Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
19 september 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • labello
  • lipgloss
  • lippenbalsem
  • nieuw
Een MissLipgloss artikel

Labello Natural Volume


Labello heeft er weer een nieuw glossje bij: de Natural Volume! Deze nieuwe Labello zorgt voor – juist – volle lippen. Het is geen normale lippenbalsem, maar echt een gloss. In het product zitten extracten van de klisplant en er zit hyaluronzuur in, wat zorgt voor vollere lippen. En door de kleur en het glansje krijgt je pout optisch een boost!

De verpakking:


De gloss zit dus in een tubetje, wat niet mijn favoriete verpakking is. Ik vind zelf een flesje met een sponsapplicator fijner, maar Labello heeft al haar glossjes in dit soort verpakkingen. En het past ook meer bij het idee van een lippenbalsem, dus ik snap de filosofie wel. De tube heeft een handig aanbrengtuitje, maar eigenwijs als ik ben smeer ik het toch altijd met m’n vingers op.

De gloss is vrij dun van zichzelf, en heeft een licht koraalroze kleurtje. De kleur zie je op je lippen niet terug, dan is ‘ie gewoon transparant met shimmer. Doordaat de gloss zo dun is, plakt hij niet, en overleeft ‘ie ook geen complete maaltijd.


Ik vind de shimmer wel een leuk detail, dat geeft het toch net even wat extra’s. De nieuwe Labello heeft geen specifieke geur, het smaakje vind ik alleen wel een beetje vervelend. Je proeft het haast niet, maar als je met je tong over je lippen likt, dan krijg je toch een raar smaakje in je mond. Zo’n typisch lipgloss smaakje!

Ik merk niet zo heel veel van het volumizing effect van deze nieuwe Labello, maar ik moet wel zeggen dat ik het voor de prijs een prima lipgloss vindt! Hij kost namelijk €4,09 voor een tube van 8 ml. En reken maar dat je daar lang mee doet!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.