10 mei 2010 door Cynthia Schultz 174 reacties
 • kunstnagels
 • nagels
 • nepnagels
 • solar nagels
Een MissLipgloss artikel

Kunstnagels: ik heb ze

In het filmpje over mijn nagellakstash liet ik jullie mijn vreselijke nagels zien. Ik vroeg om tips over kunstnagels. Veel meiden raadden het me af, maar eigenwijs als ik ben heb ik tóch vorige week nagels laten zetten. Angel, een vriendin van me (ja, zij van The Beauty Bakery!) heeft zelf al jaren nepnagels. Ik dacht altijd dat ze gewoon echt waren en vond ze zo mooi! Toen ik er achter kwam dat het acrylnagels waren heeft ze me meegenomen naar de salon waar ze ze altijd laat zetten. Ik vind mijn eigen nagels niet mooi, ze zijn dun en breekbaar. Wanneer ze wel wat dikker en sterker zijn (door Trind), kunnen ze niet mooi lang groeien bij me omdat ze een beetje scheef groeien. Dat vind ik niet mooi. Dus wilde ik eens kunstnagels proberen.

Dit is de enige (onduidelijke) foto die ik op dit moment van mijn ‘naakte’ nagels heb. Ik heb ze nu zo’n anderhalve week en elke keer heb ik er lak op, en ik vergeet telkens foto’s te maken van hoe de nagels er uit zien. Zoals je ziet: heel natuurlijk, maar wel mooi lang.

Ik heb Solar nagels, heb er even informatie over opgezocht en het is een merk van acrylkunstnagels. Voordeel van Solar is dat de nagels dunner en sterker zijn, en dus natuurlijker en prettiger om te dragen. Ik betaalde voor een set €42 en opvullen kost €28. Dat moet ongeveer om de 3, 4 weken. Ik heb zelf geen filmpje gemaakt, maar in dit filmpje kunnen jullie zien hoe acrylnagels gezet worden. Let wel dat dit meisje geen pro is en het thuis doet, dus in de salon gebruiken ze betere producten. Het is gewoon even om te laten zien hoe het gaat!

Ik heb gekozen voor natuurlijke tips, geen witte French Manicure. Ik vind dat al gauw een beetje ordi, en na een tijdje dan zit die tip veel te hoog doordat je nagels groeien. Dat vind ik niet mooi. Naturel tips zien er gewoon uit als je natuurlijke nagel, dat vind ik persoonlijk wat mooier. Als ik ze French Mani wil hebben, kan ik ze altijd wel zo lakken. Al moet ik zeggen dat ik daar niet zo gek meer op ben. Ik lak ze liever helemaal in een kleur, of alleen een glanslakje er over.

Het zetten duurde ongeveer anderhalf uur. Echt heel prettig vond ik het niet, dat getrek aan m’n nagels, maar het was het waard, want ik ben echt heel blij met m’n mooie Solar nails! Ze zijn rond gevijld en niet superlang, dat vind ik niet mooi en niet praktisch. Ik heb er geen last van met typen of sms’en – wat ik wel had verwacht. Ik ben benieuwd hoe het op de lange termijn gaat bevallen, ik ben er nu in ieder geval heel erg blij mee en wil ze elke dag een andere kleur lakken 😀

Nog wat foto’s in de lak:

met KOH Baby Grey (zie je de pijnlijke nagelriemen? Auch!)

Met Sinful Colors in Bubbly. Nagelriemen al in veel betere conditie!

Ik heb het trouwens laten doen bij Nails Of Fashion by Huong in Hilversum, dat zit aan de Langestraat.Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

174 reacties
 1. pat

  Ik heb ze zojuist laten zetten. Solar nagels in 45 min klaar. Nieuwe set 45 euro opvullen 28 euro. Voelt natuurlijker aan als gel nagels. wist alleen niet of je ze mocht lakken maar blijbaar is dat geen probleem haha. Hoe haal je de lak er af? Ook een remover zonder acceton?

