Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
8 oktober 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • blond
  • geverfd
  • grijs
  • haar
Een MissLipgloss artikel

Me look-a-like in Karwei reclame

Ik heb net mijn haar grijsblond en toen ik op de bank tv zat te kijken kwam ik deze reclame van Karwei tegen (ja, Karwei, alsjeblieft, ik maak even gratis reclame voor jullie! 😉 ). Dat meisje! Haar haar! Het is echt hetzelfde, behalve dat ik nog donkere plukken in mijn lange lok heb. Check trouwens hoe haar haar glanst!!! Hoe doet ze dat? Of, ehh, hoe doet de haarstylist/kapper voor deze commercial dat.

Ik vind haar kledingstijl en hoe ze er uit ziet ook heel leuk, echt mijn stijl. Grappig, ze is echt een soort look-a-like van mij! Ik denk dat ik de volgende keer de kleur precies doe zoals zij, zonder donkerdere plukken erin. Al vind ik die wel heel gaaf!

Ik hoor wel vaker dat meiden look-a-likes van mij zien in catalogi en dat soort dingen. Als je iets vind, scan het in en mail het me, ik vind het echt heel leuk!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.