Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
5 maart 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • blush
  • eBay
  • geshopt
  • Hello Kitty
Een MissLipgloss artikel

MAC Hello Kitty Tippy Blush

De MAC Tippy blush uit de MAC Hello Kitty collectie (rechts) viel me meteen al op, maar voelde nog niet de échte drang om hem te kopen. Tot ik gisteren op de site van Evi was en daar haar FOTD zag met de Tippy blush! Oh my gosh, wat is ‘ie ongelooflijk mooi! Normaal gesproken houd ik meer van peachy kleuren, maar deze roze is zoooo perfect! Natuurlijk ging ik even op eBay kijken voor hoeveel ik hem kon bemachtigen, maar €25 vond ik nog wel een bedrag om een nachtje over te slapen.

Vanochtend zat ik op school, nat van de regen. Ik háát regen, dat is bij mij echt een instant chagrijnig-maker. Na een SLB (studieloopbaan)-gesprek zat ik achter mijn laptop, niks te doen. Blegh, ik was echt chagrijnig. Ik belandde weer op Evi’s blog en ik klikte door naar eBay. Na 4 klikken was de Tippy blush van mij!

Wat hebben vrouwen toch weinig nodig om weer blij te worden! 😉


Trouwens, ik krijg veel vraag over wanneer er weer filmpjes en how-to’s komen. Goed nieuws: zaterdag is er weer een filmpje en volgende week vrijdag ook. Verder is er maandag een how-to met foto’s 🙂 Ik heb veel filmpjes opgenomen de laatste tijd, moet ze alleen nog editen.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.