Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
25 januari 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • False Lash Effect
  • mascara
  • Max Factor
  • Test
Een MissLipgloss artikel

Max Factor False Lash Effect

Max Factor komt na haar mega succesvolle Masterpiece mascara weer met een nieuw wondertje: de False Lash Effect mascara! De naam zegt het al: het moet het effect van nepwimpers geven. Lang, dik, volume, krul, alles kan met de FLE.
Wat meteen opvalt is dat de huls echt súperdik is: zeker twee keer zo dik dan m’n Pupa Ultraflex mascara! Eerst dacht ik: Gosh, hoe moet ik hiermee overweg kunnen? Ik vind juist het dunne Ultraflex borsteltje zo fijn.

Maar ik blijk wonderbaarlijk goed overweg te kunnen met het dikke borsteltje! Het is trouwens een plastic borsteltje, niet eentje met ‘haartjes’. Hij geeft vanaf de eerste laag echt meteen veel volume, stond er echt van te kijken! Het is wel iets lastiger wanneer je bezig gaat met je onderste wimperhaartjes, je moet oppassen dat je niet tegen je huid aankomt met het dikke borsteltje. Na een paar keer oefenen kan je er al beter mee overweg, het is gewoon even wennen.

Check het resultaat:


Ik vind het echt een supermascara, een dikke 9,5 krijgt ‘ie van mij! Hij geeft echt ongelooflijk veel volume, en veel laagjes heb je niet nodig.

De False Lash Effect mascara ligt vanaf februari in de winkels (Kruidvat, Etos, Trekpleister en andere drogisterijen) en gaat €16,95 kosten. Ik heb hem nu al omdat ik hem voor Miss Lipgloss mocht uittesten 🙂 . Nu weten jullie in ieder geval dat je moet rennen naar de drogist wanneer de FLE in de schappen ligt!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.