Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
7 juni 2008 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • lipgloss
  • stash
Een MissLipgloss artikel

Lipgloss stash

Lipgloss

Zevenendertig lipglossjes, welgeteld. Het valt me echt mee, als ik het zo zie! Als het in mijn laatje ligt, denk ik altijd ‘gosh, wat heb ik veel’, maar als ik het zo geordend zie liggen, valt het me reuze mee! Het zijn trouwens niet alle glossjes die ik heb, er slingeren nog wat in tassen, broekzakken en door mijn kamer (yes I am an organised woman), dus tel er nog maar 10 bij op 😛 .
Ik gebruik ze trouwens allemaal, maar m’n favorieten zijn de GOSH Cool Lip Jam (de blauwe), de L’oreal Glam Shine Sorbet (links bovenin) en Maybelline Shinylicious (onderin derde van rechts). Eigenlijk wisselen m’n favorieten per maand, maar dit zijn mijn all-time favorites.
Het valt me wel op dat ik een aantal glossjes in precies dezelfde kleur heb! Mijn LipFusion, ArtDeco en Dior gloss zijn qua kleur echt hetzelfde! De één heeft wel een ander glansje dan de ander, maar ik moet toch maar eens andere kleurtjes gaan aanschaffen… :blush:


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.