22 oktober 2015 door Cynthia Schultz 82 reacties
 • biologisch
 • colour supplement
 • eyeliner
 • feeling younger skin tint
Een MissLipgloss artikel

LUSH Make-Up Review

LUSH Make-UpMake-up van het mooie diervriendelijke merk LUSH bestaat al een tijdje, maar om een of andere reden had ik het nog niet getest. Inmiddels gelukkig wel! Vandaag wil ik je een aantal LUSH Make-Up producten laten zien en ik vertel je met heel veel plezier wat ik daar van vind.

Lush Dark Yellow Colour Supplement

LUSH Make-UpAls eerste natuurlijk de basis van alles: de foundation! Deze heten bij LUSH Colour Supplements en deze is er in vier tinten. Dat zijn er niet zo heel veel, maar ze gaan wel van heel licht naar vrij donker.

Dark Yellow Color Supplement €16,25

Wat LUSH zelf zegt:

Dit kleur-pigment is echt multi-functioneel! Je kunt het over je moisturizer heen gebruiken als camouflage of foundation, maar je kunt ook een klein beetje mengen op je hand met een van onze moisturizers, zodat je een dagcreme met een lichte dekking krijgt. Er zitten geen minerale oliën in (die je poriën afsluiten), maar soja en rice bran olie, voor wat extra voeding en verzorging.
Dark Yellow is geschikt voor mensen met een donkerder huid met een gele ondertoon. Vind je het moeilijk om te bepalen of dit een geschikte kleur voor jou is? Controleer de binnenkant van je onderarm bij daglicht. Heeft je huid daar een gele kleur, dan is een van de gele pigmenten geschikt voor jou. Is de ondertoon eerder wat roze/wat rood, dan kun je beter voor een van de roze pigmenten kiezen.

Bestanddelen:

Rozenblaadjesinfusie, vers (Rosa damascena), Soya Olie (Glycine soja),Titaniumdioxide (Titanium Dioxide), Rijstvliesolie (Oryza sativa), Stearinezuur (Stearic Acid), Talkpoeder (Talc), Glycerine (Glycerine), Tri-ethanolamine (Triethanolamine),Kleurstof 77492 (Colour 77492), Cetearyl alcohol (Cetearyl Alcohol), Kleurstof 77499 (Colour 77499), Kleurstof 77491 (Colour 77491), Methylparabeen, Propylparabenen (Propylparaben)

Een Colour Supplement is dus in principe een foundation, maar je kan hem mengen met je dagcreme als je dat wilt voor een subtieler effect. Er zitten écht lekkere bestanddelen in! Het hoofdbestanddeel is rozenblaadjesinfusie met soja olie. Er zit een SPF in (want er zit titaniumdioxide in), maar hoeveel is niet duidelijk.

LUSH Make-Up

Ik heb Dark Yellow, die ik niet echt heel donker vind. De Colour Supplement zit in een potje, wat niet zo heel handig en hygiënisch is. Ik heb liever een tubetje of pompverpakking. Ook is het bij de Colour Supplements lastig het laatste beetje uit het potje te krijgen zonder dat je heel vieze vingers en nagels krijgt.

LUSH Make-Up

LUSH Make-Up

De CS is vrij romig en geeft een medium dekking. Op de foto’s hieronder draag ik op de bovenste rij geen make-up, op de rij daaronder Colour Supplement in Dark Yellow, aangebracht met een bufferkwast.

LUSH Make-Up copy

Geeft dus een mooie medium dekking, maar glanst wel vrij heftig! Ik poeder hem dan ook af met een transparant poeder. Deze heeft LUSH trouwens zelf ook.

