1 maart 2016 door Cynthia Schultz 107 reacties
 • designertassen
 • mode
 • tas
 • tassen
Een MissLipgloss artikel

Mijn 7 droom designertassen

proenza-schouler-ps11-mini-street-styleWat is het toch heerlijk om op internet mijn tijd te verdoen door informatie en foto’s te zoeken van mijn droom designertassen. In 2014 kocht ik mijn Mulberry Bayswater en mijn Céline Trio Bag en met beide ben ik nog steeds dolgelukkig. Juist daarom vind ik het zo leuk om eindeloos weg te dromen bij een aantal tassen die ik maar wat graag zou willen hebben…

Deze tassen zal ik natuurlijk nooit allemaal kopen. Misschien één. Maar concrete plannen zijn er vooralsnog niet. Daarom heten het ook ‘droomtassen’. 😉

Chanel Classic Flap Baglarge_classic_flap-sheet.png.fashionImg.low copy

chanel-classic-flap-bag-pic

Bron

De ‘ouderwetse’ Chanel Flap Bag is toch wel dé klassieker onder de designertassen. De small kost ongeveer €4000, de medium/large ongeveer €4260. Elk jaar wordt de tas duurder, een paar jaar geleden was hij nog zo’n €3000. De duurste tas uit dit lijstje en daarom ook maar meteen als eerste, dan valt de rest mee 😉

In 1955 werd deze tas ‘geboren’ uit de hand van Coco Chanel. Het is een tijdloze tas die door miljoenen vrouwen in alle leeftijden worden gedragen. Jonge meiden van onder de twintig, maar ook oudere dames van in de zeventig. Handgemaakt van het mooiste leer, met twee flappen en een lang kettinghengsel die je ook ‘dubbel’ kan dragen zodat het hengsel korter is.

Ik heb meerdere keren in een Chanel boetiek gestaan met deze tas in mijn handen, maar ik vind hem voor mezelf eigenlijk te tuttig, te damesachtig. Natuurlijk kan je een Chanel Flap Bag met praktisch alles combineren, ik vind mezelf er met mijn truien en sneakers toch niet meisjesachtig genoeg voor, denk ik. Het blijft een droomtas en het blijft leuk om er over na te denken of ik hem ooit eens zal kopen (dan beter eerder dan later, gezien de bizarre prijsstijging). Al weet ik niet of ik het ooit wel echt zal doen – ik denk het niet…

Chloé Faye Bag

img

Schermafbeelding 2015-12-01 om 10.59.55

Bron

Mijn meest recente toevoeging aan dit lijstje! Ik zag hem op Instagram voorbij komen en vond hem meteen prachtig. Wat een te gekke tas! Prachtig glad leer in combinatie met suede, die ring, het mooie dunne leren hengsel: zo mooi. Ik hoorde alleen al dat hij in gebruik helemaal niet zo praktisch is: er zitten drie vakken in die zo plat zijn, dat er maar weinig in past. €1350

Mulberry Medium Lily

HH3298_342G526

Schermafbeelding 2015-12-01 om 11.00.52

bron

In New York stond ik op het punt om deze tas te kopen, maar ik besloot er tóch nog even over na te denken: de Mulberry Medium Lily. Dit is een vrij basic wat kleinere tas die toch nog aardig ruim is, met een kettinghengsel. Op de Mulberry site gooide ik hem al een paar keer in mijn winkelmandje maar rekende ik telkens tóch niet af. Toen ik aan een bezitter van deze tas vroeg hoe hij bevalt, zag ik er toch definitief van af. Omdat deze tas wat groter is, doe je er al snel wat meer in, waardoor de ketting gaat snijden in je schouder. En: de tas ‘zakt in’ in het midden. Zo aan de bovenkant. Dat vind ik toch jammer. Nog steeds: een ontzettend mooie tas die ik zo zou kopen als deze nadelen er niet aan zaten. €1210

Givenchy Small AntigonaGivenchy-latte-brown-Antigona-Small-leather-tote copy

Kourtney-Kardashian-Givenchy-nude-leather-tote-bag-

Bron

 

In september 2014 was ik samen met Debbie op tassenjacht in Parijs. Daar kocht ik mijn Mulberry Bayswater, waar ik nog steeds erg mee in mijn nopjes ben. Voordat ik die kocht, stond ik nog even te twijfelen over deze beauty: de Givenchy Antigona. Toen heb ik gekeken voor de grote versie, want ik wilde dat mijn laptop er in paste. Wat een geweldige tas. Dat vind ik nog steeds. Ik ging er toen niet voor omdat ik het wat te stijfjes én te groot vond en omdat hij toch best zwaar was. Nu ben ik toch wel een beetje verliefd op de ‘small’ en de ‘mini’ versie in Latte Brown. Ik ben zelf echt van de zwarte tassen, maar deze vind ik zo leuk in dat zachte kleurtje… En dat wat kleinere formaatje. Ook erg praktisch dat er een langer hengsel bij zit, daar houd ik van.