 2. Daisy

  Hayy!
  ik heb ook een tijdje kunstnagels gehad, wilde al van jongs af aan mooie nagels, en heb die niet van mezelf,

  nou is het zo dat elke keer als ik ze liet zetten, bij verschillende salons, ze hooguit 1 week mooi bleven, meestal maar een paar dagen.
  ik heb acryl geprobeerd maar ook gel, allebei liet het los al de volgend dag… ik baal hier zo ontzettend van… heb het een halfjaar lang geprobeerd maar het bleef loslaten.
  heeft iemand hier misschien ervaring mee? kan ik er gewoon niet tegen of heb ik een speciale behandeling nodig?
  alvast bedankt
  liefs Daisy

 3. Lonneke

  Ik heb het ook laten doen!:)
  In het begin voelde het zó gek, ik moest wat uit mijn broekzak pakken. En dat was echt super raar, ik had het gevoel dat ze eraf gingen vallen. (Zelf heb ik mini nageltjes:P)
  Maar na een paar uurtejs begon het al te wennen:d

 4. Jane

  Ik heb ook solar nails laten zetten, op mijn tenen én nagels. Het was een impulsieve actie, ik wist er helemaal niets van. Het was bij Huong in Amersfoort.
  Ik schrik wel van al die enge verhalen. Tot dit moment was ik heel blij met het resultaat, ik wist er niets van dat het zo slecht was.
  Zijn er ook mensen met goede ervaringen met solar nails?
  Ik heb wel witte randen, vond het bij anderen altijd ordi, maar werd een beetje overgehaald. Bij mezelf vind ik het nu toch wel mooi.

 5. Mariel

  @ Milou wat is er ordinair aan als je een verstevigide laag over je eigen nagels heen laat aanbrengen? zodat ze niet meer scheuren??

 6. Milou

  Ik vind het verschrikkelijk lelijk , ordinair en onnatuurlijk, je kunt beter gewoon natuurlijke nagels hebben. Maargoed.. iedereen z’n stijl he.

 7. sabine

  ziet er net uit! mijn tante heeft dat ook
  maar persoonlijk vind k het nog iets te lang zoals jij het hebt :$
  vooral met bepaalde nagellak dan snappie?
  maar dat vind ik :p
  groetjes (:

 8. Mariel

  Hey!

  ze zijn idd erg mooi! ik zit zelf ook bij Huong in Hilversum en ben er erg tevreden mee, ik moet om de 3 weken trg dus dat valt mee, en cker met de kosten! ik had veel hogere prijzen verwacht! 😉

 9. Yellk

  Mooi! Ik zou het ook graag willen, maar ik kan en mag op mijn werk geen lange nagels hebben…

 10. Mariska

  Ik heb een tijd geleden ook Solar nagels gehad en het blijkt dat dit eigenlijk niet gezet mag worden. Er zit een bepaald spul in de solar waardoor je nagels helemaal stuk gaan (gebeurd bij acryl en gel ook maar minder) en als je je nagels stoot kan je er dagen last van houden. Vaak zetten ook Chinezen deze nagels en je ziet het ook bij zwarte markt. Daarom is solar goedkoper dan de andere, Ikzelf ben toen overgegaan naar acryl en daar had ik nergens meer last van!

  Even over de foto’s, vind de nagels verder erg mooi!:)

 11. sara

  Mooi hoor. Ik vind het zelf ook gauw ordi worden als het te lang is en ook zo’n witte french manicure tip. maar met een kleurtje erop lijken ze echt en vind ik het echt heel mooi. Mijn nagels zijn de laatste tijd heel kort en kaal, omdat het niet meer mag op mijn werk (verzorgingstehuis!) dus dat is best jammer. Ik heb alleen wel vaak gehoord, dat je nagels in een heel slechte conditie zijn na acryl. Dus dat is een minpuntje, maar goed als je het je kan veroorloven, kan je het natuurlijk gewoon iedere keer weer bij laten werken!

