Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
15 augustus 2012 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • hoge hakken
  • lady's secret
  • lopen
  • pijn
Een MissLipgloss artikel

Lady’s Secret

Wij vrouwen hebben het maar zwaar. Elke dag in de make-up, mooie jurkjes aan en dan ook nog eens op torenhoge palen lopen! Gelukkig doen we het allemaal met veel plezier, maar dat laatste doet soms ook wel een beetje (veel) pijn. Om die pijn iets te verzachten is er Lady’s Secret!


Lady’s Secret is een merk met allerlei ‘zooltjes’ en hulpmiddelen om je hoge hakken wat minder pijnlijk te maken. Er zijn zes soorten producten, van volledige zooltjes tot alleen ‘shock’ absorbers voor de bal van je voet tot mini ‘kussentjes’ om drukpunten minder pijnlijk te maken. Alle zooltjes zijn er in vier kleuren (felroze, zwart, karamel en lichtgrijs) zodat ze meestal bij de kleur van je schoenen passen. De prijzen variëren van €7,95 tot €11,95.

De producten van Lady’s Secret hebben allemaal een verschillende functie. De ene zorgt ervoor dat het randje bij je hiel geen pijn doet, de ander zorgt ervoor dat je voet niet ‘schuift’ in je hakken, weer een andere zorgt ervoor dat drukpunten verminderd worden zodat je geen blaren krijgt. Ze zijn onzichtbaar wanneer je je schoenen aan hebt en je kan ze ook prima in open schoenen doen.

Ik had wel vaker zulk soort producten geprobeerd, bijvoorbeeld van Scholl. Dit merk had een soort siliconen ‘kussentjes’ voor in je hakken, alleen werd de boel daar bij mij alleen maar pijnlijker van… Ze schoven in mijn schoenen en omdat ze zo dik waren, zaten mijn hakken alleen maar strakker! Au! Ik heb een aantal verschillende producten van Lady’s Secret geprobeerd en ik kan je vertellen dat deze dingen wél echt werken en echt een opluchting kunnen zijn als je moeite hebt met het dragen van hoge hakken.

Trouwens, je kan ze ook in platte schoenen dragen. Als je daar last hebt van randjes of drukpunten waar je blaren krijgt, kan je ze ook gebruiken. Of misschien heb je slippertjes waar je voeten in wegglijden. Dan kan je zo’n ‘no scratch’ zooltje gebruiken zodat je wat meer houvast hebt.

Dit is het product wat ik meteen heb uitgeprobeerd, de ‘No Crash’, deze kost €11,95 en is er in vier kleuren. Ik heb de zwarte in mijn zwarte enkellaarsjes gedaan. Deze laarsjes waren iets uitgelopen waardoor ik wat heen en weer ‘gleed’ in de schoen, waardoor ik geen houvast had. Onder de Lady’s Secret zooltjes zit 3M tape, daarmee plak je het vast in je schoen. Dat ging super makkelijk, het zat meteen goed vast en wow, wat een verschil was dat! Het liep meteen veel prettiger en doordat het product van een soort foam gemaakt is loopt het super comfortabel.

Uitleg achterop de verpakking. Zo weet je precies waar welke Lady’s Secret voor bedoeld is.

Dit is de ‘No Scratch’, die je voorin je schoen doet, bij de bal van je voet. Deze kost €7,95.

Op de achterkant van elke Lady’s Secret zit dit tape. Je kan het grijze velletje eraf halen en hem dan in je schoen plakken. Op de verpakking staat dat het niet aan te raden is om het zooltje te verwijderen, maar dit gaat op zich prima. Wel uitkijken met goedkope schoenen, dat je de zool niet kapot trekt. De lijm is erg sterk!

Nog een favoriet, de ‘No Pain’, deze doe je achterin je schoen bij je hiel. Deze kost €7,95.

Het is wel nogal opvallend, maar als je je schoenen aan hebt zie je het niet. Als je niet wilt dat het zo opvalt, dan kan je natuurlijk gewoon zwarte nemen. Deze vind ik ook super, dag blaren!

Als laatste de ‘No Shock’, deze kost €7,95. Deze kan je op verschillende plekken in de schoen gebruiken.

Tja, je merkt het wel, ik ben heel enthousiast over Lady’s Secret! Voor elk ‘hogehakkenprobleem’ is er wel een oplossing. Het verlicht de pijn die je normaal voelt, en dat scheelt echt een hele hoop. Ik ben fan!

Je kan de Lady’s Secret producten kopen op Lady-Secret.nl.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.