Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
9 mei 2015 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Maybelline Color Drama Intense Velvet Lip Pencil

P1470681Joehoe, spuit elf hierzo: pas afgelopen maart ‘ontdekte’ ik de mooie Maybelline Color Drama Intense Velvet Lip Pencils. Sinds vorig jaar zomer zijn ze te koop, deze vrijwel fluweelachtige lipsticks in potlood vorm in een aantal geweldige intense kleuren. 

Maybelline Color Drama Intense Velvet Lip Pencil – eerste indruk

P1470676

De Maybelline Color Drama Intense Velvet Lip Pencils zijn er in acht tinten, van nude tot lekker fel rood en roze, en kosten €6,99 per stuk (voor 2.49 gram product). Een mooi prijsje, mits het natuurlijk ook echt wat is.

P1470678

De potloden zien er leuk uit. Zwart, glanzend en met een matte achterkant in exact de kleur van de lipstick. Dat is handig, ik houd er van.

Dit zegt Maybelline zelf over hun Color Drama:

De Color Drama is een zacht matte lipstick in potloodvorm met extra kleurpigmenten voor een krachtig kleurresultaat. Verkrijgbaar in negen intense kleuren.

Waarom het werkt

Door de kohl structuur is de Color Drama makkelijk en precies aan te brengen. Met 35% kleurpigmenten geeft deze lipstick bovendien  een intense kleur met dekkende finish.

Tip van onze make-up artist

Color Drama geeft een mooie matte finish. Wil je toch voor glans gaan? Breng dan een Babylips aan op je lippen nadat je ze hebt ingekleurd met de Color Drama.

Klinkt goed!

P1470683

De kleurtjes! Ziet dat er niet heerlijk uit?

Love My Pink, Minimalist, Fuchsia Desire, Fab Orange, In With Coral, Red Essential, Light It Up en Nude Perfection

Ze zien er zo allemaal vrij mat uit, behalve Minimalist, die lijkt glittertjes te hebben.

Maybelline Color Drama Intense Velvet Lip Pencil – swatches

P1470689

Love My Pink, Minimalist, Fuchsia Desire, Fab Orange, In With Coral, Red Essential, Light It Up en Nude Perfection

P1470691

Love My Pink, Minimalist, Fuchsia Desire, Fab Orange, In With Coral, Red Essential, Light It Up en Nude Perfection

Dit ziet er toch te gek uit? Zo gepigmenteerd en romig, en de finish ziet er ook mooi uit. Romig, maar niet echt glanzend.

Maybelline Color Drama Intense Velvet Lip Pencil – lipswatches

Tijd om ze op de lippen te laten zien.

 

00

Ter vergelijking eerst een foto van mijn ‘naakte’ lippen.

01

Love My Pink is een vrij fel roze koele tint.

02

Minimalist is de enige kleur met een subtiel glittertje/glansje. Het is een beetje een oudroze kleur die wat stroever aanbrengt dan de andere kleuren, deze is niet zo romig en ook wat minder dekkend.

 

03

Fuchsia Desire is heerlijk fel roze, donkerder dan Love My Pink.

 

04

Fab Orange is wel héél fel oranjerood. Deze is wat romiger en iets glanzender dan de andere kleuren.

05

MIJN FAVORIET! Deze kocht ik laatst in Marseille al, en naar aanleiding van mijn liefde voor die kleur heb ik alle tinten opgevraagd voor deze review. In With Coral is een heerlijke lichte perzik-roze die iets matter is. Ik ben zo gek op deze kleur!

06

Red Essential is een klassieke donkerrode tint. Zo mooi!

07

Light It Up is ook een klassieke rood, maar dan wat lichter dan Red Essential.

 

08

Als laatste Nude Perfection, een voor mij beige-bruine tint die bij een wat donkerdere huidskleur echt mooi nude is. Al is zo’n bruintint nu juist oo kheel erg hip. Ook deze is wat matter.

alles

alles2

Hierboven zie je even alle kleuren op een rijtje, je kan dan ook goed de verschillende finishes vergelijken. De ene is wat matter, de andere weer wat glanzender.

Maybelline Color Drama Intense Velvet Lip Pencil – review & conclusie

P1470686Wat een heerlijke lipproducten zijn de Maybelline Color Drama Intense Velvet Lip Pencils! Vrij goedkoop, lekkere kleuren, enorm goed gepigmenteerd, brengen enorm prettig aan, dekken in één laagje en blijven ook nog eens lang zitten doordat de meeste kleuren toch een vrij matte finish hebben. Ze doen gewoon precies wat ik had gehoopt, heerlijk!

Het enige minpunt dat ik kan bedenken is dat je de potloden moet slijpen (en dus niet omhoog draaien) en dat de potloden al snel een beetje viezig worden, door het aanbrengen komt de lipstick op het houten gedeelte en dat ziet er vies uit. Dat is ook weer snel en makkelijk op te lossen, maar toch. Altijd een grote puntenslijper bij de hand houden, dus!

De Maybelline Color Drama Intense Velvet Lip Pencils zijn voor €6,99 bij de drogist te koop.

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.

 


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.