb je gedaan door minder artikelen te plaatsen, maar nu is het dus ook nog eens minder in kwaliteit.

   Vind het jammer, maar probeer er vooral wat van te leren. Ik merk persoonlijk dat je blog wat saai over komt en ook de reacties lijken terug te lopen. Goed om over na te denken na je vakantie lijkt me!

  • Susanne

   Eens. Ik bezoek hierom je blog ook steeds minder vaak… Ik begrijp/waardeer dat je er veel tijd in steekt maar het wordt naar mijn mening gewoon een beetje saai.

 22. Lotte – Sensasibijoux

  Wauw je ziet bij allemaal wel een heel groot verschil, ik heb een concealer van essence die is ook erg fijn.

 23. laura

  leuk! maar dit zijn goede concealers voor als je niet echt last hebt van donkere kringen. Bij echte blauw/paarse kringen voldoet dit helaas niet!

 24. Nicole

  Fijn artikel! De Kat von D wil ik echt eens proberen, ik hoor er zoveel goede dingen over.

 25. Fiona

  Jammer dat er niet 1 budget concealer tussen zit.

 26. Amy-Denise

  De Kat Von D concealer lijkt me zo fijn, ik hoor er alleen maar goede dingen over. Zelf gebruik ik een liquid concealer van Catrice, vind ik prima werken.

 27. The Bag Hoarder

  Die Kat von D is ook mijn favoriet! Ik gebruikte nooit concealer want ik heb gelukkig geen last van donkere kringen of wallen. Maar nu ik ouder word zie ik het verschil toch wel als ik een nachtje minder slaap 😉

 28. Demi

  Ik heb de concealer van Estee Lauder ook, vind ‘m heel fijn! Leuk artikel!

 29. julie

  Jammer dat ze Kat Von D alleen nog maar in Spanje verkopen 🙁
  Ik zou die van Lancome nu wel eens wilen proberen. Zit hier eigenlijk parfum in?

 30. Mariebeauty

  Wauw die concealer van Kat Von D ziet er helemaal geweldig uit! 😀

 31. Minke

  Ik heb nog niet echt mijn favoriete concealer gevonden, maar heb best veel gehoord over de Secret Camouflage van Laura Mercier, dus denk dat ik die ga proberen!

 32. Hanna

  Die van Kat Von D moet ik toch ook ooit eens proberen!

 33. Mieke

  Ik heb een pompflaconnetje MAC Pro Longwear (NC 20), ontzettend fijn spul, maar die is niet alle momenten in het jaar de beste kleur (en ik heb toch nog steeds momenten dat ik moeite heb met de dosering van het pompje *oeps*), dus ik wissel af met een potje Camouflage Cream in 01 Ivory (winter) of 02 Light Beige (zomer).

  #highend vs #lowbudget

 34. Vanessa

  Handig artikel! Mijn favoriete concealer op dit moment is de Catrice Liquid Camouflage High Coverage, en dan vooral voor de donkere kringen onder mijn ogen.

 35. Aboutsbstyle

  Wil zelf ook graag de lock-it concealer proberen. Helaas niet in Nederland te koop. Liefs soraya

 36. rachel

  het mac pallet spreekt mij het meeste aan, heb nu ook zoiets in een palletje en vind dat fijn omdat ik het kan mixen

 37. lot

  Collection concealer! Komt ook in een hele lichte tint en is Super dekkend. En dat voor een hele mooie prijs.

 38. Silkeblogs

  Ik hou echt van de Touche Eclat, dat is mijn ultieme favoriete concealer!

 39. Femke

  Een vriendin bracht me de Kat von D concealer mee uit de States omdat ik er zooo nieuwsgierig naar ben. Hij is net aangekomen en ik kan niet wachten om hem te proberen!

 40. Kelly

  Lijken me fijne producten! Ik ben met name erg benieuwd naar de Kat Von D concealer.

 41. jeapiebel

  Dit vind ik erg interessant dat je laat zien wat je favoriet is. Hier krijg ik een beeld als ik iets wil uitproberen. Bedankt. Ze zien er allemaal goed uit.