LUSH Make-Up

Het resultaat met de rest van mijn make-up. Ik ben blij verrast door de LUSH Colour Supplement, heel eerlijk gezegd was ik eerst een beetje sceptisch. Het effect is mooi, en deze foundation is dus gewoon echt góed voor je huid. Hoe lekker is dat? Aanbrengen gaan echt heel gemakkelijk, hij is zuinig in gebruik en blijft mooi zitten. Wel gaat hij wat eerder glanzen dan andere foundations, dus dan is het handig om poeder of blotting powders bij je te hebben. Verder echt een topper, en Dark Yellow matcht ook nog goed met mijn huid. Een gelukje!

LUSH Feeling Younger Skin Tint

LUSH Make-Up

Tijd voor een gezonde glow 🙂

Feeling Younger Skin Tint €14,95

Wat LUSH zegt:

Een schitterende creme waarmee je huid extra kunt laten stralen door de reflecterende pigmenten die we hierin verwerkt hebben.

Meng een klein beetje door je favoriete moisturiser of Colour Supplement. Of laat je huid extra stralen door een dun laagje over je moisturiser en onder je Colour Supplement aan te brengen. Door de lichtreflecterende eigenschappen geeft het je huid extra glans. Breng aan op je wenkbrauwbot, jukbeenderen, oogleden, cupidoboog of sleutelbeenderen. Een heel klein beetje onder je ogen maakt donkere kringen minder opvallend.

Bestanddelen:

Havermeel, afkooksel, Oranjebloesemwater (Citrus aurantium amara), Amandelolie (Prunus dulcis), Cacaoboter, fair trade biologische (Theobroma cacao), Glycerine (Glycerine), Stearinezuur (Stearic Acid), Titanium dioxide, Jojoba olie, biologisch (Simmondsia chinensis), Tri-ethanolamine (Triethanolamine), Cetearyl alcohol (Cetearyl Alcohol), Fluor Flogopiet, synthetisch, Tin-oxide (Tin Oxide),Methylparabeen, Propylparabenen (Propylparaben)

 

Skin Tint is dus een vloeibare highlighter, die je ook kan mengen met andere producten. En: goed voor je huid! Zoals je gewend bent van LUSH. Ook bij de make-up.

LUSH Make-Up

Skin Tint is súper romig en zacht en extreem zuinig in gebruik. Ik pakte de eerste keren al snel veel te veel, je hebt echt maar een miniscuul klein beetje nodig voor wat glans op bijvoorbeeld je jukbeenderen.

LUSH Make-Up

LUSH Make-UpIk heb de glans zo goed mogelijk geprobeerd vast te leggen, wat best lastig is. Feeling Younger Skin Tint geeft een mooie gloed aan je huid, die niet echt koel en ook niet echt warm is.

LUSH Make-Up

Hier draag ik hem bovenop mijn jukbeenderen. Lastig vast te leggen, maar in het echt héél mooi. Geeft echt zo’n mooie gezonde glans. Onder mijn ogen gebruik ik hem liever niet, dat is te glanzend, maar mengen met je concealer geeft wel weer een mooi effect. Aanbrengen gaat makkelijk: vegen/deppen over je foundation heen.

LUSH Eyes Right Mascara

LUSH Make-Up

Dan de mascara! HIer was ik wel heel erg nieuwsgierig naar, zou ’t wat zijn?

Eyes Right Mascara €14,95

Wat LUSH zegt:

Bedek zowel de onderkant als de bovenkant van je wimpers met één of twee laagjes, gebruik het hele borsteltje! Kijk naar beneden om de bovenkant van je wimpers te bedekken, kijk naar boven voor de onderkant. Voor je onderooglid tip je je wimpers aan met het puntje van het borsteltje. Voor extra volle wimpers breng je 3 of 4 lagen aan en breng je nog een extra laagje aan op de wimpers in je buitenste ooghoek.

Deze mascara is bijzonder, hij bevat maar een conserveringsmiddel, in veel andere merken vind je er wel vier of vijf!
Ook hebben we er een infusie van vers tarwekiemgras in verwerkt, dat een verzorgende werking heeft.