 12. Eline

  Ik heb zelf gelnagels en ik ben daar zeer blij mee. Moest ik jou zijn had ik je tips wat korter genomen want binnen 3 weken ga je waarschijnlijk heel erg lange nagels hebben tenzij je nagels niet heel hard groeien natuurlijk. Maar bij mij zijn ze na 3 weken zo lang dat ik het niet meer kan hebben en dat er nieuwe op moeten :p

 13. Willemijn

  Ik heb ze ook gehad, gelnagels. Bij mij vielen ze er telkens af, dus ik ben er maar mee gestopt. 😛
  Het eraf halen is wel vreselijk voor je nagels! Die van mij zagen er echt niet uit!

 14. Leonie

  Ze staan je mooi, maar ik zou niet snel meer acrylnagels nemen.
  Ik heb het zelf ook gehad en na 2 a 3 maanden waren mijn eigen nagels al helemaal verpest. Ze waren zo zacht, scheurde steeds af.
  Voordat ik de acrylnagels had gehad waren mijn nagels gewoon mooi en sterk, dus ik heb echt spijt gehad.

  Daarna altijd versterker gebruikt, altijd lak op gehad en vitamine voor mijn nagels gebruikt en nu na een aantal maanden zijn ze weer sterk gelukkig! 🙂

 15. laura

  met zon gekleurde nagellak vind ik het heel mooi maar zonder vind ik het iets minder..

 16. Caroline

  Prachtig! Ik zal wel ordi zijn, want ik hou van mijn witte randjes 😀 Heb al meer dan 20 jaar af en aan acryl nagels en heb er nog nooit nare dingen mee meegemaakt, kan er alles mee doen van schoonmaken tot klussen in huis.
  Mijn styliste is heel voorzichtig, geen bloed gelukkig 😀 En ik haal ze er altijd af voor het witte randje onnatuurlijk hoog komt te zitten, of als ik daar geen tijd voor heb lak ik ze een tijdje helemaal, dan zie je dat niet.
  Lak houdt minstens 4x zo lang op kunstnagels, ideaal, geen chippen, geen bellen, het moet er echt af slijten als je het niet zelf doet *S*

  • Miss Lipgloss

   Nee Lien, jij bent niet ordi!! 😀 Jaaa het is echt zo fijn dat nagellak zo lang blijft zitten! Heerlijk!

 17. kimmiejjjjj

  ziet er netjes uit, als ze gelakt zijn vind ik ze wel heel mooi, zonder wat minder. alleen zou ik ze nog ietsje korter maken

 18. Roos

  haha grappig! weet precies waar die nagelstudio zit, woon namelijk ook in Hilversum!
  mooie nagels trouwens, ik probeer steeds van mijn nagelbijten af te komen, steeds lukt het bijna, maar dan toch weer niet.
  dus misschien ga ik dit ook maar een proberen!

 19. Mariska

  Ik vind ze SUPER mooi! Heel natuurlijk 🙂

 20. Marlot

  waaauw wat mooi! ik woon niet eens zo ver van h’sum dus misschien moet ik dat maar eens proberen (als ik geld heb ;p). vraagje: welke nagellakremover gebruik jij voor je nepnagels? is dat dezelfde als voor je gewone nagels? :blush:

  • Leonie

   Remover zonder aceton in ieder geval, dat breekt de acryl af 🙂

 21. Karlein

  ik heb mijne er toevallig net af.
  ze zijn echt super mooi als je ze erop hebt,
  maar wat een domper als ze eraf zijn.
  ziet er natuurlijk ineens heel kaal uit,
  maar mij nagels zijn nu nog eens dubbel zo zwak als anders…
  beetje jammer 🙁

 22. mandy

  Leuk die winkel ken ik, ik woon in Hilversum;)

 23. Fleur

  Hoi hoi!