 42. Mariëlle

  Mijn duurste concealer is van Urban Decay, die vind ik erg fijn. Maar ik gebruik ook gewoon graag budgetconcealers. Die van Kat vond D wil ik toch wel eens proberen!

 43. Diana

  Die van Estee Lauder is inderdaad heel fijn! 🙂

 44. Carlijn

  Ik moet echt nog een keer die van Estee Lauder kopen. Zie die zo vaak voorbij komen bij jou als favoriet. Vind het effect van die van Kat von D trouwens ook top, die kende ik nog niet.

 45. Juliette – Tjuly

  De concealer van Lancome wil ik zelf heel graag uitproberen! Op het moment ben ik nog een beetje zoekende, ik zoek er ook niet perse een voor het verdoezelen van kringen, maar meer een heldere oogopslag 😉

 46. eva

  Ik gebruik nu nog de maybelline age rewind concealer. Ook in ny gekocht. Maar ik ben eigenlijk op zoek naar een natuurlijke concealer die ook goed werkt!

  • Annemarie

   Ik zou ook graag willen weten wat een goede budget concealer is. Want deze vooral van Estee Lauder lijkt me lekker creamy en erg fijn voor mijn vochtarme huid maar beetje boven budget. Ik gebruik de highlighter/concealer pen van de Etos en die bevalt goed!

 47. Linda

  Ze zien er erg goed uit! Welke concealers zou je aanraden die budgetproof zijn? Zoals die van Essence, Hema, Catrice etc. Hier ben ik namelijk naar op zoek en weet niet goed welke ik moet kiezen!

 48. Selda

  Fijne concealers! Zelf heb ik de Estee Lauder concealer destijds op jouw aanraden gekocht en met veel liefde gebruikt . Op het moment is Naked skin van Urban Decay mijn favoriet! Daaronder gebruik ik een corrector van Becca, zodat de huid wordt gedekt en opgelicht. Het is een hele fijne combinatie en ik krijg veel complimenten over mijn huid de laatste tijd. Dat terwijl ik geen foundation gebruik en alleen onder mijn ogen concealer!!Zeker een aanrader!!

 49. Margot

  Ik ben nog op zoek! Die van Lancome of kan von D wil ik graag gaan proberen.

 50. Johanna

  Ik heb die van Sisley , aanradertje!

 51. Anneloes

  Ik wil de Kat von D concealer ook SUPERgraag nog eens proberen! Mijn favoriete concealers zijn de Urban Decay Naked Skin Weightless Complete Coverage Concealer en de NARS Radiant Creamy Concealer. Ik zou zoveel andere concealers nog willen proberen, maar bijvoorbeeld Estee Lauder Double Wear concealer is niet verkrijgbaar in een kleur die licht genoeg is voor mij 🙁

 52. Loes | gewoon iets met Loes

  Mooie producten! Ik ben zelf heel benieuwd naar die Kat von D. Momenteel gebruik ik er zelf 1 van Catrice of essence (kan het niet meer lezen), die overigens ook erg goed bevalt. Het is net zo’n pen-kwast als de touche éclat.

 53. Saskia

  De estee lauder concealer gebruik ik al jaren en ben ik heel tevreden mee.

 54. Maaike

  Die van Lancome ben ik wel benieuwd naar!

 55. Sophie

  Wat een fijn lijstje! Ben nu heel benieuwd geworden naar die van Lancôme! Dat Palette van MAC heb ik over getwijfeld maar uiteindelijk nooit besteld omdat ik ze ook erg prijzig vond. Ik gebruik zelf nu een HEMA concealer Palette en dat bevalt best goed! 🙂

 56. Femke

  Ik heb op dit moment een concealer van Paula’s Choice die ik erg fijn vind maar hij is net een tikkeltje te geel. Ik moet nog op zoek naar een fijne concealer. Zelf gebruik ik nu vaak de MAC highlighting stick, die net zoals de YSL Touché Eclat en lichtreflecterend effect heeft.

 57. Suzanne

  Ziet er allemaal onwijs goed uit. Mooie producten!

 58. Lisanne

  Wat is dat palette van Mac toch mooi zowel voor winter als zomer je hebt eigenlijk voor alle tijden can het jaar wat in huis. Fijn artikel zo met alle verschillende meningen op een rijtje. Fijne vakantie liefs lisanne

 59. Tamara

  Wat een fijn srtikel zo met goede tips! Ik vind dat die van kat von d het mooiste effect geeft!