Zowel small als mini kost €1550.

Stella McCartney Falabella Big Tote

1381225112-81295900

Schermafbeelding 2015-12-01 om 11.08.07

Bron

Dit vind ik zo’n leukerd! Meerdere mensen die ik ken hebben zo’n Falabella tas van Stella McCartney en elke keer als ik hem zie, vind ik hem wéér leuk. Het is een kunstleren nonchalante tas met een ketting om de rand en als hengsel. Je kan hem ook dubbelslaan en hem als een soort grote clutch gebruiken. Er zijn onwijs veel kleuren, printjes en materialen. Van een vriendin hoorde ik alleen dat de ketting toch best pijn gaat doen op je schouders als de tas wat zwaarder is – en dat vind ik dan wel echt stom… Ongeveer €800 – €900.

Proenza Schouler PS11

197152_in_pp

proenza-schouler-ps11-mini-street-style

Bron

Deze heb ik al zo vaak om mijn schouder gehad! Ik denk dat ik aan deze tas de meeste tijd heb verspild. Plaatjes zoeken, unboxings bekijken, in de winkel voor de spiegel staan dralen… Ik blijf hem zo mooi vinden, de PS11. Met een lang hengsel, een stoere sluiting en van mooi glad leer dat alleen maar mooier wordt door het dragen. Hij is er ook nog een maat kleiner en een maat groter en ik vind ze beeldig. Ongeveer €1400.

Céline Medium Box bag164173DLS.19WO_1

photo-391

Bron

Als laatste de op-een-na-duurste in deze blogpost: de Céline Box Bag. Och. Zucht. Dit is een hele ‘stijve’, harde, stevige tas met een onwijs mooie sluiting en in héél veel kleurtjes. Ik ben er gewoon verliefd op en ik wil hem. Het is gewoon een match en er is niks wat ik niet leuk vind aan deze tas. Ik denk dat ik van de tassen uit dit lijstje deze nog het eerst serieus zou overwegen…Ongeveer €2800

 

Zo zie je maar: ik ben dol op prachtige tassen, maar in de eerste plek moeten ze praktisch zijn. Prachtig én praktisch. Anders gebruik ik ze gewoon niet. Een tas is als eerste een accessoire om spullen op een handige manier in te vervoeren, en dat moet dan gewoon goed zitten. Dus of een van deze tassen ‘het’ ooit gaat worden… Ik weet het niet. Maar pláátjes zijn het en ik droom er graag bij weg…

Wat is jouw echte droomtas?


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

107 reacties
 1. Sanne

  Mooie tassen (vooral die van Givenchy), maar ik denk niet dat ik ooit zoveel geld zal uitgeven aan een tas. Tassen zijn niet mijn liefdes 🙂

 2. silke_mac@live.nl

  wow, ik snap niet eens hoe je kan verwachten dat mensen een half/heel maandloon uitgeven aan een tas, die er vaak niet mooier uitziet dan eentje van 100-300 euro. hallucinant…

 3. Julie Tina

  De Céline trapeze bag in Oxblood is zeker weten een droomtas voor mij haha! Sowieso vind ik Céline tassen prachtig, eenvoudig maar stijlvol. Ik houd nl. niet van teveel tierlantijntjes/hengsels aan m’n tassen.

 4. Bibi

  Ik vindt heel veel designers tassen wel mooi en stijlvol maar de aanschaf….pff..en ik ken mijzelf..na een tijdje wil ik weer wisselen of wat anders… Al zou ik goed verdienen en sparen dan nog heb Ik er niet zoveel geld voor over.
  Ik heb zelf wel de Stella tas in zwart leer…hij is echt prachtig stoer en speels maar hier heb ik er niet zoveel geld voor betaald. Voor iedereen die een leuke look-a-like designer tas uit Italië wil raad ik aan om eens te kijken op de webwinkel TasvanTess super leuke echt leren tassen uit Italië met een goede service. Dan hou je nog veel geld over voor andere leuke dingen zoals make-up, parfums, vakantie, uitgaan, nieuwe schoenen en kleding..

 5. Kimmetje

  Ik vind de Mulberry echt tr gek

 6. Kelly

  Ik hou van bijna alle soorten tassen! Maar naar echte designertassen durf ik nooit echt te kijken door de prijs haha

 7. suus

  Heel leuk om te zien, maar niet mijn smaak. Vind ze een beetje tuttig. Ik vind vaak mooie tassen bij Manfield.