Bestanddelen:

Tarwegras, infusie, Water (Aqua), Was, Japanse (Japan Wax), Stearinezuur (Stearic Acid), Talkpoeder (Talc), Tri-ethanolamine (Triethanolamine), Carnauba was (Carnauba Wax), PVP (PVP), Kleurstof 77499 (Colour 77499), Methylparabeen

 

Klinkt goed, weer. Het is dus een vrij natuurlijke mascara die echt verzorgend werkt.

LUSH Make-Up

Maar ik vind het echt niks. 🙁 Ik krijg er geen volume mee, mijn haartjes plakken aan elkaar en ik vind hem echt te nat. Ook is de korte borstel een beetje onhandig omdat ik net niet overal goed bij kan. Nee, deze is niks voor mij!

LUSH Lipstick in Geloof

LUSH Make-Up

Lipstick! Er zijn dertien kleuren en ik heb Geloof, een vrij felle roze kleur.

Lipstick in Geloof – €17,95

Wat LUSH zegt:

Hoe te gebruiken:
Volg je lipcontour met het puntje van de applicator en vul de rest in. Je kunt je lipstick ook als blusher gebruiken. Voor een subtielere kleur gebruik je wat minder of mix je het met een van onze lippenbalsems.

 

Bestanddelen:

Jojoba Oil (Simmondsia chinensis), Candelilla Wax (Euphorbia cerifera), Titanium Dioxide, Rose Wax (Rosa damascena),
Mica, Tin Oxide, CI73360

Oeh, een natuurlijke lipstick! Vaak zijn die niet zo mooi gepigmenteerd. Ben benieuwd.

LUSH Make-Up

De lipstick zit in een glazen flesje en heeft een sponsapplicator. Deze is net als bij de mascara vrij kort, maar bij lipstick heb ik daar toch wat minder last van.

LUSH Make-Up

Wat een mooie kleur en wat een pigment!

LUSH Make-Up

Bam, hallo!

LUSH Make-Up

Wat een mooie kleur is dit zeg, zo fel roze/rood. De lipstick is heel vloeibaar, brengt super makkelijk aan en is eerst glanzend, maar wordt gedurende de dag wat matter. En de houdbaarheid is eecht waanzinnig. Het trekt een beetje in mijn lippen waardoor het er niet afgaat. Bijstiften is wel mooi voor de glans en de diepte van de kleur, maar de kleur blijft echt goed zitten. Voelt ook prettig aan op mijn lippen! Niet als een balsem, maar ook niet als een droog plakkaat.

LUSH Eyeliner in Voel Je Zeker & Verantwoordelijk

LUSH Make-Up

Als laatste de eyeliners! Deze is er in elf tinten, en veel felle kleurtjes! Ik ging voor felblauw en felpaars.

Eyeliners in Voel je Zeker en Verantwoordelijk, €17,95

Wat LUSH zegt:

Breng de eyeliner dicht op de wimperrand aan. Begin bij je binnenste ooghoek en trek de lijn door naar buiten ooghoek. Een dun lijntje zorgt voor een subtiele kleur, een dikkere lijn trekt de aandacht! Een zachtere look creëer je door de eyeliner dik aan te brengen en deze daarna met je vingers of een kwastje te vervagen. Onze kleuren zijn zo geformuleerd dat ze goed mengen op je huid. Als het mis gaat kun je ze gewoon vervagen.

Deze eyeliner heeft dezelfde basis als onze vloeibare oogschaduw, je kunt hem dus nog makkelijk vervagen na het opbrengen, om een wat zachtere look te creёeren.

Hiermee kun je je ogen een dramatische look geven. Dankzij de zachte basis kun je de kleur ook gemakkelijk vervagen. De verzorgende basis maken we van een verzachtende infusie van rozenblaadjes, amandel- en jojoba-olie, het is dus heel zacht voor je gevoelige huid! Door de glycerine die hierin zit kun je de kleur makkelijk vervagen als je dat wilt.

