Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
24 november 2008 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • beauty from the earth
  • eotd
  • Lime Crime
Een MissLipgloss artikel

Lime Crime look

Ik vertelde jullie laatst over de geweldige make-up van Lime Crime, en ik ben een beetje aan het experimenteren geslagen!

Producten gebruikt:

  • Beauty From The Earth lemon, in m’n binnenste ooghoeken
  • Lime Crime Lime Criminal, vanuit lemon tot over de helft van m’n oogleden
  • Lime Crime Princess Caraboo, in de ‘outer v’s’ van m’n ogen. In de buitenste ooghoeken dus, in een ‘v’ aangebracht. Ook aangebracht onder m’n ogen.
  • Lime Crime Elf als eyeliner aangebracht met mixing medium
  • Jafra oogschaduwbasis
  • Pupa Ultraflex mascara

Ik heb de kleuren droog aangebracht. Soms op plekken waar ik de kleur wat dieper wou, heb ik mijn kwastje een klein beetje vochtig gemaakt. Je kan deze look wat opvallender maken (voor bijvoorbeeld een feestje) door de kleuren hoger door te laten lopen.

Wat me opvalt aan de oogschaduws van Lime Crime is dat ze echt super makkelijk te blenden zijn! Vaak ben ik best lang bezig om kleuren goed te laten blenden, maar op een of andere manier zijn de LC shadows heel ‘zacht’ ofzo. Bijzonder! En erg fijn.

Het is trouwens erg leuk om een keer met opvallendere kleuren te werken dames, ook als je dat nooit doet! Als je het op de goede manier doet (dus goed blenden, goed combineren met andere kleuren, niet too much laten worden) kan het erg leuk staan! Toen ik in de spiegel keek toen ik helemaal klaar was, zag het er nog best ‘normaal’ uit ook. Helemaal niet van: “WOW. Wat heb JIJ op je ogen.” Het is echt leuk om te experimenteren, kan het jullie aanraden!

Leesha, xsparkage op YouTube, experimenteert ook met Lime Criminal. Ik vind haar looks soms een beetje too much, maar ze is zelf echt dól op felle kleuren. Dit zijn een paar creaties van haar (onderstaande foto’s zijn dus eigendom van Leesha!)

Ik vind zelf de onderste twee een beetje too much, maar wel erg mooi gedaan! Je kan hier, op de blog van Leesha, zien welke kleuren ze gebruikt heeft.

Ben jij fan van felle kleuren en opvallende oogmake-up of houd je het bij natuurlijk?


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.