Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
28 september 2008 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • blogs
  • internet
  • Links
Een MissLipgloss artikel

Mijn Beauty Bookmarks

Veel mensen hebben hun dailies: elke dag checken ze enkele sites voor updates. En natuuurlijk heb ik dat ook. Vandaag deel ik mijn beauty bookmarks met jullie!


  • Specktra Specktra is een blog met heel veel informatie over MAC. Janice schrijft regelmatig artikelen over nieuwe collecties mét prachtige foto’s van alle producten. Swatches maakt ze er ook altijd bij en ze heeft erg vaak nieuwe FOTD’s (ik noem dat hier ‘looks’, het staat voor Face Of The Day) op de site staan. En ze gebruik gewoon zichzelf als model 🙂 Leuke, persoonlijke site.

  • Temptalia Temptalia’s blog gaat over heel veel merken. Ze test producten, maakt (héél véél) swatches en is erg creatief met oogschaduw. Regelmatig post ze foto’s van een opgemaakt oog en vertelt daarbij precies wat ze gedaan heeft om die look te maken. Love love love deze site, er staat regelmatig iets nieuws op.
  • Nessasarymakeup Dit meisje is écht een beauty-addict. Ze test héél veel producten uit en maakt heel veel FOTD’s en swatches. Geweldige site om alleen al plaatjes te kijken. Leuk voor inspiratie!
  • My Beauty Blog Dit is een blog van een MUA (makeup artist) en het lijkt wel een beetje op Nessasarymakup. Elizabeth is niet hooked on één merk, maar test van alles uit en maakt regelmatig mooie FOTD’s met uitleg (tuts).
  • Bellasugar Bellasugar is een allround beautyblog, met elke dag veel updates over alles wat met beauty e.d. heeft te maken. Een commerciëlere site dan de anderen die tussen dit rijtje staan, maar wel een erg leuke site! Kijk elke dag wel een paar keer.
  • Musings of a Muse Geweldige blog met héél veel foto’s van producten en verpakkingen. Heel leuk, je kan zien dat er veel tijd in gestoken is! Erg veel reviews van (nieuwe) producten en FOTD’s.
  • Beautygloss Beautygloss kennen jullie natuurlijk allemaal! De beautyblog van mijn vriendinnetje Mascha! Mascha weet heel veel van beauty en cosmetica en die kennis deelt ze elke dag met de bezoeksters. En… elke zaterdag een filmpje!

Natuurlijk heb ik hiernaast ook non-beauty dailies, maar die zijn voor jullie niet zo interessant. Die zijn namelijk vooral voor school (kranten- en actualiteitensites) 🙂

Wat zijn jullie dailies?


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.