  Ik heb zelf áltijd kapotte nagelriemen. Mijn vraag is: welke crème/product gebruik jij voor je nagelriemen?

  x Fleur

  • Marije

   @ Fleur ik had ook altijd kapotte nagelriemen en trok ook velletjes 🙁
   Ben er nu vanaf mbt Herome creme. Ze hebben een pen met een kwastje waar een soort creme in zit die je voor het slapen gaan op je nagelriemen/nagels kunt smeren.
   Na een paar dagen ziet het er al veel beter uit. Ze hebben van Herome ook tubetjes met nagelriem/nagelcreme

   Succes!
   x

 24. Tessa BD

  mooi gezet zijn ze 🙂 heb ze zelf ook een jaar gehad en als je gevoelige nagelriemen hebt gaat het alleen maar meer pijn doen 🙁 elke keer als ik ze ging laten bijwerken was het allemaal weer open van het vijlen terwijl ze wel voorzichtig was. Ben om die reden ook moeten stoppen, mijn nagels waren na een jaar zo dun geworden dan de pijn ondragelijk werd. Wie mooi wil zijn moet pijn lijden is dus zeker van toepassing :d

 25. Kim

  Heel mooi ! Me moeder zet ook gel of acryl het nadeel is dat je nagels er op lange termijn zo broos en lelijk van worden. Ik ben ook al een tijd ermee gestopt omdat me nagels echt pijn deden.

 26. Helene

  Wat moooi, het ziet er echt super verzorgd uit!
  Ik heb van mezelf hele sterke nagels en ze breken echt nooit af, maar dit is echt een super leuk alternatief voor als je zwakke nagels hebt die je niet lang kunt laten groeien!

  veel plezier ermee!

 27. Melissa

  Ooh mooie nagels zeg! Als ik m’n nagels een beetje goed verzorg en m’n best doe kunnen ze ook zo lang worden.. alleen zijn er altijd wel 1 of 2 nagels die het dan verpesten. Die dan heel zwak zijn en/of afbreken. Maarja, mooie oplossing dit. Ik denk dat de nagellak ook langer blijft zitten, of niet? 🙂

  • Tamara

   Daar ben ik eigenlijk ook wel benieuwd naar!

  • Miss Lipgloss

   Jaaaa, veel langer! Normaal ging het bij mij al chippen na een dag, nu blijft het drie dagen perfect zitten. Zeker nog wel langer maar dan haal ik het er af om er een nieuw kleurtje op te doen, hihi.

 28. MvrtjKelly

  Ik vind dat het er meteen een heel stuk verzorgder uitziet! Ook niet heel nep ofzo, doordat je dus geen witte tips hebt en ze ook niet overdreven lang hebt gelaten of in een onnatuurlijke vorm. Fijn ook dat je ze gewoon kunt lakken zonder dat ze beschadigen, zo zit je niet altijd vast aan dat french manicure, maar kun je lekker afwisselen! Ben benieuwd hoe ze je op de lange termijn gaan bevallen.

  • Miss Lipgloss

   Thanks Kelly, ben het helemaal met je eens! Het ging me er ook om dat het er verzorgd uit zou zien. i kben ook benieuwd!

 29. Nynke

  Hey Cynthia,

  Staat je goed hoor, die kuntsnagels!
  Ik heb een aantal jaar geleden ook acrylnagels gehad. Ik ben gestopt omdat ik het best kostbaar vond en mijn eigen nagels door het “opruwen” wel heel erg dun waren geworden.

  Een vriendin van mij laat over haar eigen nagels een transparante (dus niet roze, wat ook kan) laag doen. Dit is van het “opvul”-materiaal. Je ziet je eigen nagels er dan doorheen en je kunt deze nagels ook gewoon lakken. Het is alleen goedkoper omdat je geen kunstnagels koopt, je betaalt alleen voor het opvullen (E35 per keer, Amsterdamse prijs).

  Misschien dat dat wat voor je is als deze nagels er af moeten?

  Succes er mee! 😆

  Groetjes Nynke

  • Miss Lipgloss

   Dat heb ik ook al wel eens gezien inderdaad, dat kan als je nagels al wat langer zijn gegroeid. Goed idee, ik ga kijken of dat lukt als mijn nagels langer zijn.

