Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
7 juli 2008 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • nagellak
Een MissLipgloss artikel

Manglaze

Nagellak is over het algemeen glossy, glinsterend, glanzend… Met een topcoat zorgen we ervoor dat de lak nóg meer glanst. Maar de laatste tijd zien we steeds vaker matte nagellak! Zo bestaat er ManGlaze, officieel nagellak voor mannen (lees: Tokio Hotel typetjes) maar ook zeer populair onder de vrouwen. Check even de foto’s:

Zwart:

De duim is bij deze foto met een glanzende topcoat gedaan!

Grijs:

Duim is afgelakt met een glanzende topcoat.

Zoals je ziet is het wel heel shimmery maar óók mat! Ik vind het zelf heel erg mooi, vooral op kortere nagels. Op hele lange nagels vind ik het al snel een beetje ordi (op echt lange nagels vind ik nude kleurtjes mooier) maar op korte nagels vind ik het echt heel erg mooi staan! Er bestaan helaas nog geen matte topcoats (zodat je je glanzende nagellak mat kan maken) maar dat komt ongetwijfeld in de toekomst. Oh enne, ManGlaze is ‘Big Three Free’, wat inhoudt dat de lakjes geen Dibutyl Phthalate, Formaldehyde en Toluene bevatten (dit zijn stofjes die slecht zijn voor je nagels). Nice!

De ManGlaze lakjes zijn (nu alleen nog maar in grijs en zwart) te koop op de (ietwat ordi) site van ManGlaze voor $6,66 (€4,22). En ze verzenden ook naar Nederland! Ik ben zelf dol op de donkergrijze versie en denkdat ik binnenkort de ManGlazes ga inslaan…


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.