Dankzij de cupuaçu boter heb je voldoende tijd om de kleur mooi over je ooglid te verdelen voordat deze opdroogt, zodat je er perfect uit ziet!

Bestanddelen:

Rozenblaadjesinfusie, vers (Rosa damascena), Water (Aqua), Glycerine (Glycerine),Stearinezuur (Stearic Acid), Amandelolie, biologisch (Prunus dulcis), Titaniumdioxide (Titanium Dioxide), Tri-ethanolamine (Triethanolamine), Cetearyl alcohol (Cetearyl Alcohol), Mica, Tin-oxide (Tin Oxide), Kleurstof 77007 (Colour 77007), Kleurstof 45410 (Colour 45410), Kleurstof 45380 (Colour 45380), Methylparabeen,Propylparabenen (Propylparaben)

 

Goede uitleg en de bestanddelen zijn ook weer mooi, veel natuurlijke ingrediënten. Er zitten wel parabenen in.

LUSH Make-Up

De eyeliners zitten in dezelfde potjes als de lipsticks en mascara’s, maar ze hebben gelukkig wel een ander kwastje.

LUSH Make-Up

Boven Verantwoordelijk, onder Voel je Zeker. De kleur moet je echt een beetje opbouwen, want met het kwastje veeg ik al snel kleur weg.

P1660123

Voel je Zeker is echt lekker fel paars. Aanbrengen is best lastig, omdat je met het kwastje dus snel kleur wegveegt. De truc is om de eyeliner in twee laagjes aan te brengen. Ik vind hem een béétje droog qua textuur maar hij droogt wel weer mooi mat op.
Ik heb hier trouwens de LUSH Mascara wel op, maar ik heb hem gecombineerd met een andere mascara waardoor ik wat meer volume heb.

LUSH Make-Up

Full face met Voel je Zeker.

LUSH Make-Up

LUSH Make-Up

Dit is Verantwoordelijk. Zoals je ziet droogt deze een beetje gek op, en er vallen ook stukjes af als het eenmaal droog is… Dat zie je van veraf niet (ik kreeg juist erg veel complimentjes over de eyeliner toen ik deze droeg), van dichtbij is het niet zo mooi.

 

Ik ben best onder de indruk van de LUSH make-up! Mijn aanraders zijn absoluut de Colour Supplements, de Skin Tint en de lipsticks. De eyeliners alleen als je een beetje eyelinertalent hebt, anders kan je er wellicht niet goed mee werken. Mooi zijn ze wel! Leuk dat dierproefvrije en grotendeels natuurlijke én handgemaakte make-up zo goed kan zijn. Tof!

LUSH Make-Up is in elk LUSH filiaal te koop en natuurlijk online. Als je op het linkje klikt, vind je alle make-up. Ik heb natuurlijk niet alles in deze blogpost laten zien 🙂

Wat vind jij? Zou je wat willen hebben?

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

82 reacties
 1. Mia

  Wat een leuke blog! Ik ga die eyeliner proberen.

  Thanks!

 2. Marjoleine

  Wauw wat een mooie producten, ik had het eigenlijk nog nooit gezien. D eyeliners zijn echt tof!

 3. Sara | OohLaBlush

  Wauw, ik ben gek op die lipstick & eyeliners!
  Want, want, want!

  Mooi artikel!

  Liefs, Sara x

 4. Nadia

  Die eyeliners vind ik mooi, de lipstick ook! En wat ben je toch mooi. 🙂

 5. Romy

  Die eyeliners! Prachtige kleuren! Helaas dat ze niet zo heel mooi opdrogen..

 6. Sanne

  Leuk om te zien dat ze het wel bij hetzelfde concept qua verpakkingen houden. Typisch Lush dit :). Qua make-up ben ik best merk-vast en zou ik niet snel iets hiervan willen proberen. Ik hou het wel bij de badspulletjes van ze.