 30. Tamara

  Ik vind het wel mooi, alleen voor mij zou het echt te lang zijn. Combi van lange nagels en lenzen is niet te doen, haha :p Verzorg je nagelriemen maar goed, ziet het er nog mooier uit! Veel plezier ermee ;D

 31. Lieke

  Persoonlijk vind ik nepnagels nooit zo mooi, maar zolang jij er blij mee bent is het goed toch 🙂

 32. anouk

  Ik ben ook begonnen met de natural look (acryl)…. bij mij bleven ze niet mooi als mijn eigen nagel verder groeide. Mijn eigen nagelrand blijft nl. erg doorzichtig; kortom je kon er zo doorheen kijken.
  Daarna french manicure maar in een zachter kleur -> soft white… da’s niet zo ordi. Wat mij betreft heeft het ordi gehalte ook veel te maken met de vorm van de nagels en de lengte.
  Bij mij zijn ze niet loang omdat ik mijn lezen anders niet ui9tkrijg.

  Pas op als je lucht ondfer je nagel krijgt (bv. va de randjes die wat los laten -> als je dan je nagels lakt kan de kleur zich onder de acrylnagel verplaatsen, Had dat dus een keer. Ge bruik altijd een basislak.
  Oh nog een leuke tip: heb eens french manicure gehad met ee heel zacht roze randje. Dat was eigenlijk de meest natuurlijke look.

 33. Marcia

  Staat opzich best mooi, ik ben totaal geen fan van nepnagels. Maar staat je niet verkeerd.

  Wat nu wel jammer is, je komt met minder nagellakkleurtjes weg. Het zal snel hekserig staan. Vooral bij knalkleurtjes. Zou het vooral bij de wat lievere kleurtjes houden tegenwoordig.

 34. Lotte

  Heey meis,
  Ik heb zelf ook natuurlijke acryl nagels, ik vond ze in het begin niet zo mooi, omdat ‘het neppe lange stuk’ zo doorzichtig is. Maar doordat je eigen nagel er onderdoor groeit zie je dat op een begeven moment niet meer (heb ik nou) en dan vind ik ze echt geweldig! Heb het nou ong. 2jr. Zeker een aanrader voor nagelbijters.
  xx

 35. chels

  ik heb ook acryl nagels gehad
  en jeetje wat een hel toen ik ze dr af ging halen! 😐
  me hele nagel waren er aan die groeide ook een paar maanden niet meer ze braken elke keer af zeg maar :O
  maar het ziet er wel super mooi uit

 36. imke

  wauw, met lak vind ik ze echt geweldig,
  zonder lak vind ik ze alleen iets te nep overkomen
  ik ben nu aan het proberen niet meer te bijten en het lukt aardig, maar als ik weer terug val ga ik dit misschien ook wel doen :d

 37. Chayenne F

  Ik heb ze gehad, maar mag ze nu nietmeer ivm de opleiding.

 38. Marloes

  Hmm, ik ben er niet zo weg van. Maar dat maakt niet uit, gelukkig hebben we niet allemaal dezelfde smaak.

 39. Judith

  Ik vind ze mooi! Persoonlijk zou ik ze iets korter hebben genomen, maar het staat wel mooi natuurlijk vind ik. Met die grijze nagellak vind ik dat lange trouwens wel weer leuk staan. 🙂

 40. Laura

  Sorry Cynthia, maar ik vind dit gewoon zoo niet mooi, maar dat is gewoon hoe ik er altijd al tegen heb aangekeken, op de een of andere manier vind ik dat zo ‘nep’ overkomen, en korte nagels zijn nu wel al een tijdje iets hipper, met maantjes..(rond) maar als jij er blij mee bent moet je dat vooral zo houden! 🙂

 41. Sophie

  Ik heb ook kunstnagels (acryl) in de afgelopen maanden gehad. Nou ja, heb ze nog steeds alleen is het nu een dun laagje wat aan het uitgroeien is 🙂 Ben er superblij mee geweest alleen wil nu weer mijn “echte” nagels zien. Die van jou zien er echt mooi en natuurlijk uit!

