Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
8 november 2008 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • douchegel
  • Lush
  • Test
Een MissLipgloss artikel

Lush Taai Taai

Buiten wordt het elke dag een beetje kouder en donkerder. Sinterklaas en kerst staan inmiddels voor de deur: de tijd gaat zo hard! Gelukkig helpt Lush ons eraan te herinneren dat Sinterklaas al héél gauw is, want vanaf vandaag (8 november) is de nieuwe douchegel ‘Taai Taai’ te koop.

 

In deze douchegel zit onder andere kaneel, gember en verse mandarijn. De geur is echt geweldig – echt iets voor Lush. Vooral de kaneel overheerst, op de ‘achtergrond’ ruik je de andere ingrediënten. Je hele badkamer gaat hiernaar ruiken! Het doet me denken aan pepernoten, kaneelstokjes, speculaas en… taaitaai. Het is een heerlijke warme geur die echt doet denken aan een gezellige sinterklaasavond. Dit is dus het perfecte cadeautje voor sinterklaas!

Deze nieuwe douchegel is ontwikkeld door het creatieve team van Lush in Engeland en is alleen in Nederland en België te koop. Een flesje van 100g kost €5,95, 250g kost €10,95 en 500g kost €15,95.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.