 8. Caroline

  Hi Cynthia, ik heb ooit een andere Mulberry tas voorbij zien komen op je site, maar heb hem verder nooit meer gezien of er wat over gehoord – in tegenstelling tot je vertrouwde Bayswater. Ik ben stiekem toch wel benieuwd – was dat een miskoop? Normaal denk je zo erg na over je aankopen dus dit leek een spontane koop die opeens voorbij kwam, maar waar je later toch een beetje spijt van had. Niks mis mee overigens 🙂 Maar wilde vragen of je dat verhaal kan delen, hoort ook bij tassen kopen toch?

  • Miss Lipgloss

   Klopt die gebruikte ik niet veel dus heb hem toen verkocht 🙂

 9. Julia

  Celine heeft prachtige tassen, ik heb zelf de chanel flapbag en ben er weg van maar vindt de tas wel wat zwaar. Ben het niet helemaal eens dat je damesachtig moet zijn voor deze tas ;-). Ik ben erg van de basics in mijn kleding en vind juist de Chanel daar erg leuk bij staan. Louis Vuitton heeft ook mooie tassen en deze zijn lekker licht 🙂

 10. Jolanda

  En ik vond mijn echte Cowboysbag al een uitgave…. ben er wel heel blij mee. ☺Stoer, praktisch en wordt alleen maar mooier.

 11. Tine

  IK vind de tassen die je al hebt mooier dan dit lijstje, vooral de Baywater. Ik zou zelf nooit zoveel geld willen uitgeven aan een tas. Behalve als ik de loterij win, dan zou ik mezelf wel een Hermès Birkin gunnen, in marineblauw ‘grained’ kalfsleer met gouden hardware…

 12. Jessica

  Ik vind Givenchy Small Antigona heel mooi! Verder kijk ik zelf niet heel erg naar de dure tassen haha, al vind ik MK wel heel mooi…

 13. Agata

  Chanel boy bag! Met stip op nummer 1. Maar… Ik denk niet dat ik hem ooit koop, zoveel geld voor een tas voelt gewoon niet helemaal goed voor mij.

  • Agata

   Wat ik ook heel leuk vind en nog wel betaalbaar is de serie Balzane van Longchamp. Heb zelf een leren tas van Longschamp en die bevalt erg goed.

 14. Miriam

  Ik ben eigenlijk niet zo van de design spullen, maar ik vind die roze Givenchy tas wel errrrg mooi haha. Als ik ééntje zou moeten kiezen zou het die zijn 😀

 15. Elise

  Voor m’n 25ste verjaardag heb ik de classic flap bag gekregen. Stond al járen op m’n wishlist en dan stond ik ineens bij de Chanel boetiek, waar ik overigens nog nooit binnen durfde, mijn droomhantas te kiezen. Ik was zo overdonderd en heb de hele tijd geweend, niet meteen de reactie dat ze hadden verwacht maar het was zo heftig te beseffen ze zoveel voor me over hebben om mijn droom te doen uitkomen. Onbeschrijfelijk ❤️

 16. The Bag Hoarder

  Ohhh designertassen <3 ALs je er eenmaal een hebt dan ben je niet meer te stoppen haha. Maar altijd goed om een aantal tassen op je wishlist te houden. Dan heb je nog iets om naar uit te kijken. Want als je alles al hebt dan is dat ook zo saai he? Mijn favoriet is ook de Céline Classic Box. Ik heb er al twee in python, maar zou er nog graag een toevoegen in gewoon leer. Dat is wel zo praktisch. Mijn ultieme droomtas is toch wel een Hermès Kelly oh en nog een Chanel tas kan ook geen kwaad. Liefst een WOC, die is lekker klein en ook niet zo heel duur. Misschien komt die er nog wel dit jaar als ik een weekendje Parijs boek. En mijn meest ultieme tas is er eentje in krokodillenleer, onbetaalbaar maar zo mooi! Caesar in Rotterdam (beste adres als je een Céline tas zoekt trouwens, ze hebben daar zo giga veel!) heeft een zwarte Classic Box in croc. Daar hangt een prijskaartje aan, maar dan heb je ook wat. Ja het liefst zou ik al mijn geld uitgeven aan tassen maar daarom ben ik ook een beetje een hoarder 😀

 17. ikstavoorjeklaar

  Hee Cynthia! Leuke artikel! Wellicht soort van goals/ vision board =). Wat wel een tip is, je kan beter de tassen in Europa kopen (het liefst in Parijs). De atelier zijn vaak in Frankrijk gevestigd waardoor de tassen daar vaak minimaal 50 euro goedkoper zijn. En anders in Nederland.

  Als je de tassen in Amerika/ Azië. Oftewel buiten Europa, zijn de andere designers tassen/ schoenen duurder. ivm met de export. Waardoor het ongeveer minstens 150 euro duurder is.

