Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
11 augustus 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • How To
  • nagelbed
  • nagelbedden
  • nagels
Een MissLipgloss artikel

Lange nagelbedden kweken

Lange nagelbedden vind ik mooi. Je nagelbed is het roze deel van je nagel, het stuk waar je nagel ‘vast’ zit aan de huid van je vinger. Nu heb ik zelf nog geen gek lange nagelbedden, maar sinds ik nepnagels heb en tips kreeg van mijn vriendinnetje Angel (ja, die van The Beauty Bakery 😉 ). heb ik een stuk langere nagelbedden! Het mooie hieraan is dat je mooie lange nagels kan hebben zonder dat je zo’n lang ‘wit’ stuk boven je vinger uit te hebben, wat er al snel een beetje ordi uitziet. Bij deze mijn tips hoe je mooie lange nagelbedden kan krijgen!Kijk, dit zijn de nagels van Angel, met haar lange nagelbedden.

Ik wil eerst even laten zien hoe kort ze eerst waren bij me en hoe lang ze nu zijn.

Voor:

Nu:

Zie je het verschil? Op de eerste foto zijn m’n nagelbedden echt kort en op de laatste foto’s al een stuk langer. Vooral bij m’n pink en duim kan je het goed zien. Even twee naast elkaar:

De truc is ten eerste om niet je nagels af te bijten, want door nagelbijten krijg je korte nagelbedden. Verder moet je niet met scherpe voorwerpen onder je nagels om ze schoon te maken. Maak je nagels schoon met een borsteltje of door je handen goed en regelmatig te wassen, maar niet door met een voorwerp onder je nagels te gaan. Ook is verzorgen belangrijk, als je bijvoorbeeld olie of Lemony Flutter op je nagelriemen doet, doe ook wat onder je nagels, daar waar je huid nieuw gaat groeien. Je merkt na een tijdje dat je huid ‘omhoog’ groeit onder je nagels. Ik laat daarvan geen foto’s zien omdat het er in close up een beetje gek uitziet, maar er komt nieuwe huid die tegen je nagels aan gaat groeien. Jep, een beetje een vies verhaal, maar praktisch worden je nagelbedden en dus je vingers een stukje langer.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.