 60. Zoë

  Is de allround van catrice nog in de winkel? :blush:

 61. Diana

  Ben zelf echt heel tevreden over de concealer met vier kleuren van Sephora, blijft erg goed zitten en dekt mooi!

 62. GlamourGirl

  waar koop je al die catrice producten? 🙂

 63. androgynes

  het echte irritante nadeel van de catrice is dat hij heel snel op is, k ga de hema ook eens kopen nu denk ik

 64. Lisha

  Heel handig artikel! Grappig dat die van Catrice er bij zit. Vind ik ook nog steeds een hele leuke, zelfs al heb ik er betere ontdekt ga ik toch dikwijls terug naar mijn Catrice palette x)

 65. Marijke

  ik heb die van maybelline ook en die is heel fijn!

 66. Melissa

  Die van Catrice heb ik al 2 keer opnieuw gekocht 🙂 Ik gebruik alle kleuren, behalve de lichtste. Heel gek, met foundation heb ik bijna altijd de lichtste kleur maar van het Catrice concealer palette gebruik ik de donkerste!

 67. Anika

  Ik ga die van Catice kopen denk ik..

  Maar ik vraag me al heel lang af: Waar zijn die andere kleuren voor??

 68. Marlot

  misschien moet ik ook maar eens naar die van maybelline kijken!
  maar vraagje: welke kwast gebruik jij om de catrice allround concealer aan te brengen? want ik zoek nog een goeie (in de winkel te koop) concealerkwast!

 69. Miriam

  Leeuk! Ik de concealer van de Hema en Catrice ook 😀

 70. ikkezelfje

  Zou jij eens een artikel willen schrijven over hoe je de groene concealer gebruikt van catrice?

 71. Mariska

  Maybeline is nu 50% korting, dit is omdat het uit de assortiment gaat:(

 72. Lisette

  Toch maar is die van hema binnenkort maar is kopen! 🙂

 73. Lisette

  Toch die van hema binnenkort maar is kopen! 🙂

 74. Mariska

  Heel erg handig artikel! Ik ga denk ik die van de HEMA kopen of van Catrice! 🙂 Thanks!

 75. d

  Ik gebruik Estee Lauder Double Wear. Voor mij veruit de beste :). Heb ook het Catrice palletje geprobeerd, want het kost inderdaad geen drol, maar.. nee. Snap de hype niet.

 76. Leontien

  Ik heb zelf die van Maybelline, Catrice en van de HEMA, en ook nog touché eclat,
  hoezo veel concealers 🙂
  Ze zijn allemaal goed trouwens

 77. CLIPEXTENSIONS.BE

  De Maybelline Pure Mineral concealer is in Belgie niet te koop denk ik.
  De catrice all round concealer heb ik ook maar ben ik niet zo tevreden over, hij smeert moeilijk uit vind ik en je voelt hem echt zitten. Misschien dat hij beter aanbrengt met een concealerkwast.
  Voorlopig doe ik ook gewoon een extra laagje foundation onder m’n ogen.

 78. Marloes

  Ik heb die van Catrice en ik vind hem erg fijn, kost echt maar 3 euro ofzo!

 79. mywaytoloveyou

  Ik heb die van catrice ben er erg tevreden mee 🙂

 80. Gael

  Die van de hema kostte bij mij 5 euro en hij dekt totaal niet. Maar als hij bij jou werkt goed.

 81. Renske

  Je hebt het vaker over afpoederen. Maar welk poeder gebruik je ervoor? En wat zouden eventuele vergelijkbare poeders zijn?

  Groetjes, Renske

 82. Susan

  Ik heb die Catrice concealer, die bevalt erg goed!! :blush:

 83. Aisha

  Ik vind het altijd zo jammer dat de meeste standaard merken maar zo weinig kleuren hebben. Ik heb zelf een donkere huid en het is toch best moeilijk om dan een goeie concealer te vinden. Ik blijf dus maar lekker mijn MAC concealer gebruiken 🙂

 84. Kamelia

  Mijn voorkeur gaat meestal uit naar vloeibare concealers. Na jouw review te hebben gelezen over de Maybelline Pure Mineral Concealer heb ik ‘m meteen aangeschaft in de kleur Nude Beige. Hij past vrij goed bij mijn huidskleur, is makkelijk mee te werken en dekt prima! Wanneer deze op is ga ik de Hema Liquid Concealer uitproberen.