  (het is een tip) XX

 18. Michelle

  Oh tassen.. Mijn grote zwak. Ik zweer bij mijn Mulberry Bayswater en Céline Trapeze bag. Mijn laatste designeraankoop is een luiertas van Prada; voorlopig liggen de prioriteiten hier dus even ergens anders. Haha. Volgend jaar komt er weer een tas. De Faye en Antigona staan ook heel hoog op mijn lijstje!

 19. Syl

  Prachtige tassen, maar voor dat geld ga ik liever op vakantie.

 20. Susa

  Wat jammer van al die nadelen zeg! Dan koop je een dure tas, gaat hij pijn doen of wordt hij lelijk… Zo zonde. Ik vind denk ik de Proenza Schouler PS11 of de laatste het mooist, dus ik snap het heel goed als je die toch nog een keer koopt, haha!

 21. ..

  Wauw die prijzen(!!) ik wil je bijna gek noemen, maar door je blog weet ik toch hoeveel je van tassen houdt ☺️ Dus lijkt me vrij logisch dat jij dat geld er wel voor overhebt.

  • M

   en als je rond de 8500 euro per maand verdiend kun je ze ook makkelijk betalen.

 22. Aboutsbstyle

  Wat een prachtige rassen allemaal zeg, helaas zijn ze zook duur om allemaal even aan te schaffen. Liefs soraya

 23. Jana

  Wat een supermooie tassen! Ik droom al luidop van mijn “first paycheck handbal”, de kans is groot dat het er eentje van Chloé wordt. Zowel de Drew, Faye als Marcie vind ik echt zo ongelofelijk mooi. En de Céline Trio blijft ook prachtig!

 24. May

  De phillip lim bag! Zeker weten de tas voor mij 😉 Nu nog sparen…

 25. Bianca

  Ik heb zelf niet echt iets met dure tassen, al helemaal niet met Chanel. De enige die ik mooi vind is die roze van Givenchy, maar zou er echt nooit 1500 euro voor betalen.

 26. Minke

  De Givenchy Antigona en Celine Boy Bag staan ook op mijn lijstje! En de Faye is ook wel heel mooi.. En trouwens, als je op zoek bent naar een iets minder vrouwelijke (iets stoerdere) Chanel tas is de Le Boy misschien iets voor jou?

 27. Nicole

  Mijn favoriet is nog steeds de Chanel tas, ik vind hem ZO mooi! Ik heb ooit eens een neppe gekocht (van echt leer en koste nog best veel, rond 200) en deze lijkt er eigenlijk sprekend op. Maar een echte blijft nog steeds een droom!

 28. norma

  Ik vind alle tassen meestal te zwaar. Vorig jaar bear portemonnee tas gekocht. Nog steeds zo ontzettend blij mee. Geld gaat er in credit cards zelfs een lippenstift strip pillen en flesje nagel riem olie

 29. Siel

  Mijn favorieten zijn de Givenchy Antigona, Mulberry Bayswater en Chanel Boy bag. 🙂

 30. Kim

  De Celine belt bag , Chloe Faye bag , Givenchy Antigona en de Chanel Boybag zijn mijn persoonlijke favorieten. Helaas een beetje boven mijn budget …..

 31. Caitlyn

  Ik vind de twee tassen die je al hebt veel mooier dan de tassen in dit rijtje. Wel leuk om bij weg te dromen, maar als ik later vast werk heb dan staat de Mulberry Bayswater helemaal bovenaan mijn lijst.
  xx

 32. doro

  Gelukkig voor mijn portemonnee vind ik geen enkele van deze tassen (behalve misschien de Mulberry) mooi… 🙂

 33. Sofie

  De chloé Faye is ook een grote favoriet van mij. Vooral omdat hij er erg mooi uitziet. Ik denk dat hij voor mij persoonlijk minder handig is, omdat hij nogal klein is. Ik sleep echt heel wat spullen mee, waardoor deze voor dagelijks gebruik minder interessant is. Mijn laatste aankoop was de ‘avery’ handtas van Rebecca Minkoff.

 34. Kelly

  De Chloe Faye tas is echt prachtig, die zou ik ook graag aan mijn collectie willen toevoegen.

 35. Marly

  Die laatste tas vind ik als enige mooi uit je lijstje. Al zouden de overige tassen jou niet misstaan hoor!

 36. Sarah

  Ik vind de Chloe en Givenchy tas heel erg mooi! Ook de Celine en Proenza Schouler tas zijn ook leuk. Ik woon in Australië, en hier kijk ik altijd naar deze tassen: http://www.scanlantheodore.com/bags

  Ze worden oveigens door hetzelfde bedrijf in Florence gemaakt als de tassen van andere grote designers. Ae zijn een stuk betaalbaarder en ik heb ze in mijn handen gehad en ze zijn echt prachtig.

