Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
8 september 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • Lush
  • Review
  • Test
  • zeep
Een MissLipgloss artikel

LUSH Noubar

LUSH heeft alweer een nieuw product: de Noubar zeep! Het merk staat vooral bekend om haar geweldige zepen, die er vaak uit zien om op te eten. Net als de nieuwe Noubar.

Kan resten van noten bevatten? Resten? In deze zeep vind je zoveel noten dat je er bijna nutts van zou worden! Je zou er bijna je tanden inzetten, maar je kunt er toch echt beter mee douchen. Naast al die noten, bevat Noubar rozenabsolute, cederolie en vetivert wat het een beetje aardse geur geeft.

Ik vind Noubar er echt geweldig uitzien, echt als nougat! Tja, hij heet natuurlijk niet voor niets Noubar. Zeker wanneer ik het stuk met de pistachenoten zie wil ik er echt een hap van nemen. Ik heb het toch maar niet geprobeerd, voor de nieuwsgierigen onder jullie. Onder de douche lijkt ‘ie me toch net even wat lekkerder.

De geur van Noubar is heel apart, niet echt zoet. Ik ruik wel een soort nougatgeur, maar niet zo dat ik het op zou willen eten. Gelukkig! Het lekkerst vind ik de geur als ik me ingezeept, afgespoelt en afgedroogd heb. Je ruikt de geur van Noubar dan nog heel goed op je huid en die geur is echt heerlijk. Heel licht zoetig met een soort notengeur… Het is heel moeilijk te omschrijven, ik zou zeggen: ga zelf eens ruiken bij Lush!
De zeep zelf is vrij zacht, toen ik hem thuis kreeg was het papiertje dat er om heen zat helemaal vettig. Dus deze zeep moet je extra voorzichtig opbergen, deze ‘smelt’ heel snel in water. Maar hij is echt lekker om te gebruiken, hij heeft geen harde randen en hoeken. De noten die er in zitten zorgen voor een lichte scrub.

Noubar kost €5,25 per 100 gram en is bij alle LUSH filialen en online te koop.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.