 7. Ghislaine

  Ik gebruik al meer dan een jaar op dagelijkse basis de zwarte eyeliner van Lush. Het is mn allerliefste lievelings eyeliner ooit. Juist heel mooi vloeibaar en juist niet korrelig of afbrokkelend. Misschien heb je pech met je potje? Oh en de feeling younger is liefde ♥ Ja, ik ben wel superfan^^

 8. Marije

  Vraagje : waarom zien of lezen we nooit meer iets over Koffietijd??

  • Miss Lipgloss

   Omdat ik daar al een tijdje niet meer werk helaas 🙂

  • Marije

   Ok. En waarom? Je zou toen drie wekelijks ( dacht ik ) aanschuiven en was de beautyexpert van dat programma. Waarom is dat zo gestopt?

  • Miss Lipgloss

   Dat weet ik zelf ook niet. Daarom heb ik er niet over geüpdatet omdat dat tot nu toe voor mij onduidelijk is.

 9. Megan

  Wauw! Ik ben onder de indruk. Vooral van de lipstick en de highliter zien er echt mooi uit! Tijd om weer eens naar lush te gaan.

 10. Michelle Kaiser

  Ik denk dat ik, als ik Lush was, het maar bij de verzorging zou houden en de make-up Skippen. Alhoewel dat lipproduct er wel te gek uitziet

 11. Annabel

  Leuk dat Lush ook make-up heeft! Ze klinken als leuke producten, maar ik zal er niet speciaal voor gaan reizen denk ik (in Ehv verkopen ze geen Lush in het centrum (nog nooit gevonden)). Ik vind die eyeliners je echt ontzettend mooi staan! Prachtig! Als ik jou was zou ik elke dag met kleuren zoals deze werken 🙂
  Liefs xxx

 12. Aboutsbstyle

  Heb ook de mascara gehad maar is vrij snel in de prullenbak verdwenen. Toch trekt het merk mij veder niet ondanks de bestand delen wat wel erg goed is. Liefs soraya

 13. Elsbet | La Vie Pure

  Wow, de make-up van lush was me nooit echt opgevallen of sprak me niet echt aan, maar ik ben best onder de indruk!

 14. priscilla

  De foundation (wat een aparte naam ervoor overigens, als jij me niet had verteld wat het was zou mijn oog er in de winkel nooit op gevallen zijn) ziet er bij jouw erg mooi uit. Net zo mooi als de duurdere foundationmerken. Helaas denk ik dat het voor mij niet genoeg dekking zal geven. Maar die lipstick! Wauh. Wel duur. Ben toch meer van de catrice lipsticks qua prijs/kwaliteit verhouding.

 15. Ina

  Jammer van de mascara, alle andere producten vind ik wel mooi!

 16. Natalie

  Ik heb eigenlijk nooit bij de make-up van LUSH gekeken.. Maar dit ziet er echt goed uit! Vooral de foundation en lipstick!

 17. Sanne

  Fijne review zeg! Het komt op mij over dat je hier veel aandacht aan hebt besteed!

 18. Charlotte

  Wat jammer dat die ene eyeliner zo brokkelig is! Ik heb de gouden eyeliner (Fantasie) en die heeft dat niet. Ook ben ik heel blij met vloeibare oogschaduw “Verfijnd” (creast niet, zelfs met mijn vette oogleden!) en poeder “Emotional Brilliance”. Poeder zit wel in een onhandig potje qua grootte, maar geeft een heel mooi resultaat. Die mascara ga ik niet kopen als ik jouw foto zo zie…

 19. Sarah

  De colour supplements wil ik wel eens uittesten. Ziet er goed uit!

 20. Meryl

  wow ik vind de lipstick echt prachtig 🙂

 21. Beau

  Wauw, wat een mooie make-up producten!
  Ik wist helemaal niet dat LUSH die ook verkocht, ik dacht altijd dat LUSH alleen maar was voor de ‘lichaamsverzorging’.