 37. Merel

  De Chanel tas is het prijskaartje echt niet waard aangezien de kwaliteit van de tas sinds 2008 bizar lager is geworden.

 38. Inaya

  OOOOh ik droom ook van een Chanel bag..

 39. Rosamina

  Oeh zo leuk dit!! Ik ben bijna klaar met de geneeskunde opleiding en ik wil mezelf een designer tas cadeau doen. Dus ik kan hier goed inspiratie mee opdoen. Thanks!!

 40. annet

  leuk artikel, ik heb zelf jarenlang designer tassen gekocht maar merk dat ik nu op mijn 38e vooral de praktische tassen pak en de anderen alleen gebruik voor speciale gelegenheden.
  Bij de Chanel 2.55 reissue glijd de ketting snel van mijn schouder, mijn Mulberry Bayswater is te zwaar voor mijn rug dus meestal gebruik ik een lichte Longchamps van stof die ik aan mijn fiets kan hangen of een kleine schoudertas van Mulberry en Jerome Dreyfuss. Het mooie met designer tassen is dat je ze vaak voor een heel mooi bedrag kan verkopen en dat het leer heel mooi blijft als je er netjes mee bent. De Chanel kocht ik nog jaren geleden voor €2300 en is nu €5160, te bizar voor woorden!

  • Amelie

   precies dat heb ik ook! Met kids op de fiets in weer in wind dan heb je niks aan een mooie design tas maar heb je gewoon een praktische tas nodig waarmee je niet super voorzichtig hoeft te doen.

 41. Laura J

  Van deze vind ik de Proenza absoluut de mooiste…

  De Celine ook wel, als die ook met zilverkleurige details zou bestaan.

 42. rachel

  ik vind de Proenza Schouler PS11 wel heel leuk!! maar hou het wel even bij mijn kipling tassen hihihi

 43. monica

  De Chanel bag staat zeker boven aan mijn verlanglijstje. Als ik ooit de jackpot mag winnen dan is dat wel mijn eerste dure aankoop die ik doe.

 44. Anneloes

  Ik heb zelf enkel nog de Prada Saffiano en de Mulberry Alexa op mijn wishlist voor ‘ooit’ staan. Ik ben heeeel kieskeurig qua tassen en heb dan ook niet vaak een tas waarvan ik denk: ‘ja!’.

 45. Joyce

  Nope, deze tassen doen me niks. Maar jouw mulberry bayswater……ware liefde haha! Denk dat je daar je leven lang niet uitgekeken op raakt.

 46. Danielle

  OH tassen.. ik zelf vind de “bucket bag” van marc jacobs erg mooi.. mijn go to tassen merk is echter michael kors. Ik vind hun jetset totes (zonder merkje er op geprint) de perfecte match tussen chique en casual en nog redelijk betaalbaar ook.

 47. Fleur

  Ze zijn alle 7 prachtig en bij mij staan de Chanel, Mulberry en Proenza tassen ook hoog op mijn wishlist!

 48. mybrunetteambition

  Ooh wat een mooie tassen ! Zo’n klassieke Chanel staat ook hoog op mijn wishlist maar eerlijk waar, 4000 EUR voor een tas… dan moet ik dat echt al op overschot hebben. Met 4000 EUR maak ik liever een mooie reis met mijn gezinnetje.
  Ik heb zelf nog de Chloe Marcie en Celine tote op mijn wishlist staan. Het zal er ooit wel eens van komen.

 49. Silkeblogs

  De Classic Flap Bag van Chanel spreekt me ook wel aan, maar de prijs iets minder…

 50. Dorien

  Oeh la – la. Chloe Faye ik ben tot over mijn oren verliefd op je! Het zijn allemaal plaatjes!

 51. Minka

  De Chanel Jumbo in Caviar is zeer praktisch. Waarom jumbo kiezen? Kan net wat meer in. Ik vind de tas juist helemaal niet tuttig? Ook niet voor jou? Je kan deze prima casual dragen al geef ik wel toe dat ik de tas meer netjes style dan casual. De Celini trio in zwart heb ik ook maar deze vind ik door het lamsleer veel kwetsbaarder. Het lamsleer van Chanel is toch anders want als ik dit vergelijk met mijn WOC in lamsleer dan kan deze meer hebben en eventuele vlekken veeg je ook makkelijker weg. Een droomtas heb ik nog wel ik wil graag de chanel executive tote in zwart met zilver hardware (heb nu goudkleurig bij de 2.55 en WOC) voor zakelijk want hier past mijn laptop in. Ook wil ik graag nog een WOC in Caviar maar dna in het beige/poederroze. *Sigh*