 85. linda

  ik heb die van maybelline ook. heeel fijn is die.

 86. Laura

  Ik gebruik Touche Éclat van YSL onder mijn ogen. Werk super, maar wel prijzig. Daarom ben ik erg benieuwd naar die van Barbor!

  Verder vind ik die van Catrice ook erg goed, zeker voor die prijs!

  • Laura

   Uh.. Babor bedoel ik dus 😳

 87. Lieke

  Ik heb die van catrice 😀 Werkt erg goed 😀

 88. Laura

  Ik heb er eentje van Etos en hiervoor had ik er een van Max Factor, de minerale geloof ik. Allebei erg goed!

 89. Soraya

  Ik heb die van Catrice
  bij mij werk ie echt niet
  heb ook die van maybelline en die is goed!
  Hij dekt heel erg goed

 90. Heleen

  ik heb vanmiddag weer een Pure Mineral Concealer gekocht in 04, dat is toch die Rose Beige? Voor onder je ogen?

  • Heleen

   trouwens, bij Uw eigen drogist heb ik de Pure mineral concealer gekocht met 50% korting, dus misschien een tip voor mensen die deze willen hebben?

 91. Patricia

  Wil die van MAC toch nog maar een keer uitproberen.

 92. Eline

  Leuk artikel! 😀
  Alleen ik heb een tip (ik weet niet of je dat al wist): maar een foundation is speciaal gemaakt voor een huid met poriën. Onder je ogen (je wallen) is je huid wat dunner en gevoeliger. In dat stukje huid zitten geen poriën. Dus eigenlijk is foundation niet gemaakt voor onder je ogen. Speciaal daarvoor is concealer. Dus het is niet alleen beter omdat concealer wat dekkender is, maar het is ook gewoon beter voor de huid onder je ogen.

 93. Lysianne

  Dat groene hoe kleurt dat op? of is dat een domme vraag haha

  • Laura

   De groene moet je niet alleen gebruiken. De groene haalt het rode weg (bijvoorbeeld bij een puistje), maar daarna moet je er nog met een beige tint overheen gaan 🙂

 94. Milou

  Die maybelline concealer is te geel voor mij. 🙁 maar wel een hele fijne verder.

 95. Ilse

  ik gebruik ook meestal gewoon mijn fountation: maybelline 24 H
  en verder de 3-delige concealer van essence, maar ik wil nu de all round van catrice

 96. Madelon

  Ik gebruik sinds ik EDM foundation gebruik daar ook een concealer van de sunlight concealer voor onder mijn ogen als dat nodig is, meestal is een extra laagje foundation voor mij genoeg, voor de rest gebruik ik helemaal geen concealer. Gelukkig niet nodig 😉

 97. Ioni

  De Hema concealer heb ik ook lang gebruikt maar ik kon ‘m niet goed mengen met mijn huid. Het bleef zichtbaar… Nu gebruik ik poeder 🙂

 98. Cactusz

  die van catrice lijkt me fijn.

 99. nono

  handig artikel!

 100. D

  brightening concealer van etos <3

 101. Joyce

  Mijn favo concealer is de Catrice Allround Concealer. Ik heb hem nu al 2 keer gekocht, maar als deze op is ga ik toch een keer voor een andere. Die van Maybelline lijkt me ook erg fijn!

 102. Kim

  Ik vind die van Catrice niet zo fijn. Steeds met je vinger in dat kleine pannetje enzo, bleeegh, vooral in die hoekjes, je krijgt het er gewoon niet normaal allemaal uit en ik krijg het ook niet mooi geblend =[ Ik houuu van die van Maybelline ^^ Lekker makkelijk aanbrengen ook, maarja, daar krijg je natuurlijk ook lang niet alles uit =[

 103. justme

  Ik heb net die van catrice gekocht 😀
  maar nog niet getest :p
  xx

 104. Tara

  lijken me allemaal super fijne concealers ! 😀

 105. lizzz

  De maybelinne & de catrice concealer heb ik allebei, Ze zijn erg fijn in gebruik.

