4 april 2016 door Cynthia Schultz 45 reacties
 • camoufleren
 • concealer
 • donkere kringen
 • Lancôme
Een MissLipgloss artikel

Lancome Long-Lasting Softening Concealer

Lancome Long-Lasting Softening ConcealerVorig jaar ontdekte ik de voor mij perfecte concealer. Dekt geweldig, ziet er niet cakey uit en blijft de hele dag perfect op z’n plek. Maar: hier in Nederland niet makkelijk verkrijgbaar. Ik blijf dus zoeken naar de next best concealer en review vandaag de nieuwe Lancome Long-Lasting Softening Concealer. Komt deze een beetje in de buurt van mijn perfecte concealer?

Lancome Long-Lasting Softening Concealer

€36

Deze concealer belooft:

 • een goede dekking te geven
 • donkere schaduwen te camoufleren
 • lang te blijven zitten
 • niet in lijntjes rond de ogen te trekken
 • te beschermen met SPF30

Dat klinkt als de perfecte concealer, toch? Vind ik wel.

Lancome Long-Lasting Softening Concealer

Dit zijn de bestanddelen. Een tubetje bevat 15ml, wat erg veel is. Vaak zit in van die stiftverpakkingen maar een milliliter of 2, dus 15ml is dan een ongelooflijke hoeveelheid. Super fijn, zo kan je er lekker lang mee doen.

Lancome Long-Lasting Softening Concealer

Lancome Long-Lasting Softening Concealer

De concealer zit in een klein tubetje met een ‘tuutje’. Dat werkt prettig, je kan er makkelijk mee doseren. Het werkt hygiënisch, snel en het is lichtgewicht en daardoor makkelijk mee te nemen.

Lancome Long-Lasting Softening Concealer

De vier kleuren die ik heb naast elkaar. 10, 15, 20 en 30.

Lancome Long-Lasting Softening Concealer

10 en 20 hebben een rode ondertoon, 15 en 30 een gele. Ik gebruik de twee lichtsten het liefst, die zijn wat lichter dan mijn huidskleur en daardoor licht ik optisch het gedeelte onder mijn ogen mooi op.

Lancome Long-Lasting Softening Concealer

De concealer is vrij romig maar nog wel aardig vloeibaar, het is zeker niet zo dik als een compact concealer (in een potje).

Lancome Long-Lasting Softening Concealer

De dekking is indrukwekkend en het ziet er zo op mijn hand heel mooi uit. Het lijkt of hij mijn huid wat gladder maakt en ‘opvult’. Onder je ogen is dat natuurlijk wel interessant: het is de eerste plek waar je lijntjes en rimpeltjes krijgt.

Lancome Long-Lasting Softening Concealer

Voor. Hallo donkere kringen en ochtendwallen.

Lancome Long-Lasting Softening Concealer

Na aanbrengen van Lancome Long-Lasting Softening Concealer in 01. Eh, wow! De concealer geeft een enorme dekking zonder heel dik of aanwezig te zijn.

Lancome Long-Lasting Softening Concealer

Na afpoederen en het aanbrengen van de rest van mijn make-up.

Lancome Long-Lasting Softening Concealer

Het resultaat is erg mooi. Het licht de huid onder mijn ogen op en alles wat maar donker is is gecamoufleerd.
Lancome Long-Lasting Softening Concealer

Na zo’n vijftien uur dragen.

Lancome Long-Lasting Softening Concealer

Na ongeveer vijftien uur dragen. Je ziet dat de make-up om het concealergebied heen wel wat meer glimt en een beetje vervaagt is, maar de concealer zit nog perfect op z’n plek. Wauw!

Ik ben onder de indruk. Deze concealer komt héél dicht in de buurt bij mijn enthousiasme over de Kat Von D Lock-It Concealer. Hij blijft heel lang onwijs mooi zitten zonder in lijntjes te trekken of te ‘slijten’. Het blijft gewoon muurvast zitten en het ziet er nog steeds fris uit nu uren dragen. Te gek! Deze concealer is een blijvertje, en je krijgt echt waar voor je geld – ook qua hoeveelheid. Er zit maar liefst 15ml in het tubetje! Ik denk dat je er bij dagelijks gebruik zeker een jaar mee kan doen. Superlang! Echt een aanrader wat mij betreft.

