Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
13 november 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • fairy tail
  • Lush
  • nieuw
  • nieuws
Een MissLipgloss artikel

LUSH Kerstcollectie #1

LUSH komt – net als elk jaar – weer met een geweldige collectie voor de donkere dagen van december! Speciaal voor kerst liggen er heerlijke producten in de winkel, sommigen helemaal nieuw, een aantal al bekend van de vorige kerstcollecties. Ik ga een aantal van de kerstproducten reviewen, en vandaag tijd voor de eerste: Fairy Tail!

In ieder verhaal komt wel een keer een muisje voor. Die kan dan natuurlijk ook niet ontbreken in onze sprookjescollectie. Onze Fairy Tail is een schattige roze muis die je dode huidcellen wegscrubt. We kunnen niet beloven dat deze muis je met de koets naar het bal brengt, maar we kunnen wel beloven dat je er stralend en zacht van wordt. De fair trade suiker scrubt je dode huidcellen weg en stimuleert celvernieuwing. Bergamotolie en geraniumolie stimuleren je bloedcirculatie en geven je een gezonde gloed. Aardbeienpoeder mag dan lieflijk roze zijn, het is een behoorlijk krachtige exfoliant. Voor een zijdezacht velletje. Vegetarisch.

De Sugar Scrub bestond al: het is een bolletje scrub. Je kan deze op meerdere manieren gebruiken. Je kan er gewoon een beetje scrub afhalen en er mee scrubben, je kan het bolletje ook ‘zo’ op je huid gebruiken. De laatste manier vind ik niet erg fijn, het is net schuurpapier, erg hard. Je kan hem ook kapot maken en zelf in een bakje doen! Laat hem vooral niet in je douche liggen, want dan valt hij uit elkaar door het vocht. Ik vind wel dat je vrij veel scrub van het bolletje nodig hebt voor een scrubbeurt, na één keer was er echt al een groot stuk af.

Dit muisje ruikt heerlijk naar aardbeien en vanille, lichtzoet, maar niet té. Hij scrubt erg goed, hij is lekker grof maar ook lief voor je huid door de bergamotolie en geraniumolie. Er blijft ook een zacht laagje olie achter op je huid, waardoor je je na het douchen niet meer hoeft in te smeren met lotion of butter.

Fairy Tail kost €4,50 en is verkrijgbaar in de LUSH winkels of in de online shop.Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.