Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
28 oktober 2008 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • chicklit
  • tip
Een MissLipgloss artikel

Mijn favoriete chicklit

Ik lees elke dag wel even een aantal pagina’s in een chicklit. Ik heb een hele verzameling en sommige chicklit kan ik wel tien keer opnieuw lezen zonder dat ‘ze gaan vervelen. Ik vind dat de chicklit ernstig ondervertegenwoordigd is op MissLipgloss.nl en daarom voor jullie mijn favo chicklit op een rijtje! Wanneer je op de chicklit klikt, kan je hem zelf meteen kopen (zonder verzendkosten)! Handig 🙂

 

 

Sophie Kinsella – Ken je me nog?
Natuurlijk kent iedereen de Shopaholic serie van Miss Kinsella. Dit boek doet zeker niet onder voor deze serie! Het verhaal is niet zo voorspelbaar als de meeste chicklit maar is wel héél erg hilarisch. Echt een aanrader, eigenlijk net als alle andere boeken van Sophie Kinsella.
€17,95
Lauren Weisberger – De Duivel Draagt Prada
Iedereen heeft natuurlijk dé film al gezien, maar het boek is – vind ik – veel leuker dan de film en je hebt er veel langer plezier van 😉 Ik heb zelf DDDP minstens vijf keer gelezen en hij verveelt niet. De andere boeken van Lauren Weisberger zijn trouwens ook masterpieces. En deze filmeditie kost maar €10!

Lauren Weisberger – Gossip & Gucci

Buiten het feit dat het design van alle Lauren Weisberger boeken echt top notch zijn, is de inhoud gewoon geweldig. Daarom in dit rijtje twee LW boeken. I love love love them. En heel erg leuk is dat dit boek ook maar €10 kost! Terwijl je normaal voor zo’n boek €17,95 betaalt… In ieder geval: heerlijk boek, lekker verhaal over Bette, die een nieuwe baan krijgt als event-planner. De rest moet je zelf maar lezen! 😉

Helen Fielding – De Beide Dagboeken van Bridget Jones

Hetzelfde verhaal als bij De Duivel Draagt Prada. Iedereen kent het verhaal, maar niemand krijgt er genoeg van. In deze versie zitten de beide dagboeken. Heerlijk voor op vakantie of lekker thuis voor de openhaard (of cv, natuurlijk) met hot cocoa. En een geweldig sinterklaas- of kerstcadeau! Verder geen toelichting nodig natuurlijk – wie kent BJ niet? Kost €15.

Jill Mansell – Niet Storen

Eigenlijk moet ik alle boeken van Jill Mansell in dit rijtje zetten, want ik hou van ze allemaal. Ik heb ze allemaal en ik lees ze allemaal minstens 5 keer. Als je op de link klikt zie je onder ‘Niet Storen’ alle titels van Jill Mansell. Ze zijn ge-weldig. Altijd over liefdesperikelen, maar altijd weer op een andere, frisse manier neergezet. En het zijn pockets: lekker licht en klein, dus je kan ze overal mee naar toe nemen. Kosten ook maar €7,98!

 

 

 


Sophie Kinsella – 3 × Shopaholic!

Dit is het eerste boek wat ik ooit kocht van Sophie Kinsella: de Shopaholic omnibus. De eerste drie Shopaholic boeken zitten erin (en dus telt het boek ook meer dan 1000 pagina’s 😀 ). Deze is echt ten treure uitgeleend aan vriendinnen en familie en is letterlijk kapotgelezen. Een echte aanrader, beste chicklit EVER. Kost €17,95.

 

 

 

De komende tijd komen er meer artikelen over chicklit op MissLipgloss.nl! 🙂

Wat is jouw favoriete chicklit?


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.