Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
6 februari 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • Lush
  • massagebar
  • Test
  • valentijn
Een MissLipgloss artikel

Lush Valentijnscollectie

Jullie hebben vast al op heel veel beautyblogs en -website gelezen dat er nu een geweldige Lush valentijnscollectie in de (online) Lush winkels ligt! Kijk nog even mee:

Info over de spulletjes kan je op de Lush site vinden of op andere beautyblogs 🙂

En natuurlijk zou ik MissLipgloss niet zijn als ik niet wat van die Valentijnsproducten getest had! Ik heb de Love Soap en Strawberry Feels Forever:

Strawberry Feels Forever Massagebar 75g €9,30 –  Cacao- en sheaboter, verse aardbeien, kokosolie en een vleugje hibiscus. Voor heerlijke massages, maar natuurlijk ook lekker als bodylotion na je douche met Yummie Yummie Yummie!

Deze massagebar ruikt zoooo lekker! Heerlijk zoet, naar… aardbeien! De geur is niet supersterk, maar je ruikt hem wel wanneer je jezelf masseert (of er mee gemasseerd wordt 😉 ). Ik vind het zelf heerlijk om als bodylotion te gebruiken na het douchen! Gewoon ‘masseren’ met het blok over je huid et voilà, superzacht huidje. Echt heerlijk!

Love Soap 75 g €6 – Natuurlijk kun je deze zeep gewoon ook per 100 gram kopen. Heerlijk voor onder de douche en bij de kraan. Maar als je op zoek bent naar een romantisch cadeautje denken we dat dit schattige hartje beter in de smaak valt bij je geheime liefde…

Haha, deze zeep heeft een hele dikke laag glitters! Wanneer je de zeep gebruikt, gaan de glitters eraf en zie je dus glitters all over je lichaam (of handen). Maar don’t worry, ze spoelen er vanzelf weer af 🙂 De geur is echt ZOET en heel erg aanwezig, dus daar moet je wel van houden! Ik ben echt dol op deze geur, ik hou van zoete luchtjes, perfect dus! 🙂 Qua substantie is ‘ie hetzelfde als alles Lush zepen; zacht, maakt veel schuim en maakt je huid squeaky schoon.

Echte aanradertjes, deze twee Valentijns-items van Lush! 🙂


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.