Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
2 maart 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • Hello Kitty
  • MAC
  • Pink Fish
  • swatches
Een MissLipgloss artikel

MAC Hello Kitty

Na de Hello Kitty hype in de VS is de HK collectie ein-de-lijk ook in Nederland te koop! Op Amerikaanse beautyblogs is de collectie echt een ongelooflijke hype, iedereen wil alles uit de collectie en toen de collectie net online te koop was, crashte de MAC site!

De collectie is echt superleuk, de verpakkingen zijn helemaal in Hello Kitty stijl. Aan de ene kant is deze nieuwe lijn heel lief en meisjesachtig, aan de andere kant een beetje stout. Erg leuk! De kleuren in deze collectie zijn lekker meisjesachtig en we zien veel creamy kleuren.

Ik heb hiervan de Tinted Lip Conditioner in Pink Fish. Ik heb al een TLC (in Petting Pink) en ik ben er zó dol op! De geur is ten eerste superlekker, hij smeert fijn, maakt je lippen zacht en hij geeft écht een kleur aan je lippen. Normaal gesproken is de dop van een TLC mat (niet glanzend), trouwens.

Petting Pink en Pink Fish naast elkaar


De kleur is echt perfect bleekroze, op de foto kan je heel goed zien dat ie echt super dekt. Hij haalt de kleur van m’n eigen lippen helemaal weg, erg mooi. Hij kost €16 trouwens. Oh, op de swatchfoto lijkt het alsof ik gelige foundation op hebt, dat is niet zo 🙂 Het lijkt geel door het gele kunstlicht.

De rest van de collectie is ook echt geweldig, kijk mee naar een aantal andere must-haves:

Too Dolly Palette, €37,50

Beauty Powder in Tippy(Blush), €20 en Pretty Baby, €23,50

Nail Lacquer in Something About Pink, On The Prowl en Vestral White, €12

Ik wil nog heel graag de nail lacquer in On The Prowl en die blush is ook zó mooi… Hebben jullie al een Mac Hello Kitty wishlist?


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.