Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
28 december 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • fair trade foot lotion
  • Lush
  • Review
  • Test
Een MissLipgloss artikel

LUSH Fair Trade Foot Lotion review

Bij het Volcano voetmasker moest ik natuurlijk ook een lekkere voetcreme hebben. Ik koos voor Fair Trade Foot Lotion…

Fair Trade Foot Lotion is een echt verfrissende crème. Vol groene munt, en mocht je dat nog niet stimulerend genoeg vinden, er zit ook pepermuntolie in. Je hebt dit nodig als je de hele dag hebt moeten staan voor je werk, en ’s avonds nog graag de dansvloer opgaat. En natuurlijk de volgende morgen, want we hebben er ook een aftreksel van arnica en goudsbloem in gedaan om pijn te verminderen. Onderwijzers, voetballers, politiemensen, serveersters, zorg dat je flink wat potjes in je kast hebt. De rest van ons heeft ten minste altijd één pot nodig, omdat het gewoon zo heerlijk tintelt op je voeten. En het is roze….

De geur is heel lekker fris, iets meer pepermunt-achtig dan Volcano. De kleur is knalroze en dat vind ik leuk! Het product zit net als alle Lush producten in een zwarte Lush pot, wat niet héél hygienisch werkt, maar waar je wel alle restjes uit kan halen. Het is ook echt een mega pot trouwens! Je betaalt €12,95, maar dan heb je ook wat.

Ik kan eigenlijk maar heel weinig zeggen over deze creme. Gewoon, heerlijk! Maakt – zeker in combinatie met Volcano – mijn voetjes heerlijk zacht en fris ruikend. Zoals een goede voetcreme hoort te zijn!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.