Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
10 oktober 2013 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
 • lime crime velvetine
 • lippen
 • lipstick
 • red velvet
Een MissLipgloss artikel

Lime Crime Velvetines

P1180101Ik krijg niet vaak beautytips, omdat mensen denken dat ik alles al weet, of zo. Terwijl ik het juist zo leuk vind om te horen wat anderen goed vinden! Van Roos kreeg ik op Facebook de tip over Lime Crime Velvetines. Vloeibare lipstick die prettig aanvoelt en geweldig lang blijft zitten. Ik bestelde er meteen twee. Vandaag mijn review.

P1180095

De Velvetines kosten $16,99 per stuk, dat is €12,77. Ik betaalde $10,95 verzendkosten, dat is €8,23. Voor een bestelling vanuit Amerika vind ik dat wel prima. In totaal betaalde ik dus €33,77 voor deze twee Velvetines, dus dat komst dan op €16,89 per lipstick als je de verzendkosten daarin meerekent. Voor goede kwaliteit lipsticks vind ik dat best een oké prijs, maar dan wil ik wel dat de lipsticks ronduit geweldig zijn.

Lime Crime noemt de Velvetines ‘liquid lipstick that goes on like a gloss and dries to a matte, touch-proof finish.’ Vloeibare lipstick dus, die mat opdroogt. Er zijn twee kleuren, Red Velvet en Suedeberry en ik kocht ze beide.

P1180096

De doosjes zien er cute uit!

P1180097

Dit zijn de bestanddelen van de Velvetines, dit staat achterop het doosje.

P1180099

‘Velvetines Secrets Inside!’

P1180101

Ik vind de verpakkingen prachtig. Als een lipgloss, maar dan in een matte transparante huls met een hysterische rode versierde dop. Lekker opvallend in je tas, toilettas of stash. De verpakking voelt heel stevig aan.

P1180107

Links Red Velvet, Rechts Suedeberry. Je brengt de lipstick aan met een sponsapplicator, net als een lipgloss. Dit werkt verrassend precies!

P1180109

Boven Suedeberry, een felle koraalrode tint, onder Red Velvet, een dieprode tint. Beide kleuren drogen mat op, en je kan er een balsem of gloss overheen doen voor de glans, als je dat mooi vindt.

P1180111

P1180117

Dit is Suedeberry. Een heel felrode/oranje tint, lastig hier een naam aan te geven! Aanbrengen gaat erg gemakkelijk, de Velvetine glijdt over mijn lippen en voelt prettig aan. De sponsapplicator werkt heel precies, ook in hoekjes en bij strakke randjes.

 Zoals je ziet droogt de Velvetine lipstick héél mat op. Ik had verwacht dat dit niet prettig aan zou voelen, maar het verrassende is dat je het helemaal niet voelt zitten. Het voelt niet eens als een balsem, je voelt het gewoon totaal niet. De houdbaarheid is echt top, het zit de hele dag op zijn plek. Het slijt wel iets bij de mondhoeken, maar blijft verder eigenlijk vrij goed zitten! Goede verrassing.

Dit is Red Velvet:

 P1180197

P1180202Deze foto’s maakte ik voor ik mijn extensions kreeg.

Een mooie dieprode kleur die ook mat opdroogt. Beide kleuren vind ik heel erg mooi en zijn draagbaar, dit zijn echt tinten die ik regelmatig zou pakken als ik zin heb in opvallende lippen.

P1180212

P1180214

Na acht uur dragen en niet bijwerken, dus inclusief een boel eten en drinken!

Soms doe ik er een balsem of gloss over, maar ik vind het matte effect ook wel heel erg tof. Het is maar net waar ik zelf zin in heb.

 

Pluspunten

 • Velvetines zitten in een mooie verpakking
 • Aanbrengen gaat makkelijk
 • Drogen mat op, maar je kan ze glanzend maken met een gloss of balsem
 • Voelt prettig aan op de lippen, je voelt het niet zitten
 • Is niet uit te vegen of te smudgen
 • Blijft enorm lang zitten; de hele dag! Het slijt wel iets, maar blijft over het algemeen prima op je lippen
 • Erg zuinig in gebruik
 • €16,89 (als je twee Velvetines bestelt) inclusief verzendkosten vind ik voor zo’n goede kwaliteit lipstick een goede prijs

Minpunten

 • Maar twee (rode) tinten verkrijgbaar, ik wil meer zien!
 • Alleen online te bestellen in de Lime Crime webshop

Iets voor jou als…  je op zoek bent naar opvallend rode matte lipsticks die super makkelijk aanbrengen, die heel lang blijven zitten en als je het niet erg vindt om online te bestellen

Skippen als… je geen €16,89 voor een lipstick over hebt, als je niet online wilt bestellen of als je niet van roodtinten houdt

Lime Crime Velvetines zijn voor €12,77 (exclusief verzending) in de Lime Crime webshop te koop.

xxxc hannah Opulence Serum

 


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.