Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
17 februari 2011 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • lasting lip tint
  • lippen
  • Max Factor
  • Review
Een MissLipgloss artikel

Max Factor Lipfinity Lasting Lip Tint


Het klinkt te mooi om waar te zijn: een lipkleur die écht de hele dag blijft zitten, wat je ook doet. Eten, drinken, praten, misschien wel zoenen. Een lipkleur die niet afgeeft en ’s avonds nog net zo mooi zit als ’s ochtends. Dat is wat Max Factor belooft met haar nieuwe Lipfinity Lasting Lip Tint! Het zijn letterlijk viltstiften met lip stain, dat is een lipproduct dat echt in je lippen trekt zodat de kleur de hele dag op je lippen blijft zitten. Deze Lip Tints liggen nu in de winkel voor €11,99 en ik testte de zeven kleuren voor jullie uit.

02, 04, 05, 06, 08, 10, 09

Op deze foto heb ik de Lip Tints op een basis geswatcht omdat ze op je handen erg door de lijntjes gaan lopen, omdat de substantie erg dun (waterig) is. Dat betekent dus dat je er voorzichtig mee moet zijn rond je lippen, zeker als je daar wat meer rimpeltjes hebt. De kleuren variëren van lichtroze tot knalrood. Ik vind dat de kleuren erg dicht bij elkaar liggen, en ik mis lekkere fel roze kleurtjes!

Goed, op naar de lipswatches!

Mijn lippen met alleen een beetje MAC Lip Erase.

02, mystical mauve. Het is moeilijk deze kleur te beschrijven, echt mauve vind ik hem niet, meer rood-achtig…

04 Berry. Een rode kleur, maar niet superknallend.

05 Marshmallow. Dit is een roestbruinige roodkleur. Snap je het nog? 🙂

06 Royal Plum. Dieprood!

08 Nice n Nude. Nou ja, nude? niet bepaald, meer oranjerood!

10 latte, een roodbruine kleur.

09 Passion Red, mooi fel rood met een oranje ondertoon.

Zoals je kan zien geven de Lipfinity Lasting Lip Tints écht een flinke kleur aan je lippen. Er is geen nude kleur, maar een nude stain gaat niet werken, want een lichtere stain op je lippen doet niks qua kleur. Het trekt dan wel in je lippen, maar doordat het pigment lichter is dan je eigen lippen wordt het niet nude. Het zijn allemaal vrij opvallende kleuren, 02 Mystical Mauve is de meest naturelle tint en is erg geschikt voor overdag. Natuurlijk zijn alle kleuren geschikt voor overdag, maar die is het ‘lichtst’. De kleuren brengen heel makkelijk aan met de viltstift, je kan er precies mee werken en dat gaat prima! En de kleur, ja, die blijft echt de hele dag zitten. Je kan het er ook niet afvegen, de kleur trekt echt in je lippen. Je kan er nog een gloss of balsem overheen doen voor een verzorgd glansje. Deze lip tints zijn zeker iets voor meiden die graag rode lipstick dragen maar niet de hele dag willen bijwerken.

Fijne producten, zeker als je op zoek bent naar een lekker felle kleur die de héle dag (of nacht!) blijft zitten, wat je ook doet. De Lip Tints kosten €11,99 per stuk, wat ik een prima prijs vindt voor zo’n product! Ik ben alleen benieuwd hoe lang het duurt voor de punt uitgedroogd raakt.

Max Factor is o.a. te koop bij Etos, Kruidvat en DA en de Lipfnity Lasting Lip Tints liggen nu in de winkels.

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.