 106. Marguerite

  Ik vind die van Catrice echt heel vervelend.
  Ik kreeg steeds allemaal velletjes onder mn ogen terwijl ik best een vette huid heb?

  • R

   Dat heb ik ook! Ik had hem gekocht omdat iedereen zei dat hij best goed was voor zo’n prijs. Maar waar k hem ook opdoe, ik krijg velletjes…

 107. mathilda

  Ga die van de hema kopen als m’n Maybelline concealer op is!

 108. Teddy

  Heb die van babor ook, en gebruik ;m net als jij elke dag onder mijn ogen. het lijkt net of die het licht refelcteerd en dat dan je donkere kringen als sneeuw voor de zon verdwijnen! :blush:

  • Beautynista

   Die van Babor is vergelijkbaar met de Touche Eclat van YSL volgens mij, maar dan een stukje goedkoper. Touche Eclat vind ik ook erg fijn werken. Catrice is ook fijn, maar dekt bij mij niet goed. Mac weer wel.

  • Helena

   ik vind Touche Éclat echt niet goed, hij denkt nauwelijks bij mij.

  • Beautynista

   Klopt, bij mij ook niet. Daarom gebruik ik eerst Mac Studio Finish concealer, en daaroverheen Touche Eclat. Touche eclat is zeg maar mijn ‘finishing concealer’. Op foto’s zie ik er in ieder geval niet moe uit, terwijl ik met een normale concealer er sneller moe uit zie op een foto..

 109. britt

  er staat buget babes ipv budget. oeps 😳

 110. Janet

  Ik kan Hema of Mayybelline proberen,
  Maybelline heb ik wel zien liggen, maar in 2 kleuren, alleen er zijn geen testers dus ik zou niet weten in welke kleur ik het zou moeten kopen!

  Btw, hoe testen jullie een concealer? (Of het een goede kleur is)

 111. Amber

  Ik zoek ook nog een goede concealer eigenlijk… Die van catrice zag ik alleen niet liggen de vorige keer… 🙁

 112. meisjetweepuntnul

  Handig inderdaad! Maar Catrice All round staat er twee keer in, niet de bedoeling toch? Want ik zie er maar een op de foto! 😉

  • meisjetweepuntnul

   Oh, ik zie nu dat je een onderscheid hebt gemaakt voor gezicht en ogen! Dat verklaard een heleboel, excusez-moi! :blush:

 113. Kimberly

  Ik gebruik zelf ook die van Maybelinne, die is echt erg fijn inderdaad

 114. nicole

  handig en informatief artikel. ik kan zelf de minerale maybelline concealer aanraden, deze is erg fijn.

 115. Evelien

  Had jij geen concealer palet van bobbi brown?
  Ik kan me toch zoiets herinneren 🙂 Vind je die niet zo goed dan?

 116. eline

  Handig, moet dringend ook eens een nieuwe concealer kopen!

 117. Elske

  Handig artikel! Ik ga die van de Hema kopen (:

  • Elke

   ik die van catrice! Ook handig met de meerdere kleuren en groen!

  • Charlotte

   Die van Hema is écht goed hoor 🙂

  • Esther

   Bij mij werkt SS weer niet, ik heb een droge huid en je ziet het te erg zitten. Zwaar balen natuurlijk. 🙂

  • Laura

   Heb ik ook last van ja… :phew:

 118. Lee;

  Maybelline Pure Mineral concealer lijkt me nog eens fijn, mocht ik nog een nieuwe concealer kopen, wordt het deze!

  • Benthe

   is heel fijn!1 echt doen :*)

  • Marloes

   jap heel fijn ! 😀

  • CC020

   bij mij gaat ie heel erg glimmen!

  • Anouk

   Bij mij dekt hij goed en is erg fijn 🙂
   Gaat totaal niet glimmen bij mij, maar ik poeder mijn gezicht wel altijd af

  • Chi

   Ik heb ‘m ook gebruikt. Dekt erg goed!