Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
10 september 2008 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • ManGlaze
  • swatches
  • trend
Een MissLipgloss artikel

Matte nagellak

Het lijkt wel of nagellak altijd superglanzend moet zijn. Je ziet het vaak ook op flesje zijn ‘Super-shiny’ of ‘XX-shine topcoat’ of iets dergelijks. Maar waarom eigenlijk? Waarom wordt er niet meer matte nagellak gemaakt? Ik heb zelf twee potjes ManGlaze en ik ben echt dol op dat matte effect.

Check dit:

Fuggen Ugly (grijs)

The Death Tar(zwart)

Ik ben zelf helemaal weg van de ManGlazes. ManGlaze kan je hier kopen, ze kosten $6,66 per stuk + verzendkosten naar Nederland. Ze zijn ongelooflijk mooi, ik ben vooral helemaal weg van de grijze. Ze zijn helemaal mat, maar er zit wel een soort shimmer in. Love love love it. Binnenkort komen er nieuwe kleuren ManGlaze! Het is nog top secret welke kleuren dat zijn, maar ik weet zeker dat ik ze MOET hebben. Je kan mijn ManGlazes trouwens ook zien in mijn laatste filmpje.


Ik weet wel dat er een aantal merken zijn met een matte topcoat! Zo heeft Opi een matte topcoat, Wet ‘n’ Wild heeft er één en Orly, een Amerikaans merk. Wat mij betreft worden matte nagels helemaal hip en komen straks alle drugstore merken met matte nagellak. ManGlaze komt dus binnenkort met meer kleuren, misschien worden de matte nagellakjes dan nog hipper!

Opi Matte Nail Envy (ca. €12). Dit kan je natuurlijk gewoon aanbrengen over een glanzende nagellak zodat ‘ie mat wordt. Ik heb hem zelf nog niet getest, maar ga dat zeker doen!


Orly Nails For Males matte topcoat. $8,50 bij Amazon. Zelfde verhaal als bij de Opi Nail Envy!

Er staat shine maar deze basecoat is mat. Het is dus een basecoat, maar waarom zou je die niet als topcoat kunnen gebruiken? Precies! Prijs onbekend.

Heb jij al ervaring met matte nagellak? Wat vind je er van?


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.