Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
2 januari 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • eyeliner
  • How To
  • Lanvin
  • oogpotlood
Een MissLipgloss artikel

Messy liner

Trend voor komend voorjaar: slordige, smudgy, viezige eyeliner. En dat betekent niet dat de rest van je make-up ook een mess mag zijn, nee! De rest van je make-up is perfect. Perfecte huid, perfecte lippen, maar wel messy ogen. Check trendsetter Lanvin:

Hmmm. Ik kan niet zeggen dat ik het héél lelijk vind, wel in combinatie met de superslordige (lees: supernatuurlijke) wenkbrauwen.

Omdat dit model meer naar boven kijkt, zie je het messy stuk minder. Maar bij haar is het wel mooier omdat ze nette, verzorgde wenkbrauwen heeft.

Het namaken van deze look is natuurlijk heel makkelijk. Wat je nodig hebt is een zwart, smudgy oogpotlood. Zet eerst een dun lijntje en ga die helemaal lelijk maken en zorg dat het ‘lelijke’ over je hele ooglid zit. Doe dit gewoon met je vingers trouwens, voor een ultra-messy effect. Daarna pak je weer je oogpotlood en zet je een súperdikke lijn boven je wimperrand. Doortrekken tot na je ooghoek en klaar ben je. Mascara is niet nodig.

Wat mij betreft houden we onze oogmake-up gewoon mooi netjes. Smudgy mag, maar niet vies smudgy. Wat jij?


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.