Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
5 juni 2008 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • EverydayMinerals
  • Fashionize
  • Lush
  • Rituals
Een MissLipgloss artikel

Mega-winactie

Hooooraaaaay! De nieuwe MissLipgloss.nl is dan eindelijk online. En dat zullen jullie weten! Er zijn namelijk een aantal very nice prijzen te winnen…

Kijk mee:


Lush You’re A Star-pakket
Wat zit er in het pakket:
– Honey I Washed The Kids zeep
– Ma Bar Bubble Bar Slice
– Dream Cream Body Lotion
– Helping Hands Handcream
– Ceridwen’s Cauldron
– Floating Island Luxury Bath Melt

Winnen? Stuur een mailtje met je naam en adres naar win@misslipgloss.nl met als onderwerp ‘Lush’


Twee meiden mogen 3 producten uitkiezen in de webshop van Everyday Minerals, mijn all-time favorite mineral-make-upmerk.

Winnen? Stuur een mailtje met je naam en adres naar win@misslipgloss.nl met als onderwerp ‘Everyday Minerals’


Vier Rituals glossjes: dé gloss die ik zelf het meest gebruik. Ik hóu van Rituals en ik hóu van deze gloss.

Winnen? Stuur een mailtje met je naam en adres naar win@misslipgloss.nl met als onderwerp ‘Rituals1’

Rituals

Ik verloot vier Rituals Silky Glow Pure Shimmer Powders. Ze zijn echt suuupermooi! Fijn als highlighter op je jukbeenderen of als shimmer op je decolleté.

Winnen? Stuur een mailtje met je naam en adres naar win@misslipgloss.nl met als onderwerp ‘Rituals2’


Speciaal voor de bezoeksters van de nieuwe MissLipgloss.nl: 25% korting op alle BikeCaps bij Fashionize (vermeld bij ‘Opmerkingen’: ‘Miss Lipgloss actie’).
BikeCaps zijn onwijs leuke hoesjes voor over je fietszadel. Ziet er natuurlijk abfab uit, maar het is ook praktisch! Als het geregend heeft, haal jij de BikeCap van je zadel en zo denkt nadat je van je fiets af bent gestapt niet iedereen dat je een ongelukje hebt gehad.

Je kan natuurlijk zo vaak mailen als je wilt, maar het bestaat niet dat één persoon meerdere prijzen wint. De trekking van de winnaressen vindt plaats op 20 juni, je hebt dus twee weken de tijd om te mailen!
edit1: Ik heb besloten om de trekking één week eerder te doen, op 13 juni dus! Ik heb al onwijs veel mailtjes ontvangen (4500 and still counting) en anders worden voor iedereen de winkansen kleiner en kleiner. En het leuke is dat er dan meteen weer een nieuwe win-actie is!

edit2: Het staat hier een beetje krom, maar het is NIET de bedoeling dat je mij 2000 mailtjes gaat sturen voor hetzelfde! Zoiets vergroot je winkansen echt niet. Er is geen computer die de loting doet, dat doe ik namelijk zelf. Twee of drie keer voor één product mailen kan als je het graag wil, maar 2000 keer! :O Het grootste deel van deze mailtjes verwijder ik dus ook, tot er 4 overblijven voor elke winactie. De volgende keer zal ik het er duidelijk bij zetten.

Ik neem persoonlijk contact op met de winnaressen en over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.