Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
20 november 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

MAC MM&M Pink Lip Bag

Al een poosje ligt de Magic, Mirth & Mischief collectie van MAC in de winkels. Echt boeiend vond ik de collectie niet, dus ik besteedde er niet te veel aandacht aan. Tot ik deze Pink Lip Bag in het echt zag bij de MAC counter in de Bijenkorf. Binnen twee minuten rekende ik af en liep ik heel blij met mijn Baggie de Bijenkorf uit.

In de Put A Spell On You Pink Lip bag zitten drie producten: een Dazzleglass, en Lipstick en een Lipliner. Kijk mee!


Het tasje zit in dit supercute doosje.


Tadaaa! Het tasje. Ik vind hem echt geweldig en ga hem gebruiken als mini toilettasje voor in mijn tas. Lipglossjes zwerven altijd rond in de grote vakken, en het is veel handiger om ze bij elkaar te hebben in een klein tasje. Hij is trouwens van nepleer, wat je ook wel goed kan zien. Na een dag in mijn tas zaten er al een soort scheurtjes in… Zonde!


Dit zit er in de Pink Lip Bag: Dream Lipstick, Baby Sparks Dazzleglas en Dervish Lip Pencil. Is de naam van de Dazzleglass niet geweldig? Baby Sparks!

De lipstick is een rozige kleur met veel glans. Het is een glaze lipstick, deze is niet dekkend maar geeft wel een kleurtje af met glans. De Dazzleglass is lichtroze met heel veel shimmer, vooral mooi zijn de blauwe glittertjes. De Lip Pencil is een mauve tint.

Op mijn lippen heb ik de drie producten met elkaar gecombineerd. Op deze manier blijft het heel lang zitten en is de kleur op haar mooist. Natuurlijk kan je de producten ook los van elkaar gebruiken.

Het tasje kostte €37, wat niet duur is! Een Dazzleglass kost normaal al €19 en een lipstick €17,50. De Lip Pencil is een promo size (dus iets kleiner dan normaal), ik weet niet hoe veel een Lip Pencil los kost. Maar het is zeker een voordelige combinatie, en je krijgt er ook nog eens een supercute tasje bij.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.