Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
24 augustus 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • bodylotion
  • coco lotion
  • kokos
  • Lush
Een MissLipgloss artikel

LUSH Coco Lotion

Ook nieuw van LUSH: Coco Lotion! Ook weer in zo’n heerlijk grote pot waar je eeuwen mee doet. De Coco Lotion bevat extra virgin kokosolie, dat werkt superverzorgend en voedend. Verder zit er ananassap in voor een mooiere teint door alle fruitzuren die erin zitten, en rozemarijn en steranijs. Deze twee ingrediënten werken goed tegen irritaties en roodheid. Een geweldige combinatie van natuurlijke producten dus, voor een mooie huid.

Ik verwachtte een in your face kokosgeur (wat veel kokosproducten van andere merken hebben), maar dat is helemaal niet het geval bij de Coco Lotion! Eigenlijk zit er helemaal geen specifieke geur aan. Ik ruik een heel klein inieminiebeetje kokos en zo’n typische cremegeur. Maar dat is ook wel een keer lekker, geen sterke geur aan een bodylotion. Zeker als je parfum gebruikt.

De substantie van de bodylotion zit tussen een butter en een lotion in. Het is vrij dun, maar het loopt niet meteen uit de pot als je hem scheef houdt. Het smeert heerlijk snel en makkelijk uit en trekt meteen in. Resultaat: heerlijk zachte handen/benen/armen/billen/buik/whatever!

Nog een fijn detail waardoor je de Coco Lotion met een nog beter gevoel gebruikt: de kokosolie komt van kokosplantages op de Batu eilanden in Indonesie. Alle opbrengsten van deze plantages komen ten goede van de lokale bevolking, er zijn bijvoorbeeld scholen mee gebouwd.

LUSH Coco Lotion kost €15,95 voor 225  gram en is in de LUSH winkels te koop, maar ook online.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.