 22. suzan

  ik wist niet eens dat lush ook make-up producten had! weer wat geleerd 😉
  Mooie kleur eyeliners vind ik zelf, alleen is het niet onhandig met het kwastje aangezien de dop erg breed is.
  Ben benieuwd of er mensen hier zijn met ervaring;)

 23. Nicole

  Die lipkleur is zo enorm gaaf. Echt, wauwie! Ik vind de eyeliners ook echt heel tof.

 24. Nicole

  Wauw dit had ik niet verwacht. Klinkt als erg fijne producten!

 25. Liselot

  Ik vind de kleuren van de eyeliners echt heel gaaf en de lipstick is ook prachtig!

 26. Livia

  Woah! Ik ben aardig verrast. Ik denk dat ik gauw een kijkje ga nemen bij Lush :O

 27. Lifesabout

  Ik ben dol op lush, maar make-up heb ik nooit getest. De foundation ziet er heel goed uit, met een mooie gele ondertoon. Ik ga toch eens kijken of mijn kleur er nou eindelijk bij zit!

 28. Milou

  De eyeliners vind ik echt onwijs tof. Ik zou ze zelf eerlijk gezegd nooit dragen:-)

 29. Chahrazad

  Ziet er heel goed uit! Maar op het een of ander manier hou ik het bij Lush liever bij maskers en badspullen.

 30. Leonie

  Wat grappig, heb toevallig vanochtend zitten twijfelen op de website van Lush over de eyeliner (Voel je zeker). Vind ze beide je supermooi staan! Toffe review, al twijfel ik nog steeds een beetje aangezien ik echt mega waterproof-eyeliner nodig heb over het algemeen (heb altijd wat last van traanogen). Mooie duidelijke post, met prachtige foto’s! Dankjewel!

 31. Sabrina

  Ik wist niet dat Lush make-up had, haha! Leuk om te lezen!

 32. Mieke | Mieksmind

  Ik heb nog nooit eerder makeup van LUSH gekocht, maar de foundation en highlighter ziet er zeker goed uit. Af poederen is dan wel nodig als het zo glimt maar verder..nice!

 33. Naf

  Love love love de eyeliner!!

 34. Julia

  Was altijd al benieuwd naar de make-up van Lush. Was er een beetje sceptisch over, maar de lipstick en foundation zijn echt heel erg mooi!

 35. Barbara

  De verpakking spreekt me totaal niet aan. Het ziet er niet mooi en goedkoop uit. Vind foundation uit een pot ook niet echt praktisch nee. Vind de lipstick en de eyeliner wel erg mooi bij je staan! Leuke review!

 36. Kelly

  Wauw, ik vind de producten er allemaal goed uitzien!

 37. Fragrancyblog

  Ik gebruik nu al een halfjaar de feeling yougner als highlighter en hij is zo zuinig in gebruik! Ik krijg er altijd heel veel complimenten over en hij overtreft wat mij betreft alle andere highlighters die ik ooit had.

 38. Danielleeee

  Wat een mooie producten, de kleuren van de eyeliners zien er heel gaaf uit ! Jammer dat ze lastig aanbrengen.

 39. Maaike

  Wat een aparte verpakkingen. Ik loop er niet echt warm voor. De lipstick vind ik wel mooi, maar de rest vind ik niet heel bijzonder. Wel grappig dat sommige producten Nederlandse namen hebben.

 40. Julie

  Wat fijn dat er ook eens iemand een uitgebreide review maakt van de make-up van Lush! Dat mis ik namelijk wel een beetje in bloggerland! 🙂
  De foundation ziet er héél mooi uit bij jou Cynthia! Ik ben nu zelf wel benieuwd naar hun lipkleurtjes! 🙂

 41. Liset – Beautydagboek

  Leuk om eens een review te lezen van LUSH make-up, het trekt met in de winkel namelijk nooit zo aan. Extra fijn om er dus eens kennis mee te maken! De eyeliners en mascara vallen wat tegen, maar ik ben wel weer heel enthousiast over de foundation. Hij is ook nog eens prima geprijsd! Ook de lipstick ziet er goed uit.