 52. Chinouk

  Ik ben zelf enorm van de designer tassen en vooral Louis Vuitton kan het niet fout doen bij mij. Ik vind jouw Celine trio bag ontzettend leuk, maar de tassen die je hier boven laat zien vind ik helemaal niks, de Chanel uiteraard uitgezonderd. Ik hou niet zo van kettingen, daarom zou ik de Chanel zelf niet aanschaffen, maar het is een prachtig item. De rest vind ik te stijf of te veel poespas! Maar dat geeft niet, iedereen heeft z’n eigen stijl en deze tassen passen goed bij jouw ‘stoere’ look, zelf ben ik meer een girly-girl haha. Ik ben benieuwd wat je volgende aankoop wordt!

 53. charlene

  Ik droom mee! geef zelf niet meer dan €100 uit aan een tas en draag hem echt “af”.

 54. Lindsey Beljaars

  Wat een prachtige tassen. Vooral de Chanel Flip Bag blijft een goal voor mij!

 55. Silvia

  Nooit geweten dat die Stella tas van nepleer is. Jammer had mijn oog op die tas. Ik heb best wat designertassen blijft mooi en het geld waard. Ik heb de meeste wel tweedehands behalve mijn lv.

 56. Jantine

  Chloe en Celine… Wat maken zij toch mooie tassen. Ik hoop er ook ooit een te kunnen kopen. Hoop….

 57. Janine

  Allemaal prachtig vooral de Chanel.. maar een tas kopen die zo duur is als 3 maanden hypotheek? ?
  Sorry maar dat zou ik voor mezelf niet goed kunnen praten! ? Ik blijf Shabbies fan.. Mooi leer en goede kwaliteit voor een vrij normale prijs.

 58. Claudia

  Ik heb zelf de Chanel boy bag, die vond ik wat stoerder dan de flap bag. Heb hem een jaar of vijf geleden gekocht, nog voor de grote prijsstijgingen. Als ik zie wat deze tas nu kost is de prijs inmiddels met zo’n 70 (!!!)% gestegen. Pfff, eigenlijk slaat het nergens meer op.

 59. Jacky

  De Box Bag is écht zo’n Cynthia tas! <3 Die ga jij nog wel kopen vroeg of laat, I'm sure 😛
  Voor mij zijn deze het allemaal net niet… Maar designertassen hebben dan ook niet zo'n grote aantrekkingskracht op mij.

 60. Lucy

  De Givenchy Antigona vind ik prachtig, ik hoorde alleen dat bij iemand die de lichtroze versie had het leer heel vreemd verkleurde bij een paar druppeltjes regen en dat moet je toch niet hebben voor die prijs! Maar oh, zo mooi…

 61. Floor

  Mijn absolute droomtas is de Chanel Boy bag, klassiek en stoer gecombineerd in 1 tas. Maar daarnaast nog een heel lijstje met mooie (én meer betaalbare) tassen op mijn telefoon haha. Sinds afgelopen zaterdag de bezitter van een proenza schouler ps11 en hij is to die for ?

 62. Tessa

  Ik kan je geen ongelijk geven. Het zijn allemaal prachtige tassen! Zelf zou ik nooit zomaar een designertas (althans nu niet) kopen, omdat ik het simpelweg te duur vind. Maar als je het budget ervoor over hebt, dan kan ik me wel voorstellen dat je overweegt om eens een designertas aan te schaffen. Ik denk juist dat die Chanel Classic Flap Bag heel mooi bij je staat! En zoals je zelf al zegt kun je deze tas met praktisch alles combineren. Wat ik wel stom vind is dat ze je bijna ”dwingen” om snel een keuze te maken i.v.m. de prijsstijging. Voor die €1000 meer kun je bijna een tweede designertas aanschaffen haha!

 63. Yolanda

  De chloe faye bag is mijn favoriet uit dit lijstje ! Erg mooi

 64. Jaimyskitchen

  Oh, je hebt me verliefd gemaakt op de Cloe Faye Bag, wat een beauty! En Celine, alles van Celine is mooi ?

  Balenciaga City Bay vind ik ook altijd een prachtige tas nog!

  Ik heb zelf een Mulberry Lily gehad, small. Hij is helaas stuk gegaan, maar ik zou inderdaad nooit de Medium gehad. Mijn collega had deze (ok haha ik heb bij Mulberry gewerkt), hij is prachtig, maar door de suede afwerking is hij gewoon zwaar. En ja, die ketting gaat snijden.

  De small is wel echt heel mooi als kleiner tasje waar toch best veel in past, alleen dan had ik in de zomer altijd last van de ketting op mijn blote armen!

