Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
23 mei 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • a rose romance
  • lipglass
  • lipgloss
  • lipstick
Een MissLipgloss artikel

MAC A Rose Romance

Al een tijdje in de winkels, de nieuwe MAC A Rose Romance collectie! Een superromantische collectie met veel roze- en roodtinten en zachte kleuren. Ook wel een keer leuk naast alle felle lipsticks en oogschaduws.

Wat ik heb uit de Rose Romance lijn:

Lipstick in Way to Love (€17,50), Lipglass in Virgin Kiss (€17) en See Thru Lip Colour in Tender Tyst. (€17)

Swatches:

Snelle lipswatches:


Tender Tyst

Tender Tyst met Virgin Kiss

Way To Love

Virgin Kiss is zo ongelooflijk mooi! Hij heeft nauwelijks kleur, maar wel heel erg veel shimmer en glitter. Love it, echt een lipgloss voor mij, haha! Way To Love doet helaas niet zo heel veel voor mij doordat ik van mezelf zulke donkere lippen heb. Op zich wel een mooi kleurtje voor overdag, maar echt heel bijzonder vind ik hem niet. De Tender Tyst See Thru Lip Colour is een lip stain. Een stain is helemaal mat en trekt als het ware ‘in’ je lippen zodat het de hele dag blijft zitten. Deze kleur is heel vampy maar toch goed draagbaar doordat ie heel mat is en niet dekkend. Met Virgin Kiss erover is ‘ie heel leuk voor een avondje stappen!

Enn ik heb de Mutiny pigment (€20), mijn eerste fullsize pigment van MAC!

De kleur is echt onwijs mooi, metallic lichtblauw. Alleen vind ik hem niet helemaal matchen met de rest van de collectie. Het zijn allemaal hele mooie, lichte romantische kleuren en dan zit er opeens zo’n knalblauwe pigment tussen. Beetje raar! Maar hij is wel onwijs mooi. Binnenkort een eotd/fotd hiermee!

De A Rose Romance collectie ligt nog de hele maand mei in de winkels. Ga naar de MAC Store aan de Heiligeweg, of de MAC counters in Rotterdam, Utrecht en Maastricht.Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.