De Lancome Long-Lasting Softening Concealer is voor €36 bij de parfumerie te koop.

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

45 reacties
 1. Line Helene Domaas

  What name is it on the colors? 15 and 30, the yellow ones, I only find beige names

 2. Nelleke

  Ik ben bij douglas geweest voor deze concealer.
  De testers lagen er en de verkoopster was behulpzaam met het uitzoeken van de juiste kleur.
  Wat schetst onze verbazing: is helemaal nog niet te koop. In Nederland niet en op website’s. Beetje jammer om dit niet te vermeldden.

 3. Nicole

  Oh wauw, ik ontplof echt van enthousiasme op dit moment. Wat is dit een fenomenaal product zeg. Die dekking is gewoon perfect! Ik vind het prijzig voor een concealer, maar ik moet hem hebben. Sorry portemonnee! Haha.

 4. Aboutsbstyle

  Wat een prachtig effect, dit heeft mijn aandacht zeker getrokken en ik ga het zeker onthouden als die van mij op zijn van Bobbi Brown en ysl. Liefs soraya

 5. Caitlyn

  Normaal weiger ik zoveel geld voor een concealer neer te leggen, maar ik zoek al tijden een fijne concealer voor mijn wallen en deze is de eerste waarvan ik het effect echt heel bewonderenswaardig vind. Toch eens uittesten in de winkel dus.
  xx

 6. Melanie

  Wat een goede concealer en fijn dat er ook 1 is die gewoon makkelijk in NL te koop is. Hij is wel prijzig, maar er zit dan ook 15ml in; dus tja….
  Het ziet er in ieder geval goed uit; niet opgehoopt en blijft zo te zien inderdaad heel goed zitten! Moet ik toch maar eens proberen! Fijne review!

 7. Nicole

  Wow wat een goed effect! De prijs is wel minder haha.

 8. Manon

  Ik vind het er heel erg mooi uitzien

 9. Syl

  Mooie dekking! Ik word hier toch wel nieuwsgierig naar.

 10. merel

  Hij is prachtig. Maar Let op. Vloeibare concealers zijn vaak maar 6 mnd houdbaar tenzij je oogontsteking wilt riskeren. Daarmee is dit product dus vrij duur en nogal veel ml.

  • Ingrid

   Ik heb deze concealer thuis liggen en inderdaad is deze maar 6 mnd na openen houdbaar! Heeft wel een toegevoegde waarde om dit er bij te vermelden ja! 🙂

 11. Sabrina

  Wauw, deze concealer ziet er echt heel erg goed uit. Oogt echt heel natuurlijk. Ik ben onder de indruk!

 12. Sum

  Waarom komt ie net niet in de in de buurt van Kat vond D concealer? Heb je een kritiekpuntje? Groetjes

 13. Fleur

  Ik gebruik als concealer onder mijn ogen de mousse foundation van Catrice, dekt als een malle, gaat ook niet in de lijntjes zitten en kost een paar euro. Tel uit je winst 😉

  • merel

   Dank voor deze tip Fleur! Die ga ik proberen

 14. Bianca

  Heel mooi effect, licht mooi op en blijft ook goed zitten zo te zien.

 15. Mieke | Mieksmind

  Echt een onwijs goed effect en het ziet er super uit! Deze ga ik op mijn wishlist zetten, ziet er super uit!

 16. Yvonne

  Dat ziet er veelbelovend uit! Ik ben momenteel groot fan van Catrice liquid high coverage concealer. Die is lekker licht, dekkend, makkelijk te blenden en trekt niet in de lijntjes (en ik ben bijna 41, dus dat zegt wel wat, haha). Ik ben net aan mijn vijfde begonnen dus ik kan niet meer zonder. En natuurlijk lekker budget. 🙂

 17. inaya

  Ik ben echt onder de indruk, wat een mooi product!