  Ah, ik hou van tassen en je hebt me een paar beautys uitgezocht zeg! Ik heb nu even andere prioriteiten (huis kopen, reizen), maar het begint me nu wel te kriebelen. Ah, maar ik mag niet; heb 4 Mulberrys en voor erbij 2 Rebecca Minkhofs, is wel genoeg eigenlijk haha!

 65. Lisa

  De Proenza Schouler staat bij mij ook op het lijstje. Als ik een Chanel zou kopen, dan zou ik een Boy’s Bag kiezen! Supermooi is die!

 66. Amelie

  Ik ben ook dol op mooie tassen maar niet zo zeer van bovenstaande tassen (alhoewel de Givenchy wel mooi is). Ik hou meer van tassen met van dat grove leer/grained net zoals de Bayswater die je hebt geloof ik. Mijn favoriete merk is Longchamp, prachtige tassen en tenminste nog betaalbaar (tussen 300-600 euro). Vooral de lijn van kalfsleer is prachtig (Le Foulonne)

 67. Ilse

  Daar zitten mooie tassen tussen, ook een paar die niet mijn smaak zijn. Ik denk niet dat ik ooit zelf zoveel geld aan een tas zou uitgeven, dan zou ik met dat geld liever een mooie reis maken. 🙂

 68. Cindy

  Wat grappig om te lezen hoe de meeste helemaal weg zijn van deze tassen. Ik zou ze nooit kopen al waren ze maar€10,00 ik vind ze gewoon niet mooi. Maar ben wel heel blij met mijn cowboy bags

  • Elisa

   Hahaha! Ik had eigenlijk precies hetzelfde! Die tassen kun je overal laten slingeren en blijven mooi! Ik heb er twee, een grote en een wat kleinere en draag ze met zoveel plezier nog 10 jaar!

  • Fieke

   Hahaha heb ik ook! Ik vind ze echt niet mooi en door al dat goudkleurig beslag en die kettinghengsels nog trashy ook 🙂
   Each to its own en dat is maar goed ook.

  • Lousaa

   Eens. Ik heb het ook niet op dat beslag en de kleuren trouwens ook niet. Ik vind je Celine trouwens wel heel mooi maar dat is puur de eenvoud van het speelse design.

   Maar in de categorie exorbitant duur is er natuurlijk nog wel een wens: een niet te grote box kelly van Hermès. Zilverkleurige hardware. Zwart. En als we dan toch gaan kiezen: struisvogel. Ik geloof niet dat iemand het gelooft als ik het zou zeggen, maar ik zou echt een gat in de lucht springen als een koe op de eerste lentedag.

  • Vera

   Haha, inderdaad! Ik vind de Cowboy bags ook véél leuker!
   Ik kan niet begrijpen dat er mensen zijn die zoveel geld uitgeven aan deze tassen…
   Maar wel weer leuk, alle verschillen

  • missy

   ik vind het toch ook net oma-tassen. gwn omdat het vn chanel of whatever is vindt iedereen ze praaaaachtig maar eerlijk het zijn gwn duffe tassen

 69. Sophie

  De Chanel en de Chloé staan ook heel hoog op mijn lijst; die wil ik ooit echt een aanschaffen. Vooral de Chanel, die is zo prachtig! <3

 70. Loes | Hyggelig Mama

  Mooi om te zien allemaal zeg. Ik vind zelf tassen met een ketting echt niet praktisch, hoe mooi ze ook zijn. De Chloe en de Mulberry zijn (ondanks de ketting), favoriet.

 71. `peet

  alleen de tas van stella ziet er mooi uiten wat zijn die tassen toch duur zeg
  ik houd zelf meer van de ibiza -stijl tas met leer en dierenhuid
  maar er voor sparen en dan er een kopen lijkt me wel een ervaring.

 72. Purselover78

  als liefhebber van tassen stond Chanel bovenaan mijn lijstje. Ik heb geen classic flap gekocht omdat ook ik een casual chic sneaker 30+ er ben. Maar….alles van Chanel met ketting is ontzettend zwaar en is helemaal niet zo comfortabel als je er langer dan een uur constant mee moet lopen. Ik zal nooit afscheid nemen van mijn mooie Chanel, maar vaak gebruik ik het helaas niet….. Ze is mijn throphey tas geworden..nothing more, nothing les.
  Maar Mulberry, Tory Burch en Louis Vuitton zijn voor mij de ideale tassen! Alles is goed en lekker veel tassen die zowel crossbody, als schouder, als handheld gedragen kunnen worden: mijn favoriete modellen.
  Enjoy met je tassen collectie uitbreiden ❣

  • Minka

   Chanel zwaar? Ben ik niet met je eens! Deze tassen dragen juist zeer comfortabel vooral de double flap 2.55? Heb nog nooit een tas zo comfortabel gevonden qua dragen? Apart… maar goed iedereen zijn eigen ervaring natuurlijk! 🙂

 73. Margot

  Wat durven ze toch een hoop geld te vragen, maar mooie tassen zijn het zeker! Ik vind zelf de Givenchy Antigona wel erg mooi.