 42. Kirsty

  De lipstick ziet er wel goed uit! Ik heb zelf tot nu toe enkel een colour supplement geprobeerd, maar dat is al een paar jaar terug geweest en toen was mijn huid daar eigenlijk wat te vettig voor nog.

 43. Elles

  Eigenlijk best wel slecht van mij dat ik niet wist dat Lush ook make-up heeff, Oeps! Ik vind de lippenstift echt geweldig en die kleuren van die eyelinersbm vind ik echt super gaaf!

 44. Esmee

  Ik had niet verwacht dat ik die paarse eyeliner zo mooi vond, staat je echt geweldig! De andere producten zien er ook goed uit, leuk om te zien dat Lush zich op meerdere vlakken richt!
  XOXO esmee

 45. Lotte

  Heel leuk om hier een review van te zien! Die lipstick staat je echt heeeel goed, supermooi! En ik vind de foundation ook wel veelbelovend. Daar ga ik eens naar kijken in de winkel!

 46. Silkeblogs

  Oh, heel mooie producten. Behalve de mascara wil ik ze allemaal wel eens proberen =D

 47. R

  Hoi,

  Leuke review. Is: Maroussia Slava Zaitsev for women, trouwens geen parfum voor jou? Hij is bloemig klassiek en zwaar.

  gr,

 48. Chinouk

  Leuke review! Zelf had ik ook de mascara van Lush en ik heb die met veel plezier gebruikt. Ik kreeg er hele mooie lange wimpers van! Maar die verpakking werkt gewoon echt niet 🙁

  • Ebe

   Ik heb deze mascara ook gehad en ik zweer dat mijn wimpers er een stuk langer door geworden zijn!

 49. Kyra

  Wat een heerlijke review, dat wordt moeilijk kiezen!

 50. Sjess

  Wat ontzettend handig eigenlijk, de Colour Supplement! Je kunt het dus gebruiken als foundation, maar ook als een tinted moisturizer als je ‘m mengt met je dagcreme of als concealer… Nu weet ik wel dat je dat met gewone foundation ook kunt doen, maar dat doe ik dan gek genoeg weer niet :’).

 51. Saskia

  De skin tint en de lipsticks zien er erg mooi uit! Vooral de skin tint wil ik weleens proberen.

 52. BeautybyJuly

  Ik vind de cosmetica van Lush er altijd erg vrolijk kleurrijk uitzien, maar op de een of andere manier geloof ik er niet zo in. Als visagiste ben ik toch meer fan van de wat professionelere make-up merken, al vind ik de highlighter wel erg mooi.

 53. Edine

  Even een complimentje in deze week vol met moeite en pijn Cynthia: ik vind het leuk dat je (steeds meer) reviews schrijft over producten die niet iedereen reviewt, zoals YR en dit. 🙂

 54. Farah

  Ik vind de eyeliner zo mooi bij je passen, erg leuk.

 55. Jet

  Wow, ik ben verliefd op de eyeliner! Afgelopen zomer heb ik na jarenlange zoektocht (echt, niet overdreven) de perfecte kobaltblauwe (dekkende) eyeliner gevonden, maar nu ik die paarse bij jou zie.. 😀

 56. Syl

  De bad- en doucheproducten van Lush zijn fijn. Sommige huidverzorging en reinigers zijn ook fijn.
  Ik ben echt mega fan van “Angels on bare skin”
  Maar eerlijk gezegd vind ik hun make-up niet bijzonder of van goede kwaliteit.

 57. Anneloes

  Leuke review! Mijn oma gebruikt de Feeling Younger ook heel vaak om een gezonde gloed aan haar gezicht te geven, haha. De lipstick ziet er ook prachtig uit!

