Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
29 mei 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • Max Factor
  • nieuw
  • nieuws
  • oogschaduw
Een MissLipgloss artikel

Max Factor Smoky Eye Effect Eyeshadow

Smokey eyes zijn altijd populair. Sexy en tijdloos, maar ook volgens velen lastig om zelf te maken. Daarom komt Max Factor met de Smoky Eye Effect Eyeshadow, een all-in-one tool met twee uiteinden waarmee – volgens het merk – eenvoudig en zonder hulpmiddelen de perfecte smokey eye te maken is.

“Zomer 2010 laat zich op beautygebied kenmerken als impulsief en fris. Dit betekent ook niet langer donkere smokey eyes, maar juist smokey eyes in krachtige pasteltinten. Met Max Factor kan nu iedereen snel en gemakkelijk smokey eyes creëren en daarbij ook nog eens de keus uit een trendy kleurenpalet,” vertelt Pat McGrath, make-up artist en Creative Director bij Max Factor.

De Smoky Eye Effect Eyeshadow heeft twee uiteindes met beiden een andere vorm. De ronde kant kan gebruikt worden om kleur op het hele ooglid aan te brengen, de kant met de punt is om de donkere kleur aan te brengen in de arcadeboog en tegen de wimperrand.

Het product komt in vijf kleuren:

Onyx Smoke

Silver Storm

Bronze Haze

Indigo Mist

Purple Dust


Ik vraag me af hoe dit werkt en of het goed werkt! En: hoe ‘slijp’ je de kanten? Want ooit wordt het puntje bot en de ronde kant plat… ik ben dus enorm benieuwd, verwacht reviews!

De Smoky Eye Effect Eyeshadows zijn vanaf september 2010 te koop voor €13,99 per stuk.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.