 74. Sandra

  Die Givenchy tas vind ik echt prachtig! Alleen vèèeer buiten mijn budget haha.

 75. Nicole

  Die van Stella McCartney! Die vind ik geweldig!

 76. Marloes

  Wat een beauty’s! De Stella McCartney Falabella Big Tote is ook een favoriet van mij. Deze zou ik graag ooit nog een keer willen!

 77. Deisy

  Je hebt echt pareltjes uitgekozen hier zeg. Ik ben zelf weg van de balenciaga tassen: als ik er daar nog eentje van zou kunnen hebben dan ben ik een gelukkig meisje 😉

 78. Josianne

  Ik had gehoopt dat hier een iets meer betaalbare tas tussen zou staan omdat ik een beetje dezelfde eisen heb als jij haha (een tas moet mooi, maar vooral praktisch zijn). Ach, ik zoek gewoon nog lekker verder!

 79. Nathalie

  Mijn favoriet is al jaren de Falabella van Stella Mccartney. Ooit ga ik hem kopen. Ooit!!!! ??

 80. Kelly Caresse

  Mocht ik ooit de loterij winnen koop ik ook een chanel tas, voor nu bewaar ik die centen om m’n gezin op te groeien hihi. Maar wat een mooierds staan er tussen, leuk artikel!

 81. Marlotte

  Oh, ik kan echt uren wegdromen bij de Chloé Faye Bag. Zó mooi!

 82. eva

  Oeh heerlijk om er bij weg te dromen! Die Chanel staat ook bij mij bovenaan. Maar die prijs…. 🙁

 83. Saskia

  De chanel tas staat ook op mijn lijstje maar ik denk ook dat het er nooit van gaat komen 🙂

 84. demallemolenmoeder

  Wat een leukerds! Persoonlijk zou ik voor de Céline of de Chanel gaan. Ver boven mijn budget maar ik blijf dromen.. Wie weet, ooit ?

 85. janienke

  Misschien is de Chanel Boysbag wel wat voor jou 😉 Die is net een tikkeltjw stoerder!

  • Neomi

   Jaaa, die vind ik persoonlijk veel mooier!

 86. Suzanne

  Givenchy Antigona is echt mijn favoriet. Hij is zo mooi! Leuk om dit lijstje te zien.

 87. marije

  Wauw, de chanel, mulberry, stella mc cartney en prouza shouler staan ook op mijn wish list. Nog even doorsparen ?

 88. Maaike

  Ik vind de Celine (of Chloé??) Trapeze bag erg mooi en dan helemaal als er een pop gekleurd suede aanzit. Ooit komt er nog wel een designer bag denk ik, maar voorlopig niet. Ik vind het prachtig om naar te kijken, maar een tas blijft toch een gebruiksvoorwerp. En ik ken mezelf: dan koop ik iets duurs en dan gebruik ik het niet omdat ik bang ben dat het kapot gaat. Dat is ook zo zonde!

 89. Aranka

  Wauw, stuk voor stuk zijn ze echt prachtig en tijdloos! Van deze wil ik er ook wel een paar in mijn kast hebben hangen.

 90. Femke

  Allemaal prachtige tassen: de klassieke Chanel tas, Chloé Faye Bagn en de Céline Medium Box bag zou ik alle drie wel willen hebben :-)!

 91. MamaOnderneemt

  De tas van Stella McCartney springt er voor mij echt uit. Ik vind het alleen “armoedig” dat deze voor 800-900 euro van kunstleer en niet van echt leer is. Jammer. Ik geef zelf altijd maximaal 100 euro uit aan een tas, dus deze tassen -hoe leuk ze ook zijn- liggen er buiten mijn budget. Maar met een beetje dromen is niks mis toch☺

  • Eva

   Stella McCartney werkt niet met producten van dierlijke oorsprong, je zult geen echt leer tegen komen in haar collectie. 😉

  • Elisa

   Ja weet ik. Maar dan mogen ze de prijs er ook wel op aanpassen… Leer gaat nou eenmaal veel langer mee!

  • Ju

   De tassen van Stella gaan echt ontzettend lang mee, je hebt absoluut geen dood dier nodig om een mooie, duurzame tas te maken 🙂

 92. Akosua

  Het blijft altijd leuk om weg te dromen. Toevallig wordt ik van bovenstaande tassen niet warm of koud, maar de Mulberry Bayswater vind ik wel erg mooi.