 58. Margot

  Ik wist wel dat Lush make up verkoopt, maar heb er nog niet iets van geprobeerd. Toch zitten er zo te zien verrassend mooie producten tussen!

 59. Daisy

  Wat een leuke review, ik wist niet dat Lush ook make-uo had.

  Toen ik Skin Tint op je hand zag moest ik ineens denken aan de Eyeko Cream van jaaaren geleden, dat was toen een hele hype. Nooit gekocht, maar deze ga ik misschien wel halen 😀

 60. mariëlle

  Ik heb me nooit verdiept in make-up van Lush maar wat hebben ze veel leuks zeg, heel leuk om te zien!

 61. Sophie

  De foundation ziet er goed uit! In de winkel vertelde ze mij er laatst ook het een en ander over, je kunt ze ook mengen met gezichtscrème om er een bb-cream van te maken… Klinkt allemaal super leuk! En de lipstick/kleur vind ik ook echt heel erg tof!

 62. Frances

  Zo jammer van de mascara! Ik was hier ook echt heel erg benieuwd naar.

 63. Marloes

  Vooral de foundation ziet er echt goed uit zeg! Ze verrassen me echt! Had ik niet verwacht van de make-up van Lush! De felle eyeliners zijn gaaf alleen jammer dat er stukjes vanaf vallen.

 64. Eline

  De lipstick en de eyeliners zijn echt zo mooi. Hele andere kleuren dan je normaal ziet en ze staan je heel erg mooi. Ik ben er echt door verrast!

 65. Lucy

  Wauw! Ik was ook altijd heel benieuwd naar de Lush makeup maar durfde het niet te proberen voor die prijs (ook mijn verwachtingen waren niet zo hoog) maar ik ben heel blij verrast! De verpakkingen zijn niet zo praktisch, maar wel heel “Lush”, en het pigment lijkt meer dan prima. Dat dit mogelijk is met dat soort heerlijke ingrediënten, super fijn!

 66. Emma

  Wat een mooie producten! Vooral de lipsticks spreken me aan, die kleur die jij hebt is echt waanzinnig mooi!

 67. Anniek

  Bruisballen, Bubble Bars, Jelly’s… Ik ben er helemaal fan van! Maar nee, ik had de make-up eigenlijk ook nog nooit uitgeprobeerd. Niet eens aan gedacht om dat eens te doen. Zo te zien is het toch wel de moeite waard! 🙂 Vooral die lipstick en de ‘foundation’ vind ik heel tof, ziet er goed uit zeg!

 68. Kelly

  Ik zou die lipstick heel graag willen uitproberen, maar over de rest ben ik niet echt enthousiast

 69. Sanne Marlijn

  Nou ik ben gewoon helemaal blown away door deze producten!! Die mascara werkt wel vreselijk maar de rest.. Die lippenstift is waanzinnig mooi, de eyeliner heel cool en die foundation ook prima als je m goed afpoedert. Je hebt mij wel enthousiast gemaakt hoor!

 70. Dvv

  Wat een leuke review. Heb me altijd afgevraagd of t wat zou zijn

 71. Akosua

  De eyeliners staan je heel mooi. Ik heb zelf ook de paarse eyeliner en aan andere rode lipstick en die pak ik er niet zo vaak bij. Vooral de eyeliner vind ik te veel gepriegel.

 72. Grim&Glam

  Ik moet ook eerlijk bekennen dat ik best sceptisch was voor het lezen van deze review maar de foundation en highlighter lijken me echt heel fijn.

 73. Carlijn

  De make-up van Lush ken ik al vanaf het begin, maar heb er nog maar weinig van gebruikt. De mascara was bij mij ook geen succes. De Colour Supplements vind ik vooral vanwege de huidverzorgende ingrediënten heel fijn. Bij jou vind ik de eyeliners en lipstick echt te gek, lekker fel en stoer!

 74. Femke

  Wauw, ik ben positief verrast door de foundation, highlighter en lipstick. Ik vind ze verrassend mooi!