 18. Jantine

  Wow! Helemaal onder de indruk! Deze gaat op mijn lijstje…

 19. T.

  Heel mooi
  Ben eigenlijk wel benieuwd of deze je tattoo wel bedekt haha. Ik ga in juni op vakantie en dan wil ik wel los gaan bij sephora. Dus ga dan wel een kijkje nemen bij kat von d

 20. Margot

  Ik ben onder de indruk! Ik ben nog op zoek naar een goede conceiler (voor mijn bruiloft) dus deze ga ik zeker bekijken!

 21. Bobo

  Op douglas staan hele andere kleuren namen erbij. Nu weet ik niet welke kleur ik moet nemen! :s

  • Mieke

   Dit is bij veel sites het geval. Ik probeer ook uit te vissen welke kleur nu de lichtste is.. (naam en nummer)

 22. anna

  Hij is echt onwijs mooi! Alleen de prijs houdt me een beetje tegen, nou ja, wie weet. Hij gaat op m’n verlanglijstje 🙂

 23. rachel

  ik zeg ook wauw!! en lekker lang dat hij blijft zitten!!

 24. Wies

  Wauw wat een mooi resultaat! Ziet er echt prachtig uit onder je ogen. Prettig inderdaad dat deze concealer een stuk makkelijker is om aan te komen. Ik ga binnenkort maar even kijken of een kleur matcht met mijn lichte huid.

 25. Ingrid

  Die zag ik laatst in je filmpje voor bij komen en heb deze direct op mijn wishlist gezet! Ik meen alleen dat je toen de 15 hebt gebruikt? Je hebt het nu over de 01 of bedoel je de 10? 🙂

  • Linda

   Ze heeft tussen de kleuren inderdaad 10 en 15 zitten dus ze zal 01 per ongeluk omgedraaid hebben 😉

 26. Elles

  15 ml is super veel! Maar dat is ook wel handig want dan hoef je niet om de week naar de winkel om een nieuwe concealer te halen. Hij dekt echt prachtig en blijft super goed zitten in de loop van de dag! Ik ga hem onthouden.
  Liefs,
  Elles

 27. Saskia

  Ziet er super mooi uit. Ik gebruik zelf altijd estee lauder concealer daar ben ik ook heel tevreden mee.

 28. Loes | gewoon iets met Loes

  Wauw! Ik ben onder de indruk! Hij is echt mooi en blijft ook nog eens goed zitten. Fijn dat je iets gevonden hebt wat behoorlijk dicht in de buurt komt van je Kat von D.

 29. eva

  Ik vind het echt een mooi effect bij jou geven! Ik ben zelf nog op zoek naar een meer natuurlijke concealer…ik blijf nog even zoeken 🙂

 30. Suzanne

  Ziet er echt onwijs goed uit! Ik ben echt onder de indruk!

 31. Kelly Caresse

  Wat een mooi product en wat fijn dat hij goed blijft zitten, ik gebruik het liefst wat compactere concealers die wat dikker zijn om zeker te weten dat ze niet gaan uitlopej

 32. Maaike

  Oh die ziet er echt heel goed uit! Had ik echt niet verwacht. Mooie dekking ook vooral en dat ie lang blijft zitten is ook een pluspunt. Wel een beetje prijzig maar voor zo’n goede werking en de hoeveelheid die je krijgt valt het relatief wel mee.

 33. Femke

  Deze concealer geeft echt een onwijs mooi effect zeg. Fijn dat hij zo goed op zijn plek blijft, maar dat mag natuurlijk ook wel voor die prijs. De prijs is namelijk behoorlijk.

 34. MamaOnderneemt

  Wat blijft de concealer lang goed zitten! Met mijn korte nachten (en dus donkere kringen) is concealer voor mij echt onmisbaar.