 42. Elke

  Ik vind het wel mooi!, maar ik vind deze iets te lang eigenlijk, en ik vind het de laatste tijd een beetje ”uit de mode” geraakt, al moet je daar natuurlijk niet teveel waarde aan hechten..

  • Miss Lipgloss

   Dat is wel zo inderdaad, korte nagels zijn ‘hipper’ op dit moment.

 43. Laura

  Die grijze nagellak vind ik echt prachtig! Je nagels zien er inderdaad heel natuurlijk uit 🙂

 44. Lien

  Prachtig! Ik probeer op dit moment m’n nagels te laten groeien, maar omdat ze snel splitsen, is het echt moeilijk. Ik denk wel dat ik ooit voor kunstnagels ga. 🙂

 45. Merve

  vooral die laatste foto is mooi 🙂

 46. Joëlle

  Ik vind het niet zo mooi, zo’n grote witte rand.

 47. Nena

  waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauw :inlove:

 48. Nicoline

  echt super mooi! wow jaloers!! x

 49. Dorine

  Ziet er mooi uit :)!

  Ik begin er alleen niet aan, heb al veel te veel ‘enge’ dingen gehoord over die dingen, dat je ergens achter blijft hangen en dat die tip je hele nagel meetrekt. Ook paar van die momentjes ‘live’ meegemaakt met bekenden, ielll! Ik wil niet meer, haha!

  • Miss Lipgloss

   Ieeew, ga niet mij bang maken 😛

 50. Kim

  Ik ben ze niet waard, vooral met mijn werk niet. Ik breek ze continu af en ik ben heel erg gewent aan korte nagels.

  Ze staan jou trouwens erg mooi!

 51. Amber

  Ziet er mooi uit, maar niks voor mij 🙂

 52. Lucy

  Mijn eigen nagels zijn door het zetten van acryl nagels echt heel slecht geworden.
  Zo slecht zelfs dat ik eerdaags weer een nieuwe set ga latten zetten want met mijn
  eigen nagels kan ik echt niet meer werken ik moet ze super kort knippen anders
  klappen ze iedere keer dubbel en dat is heeel pijnlijk !
  Ik ben echt dol op acryl nagels vind ze er bij jou ook erg mooi uit zien !
  Vorige keer heb ik ook die lengte genomen maar deze keer ga ik ze iets korter
  laten vijlen want ze groeien heel snel uit en dan worden ze nog langer.

 53. Liz

  Die zijn mij veel te lang! 😉 Vooral ook omdat ik lenzen heb: dan zou ik mijn lenzen echt niet meer in durven doen. o_0 Heb nu ook hele korte nagels vanwege mijn lenzen.

 54. Sanne

  Hey Cynthia,

  Ik vind je nagels heel mooi gezet. Heb zelf ook solar nagels gehad, maar had geen idee wat het was en na erop te googlen kwam ik op best wel nare verhalen terecht. Omdat er verder vrij weinig over bekend is heb ik ze (na één keer bijvullen) weer eraf laten halen en acryl laten zetten.

  Wat betreft je nagelriemen, een goede nagelstyliste raakt je nagelriemen haast niet aan. De eerste keer dat ik was geweest had ik ook allemaal nare plekjes maar nu bij mijn nieuwe styliste heb ik niet één plekje.

  Ik wil trouwens uiteindelijk mijn eigen nagels laten groeien met acryl erop, want elke keer eraf halen en nieuwe tips erop vind ik ook niet echt iets.

  Succes ermee! xoxo

  • Miss Lipgloss

   Dat had ik ook achteraf, las ook allemaal rare verhalen op internet. Toen kreeg ik ook wel effe rillingen. Tot nu toe bevallen ze wel goed, maar ga misschien ook wel voor acryl de volgende keer.
   Dat zei Mascha inderdaad ook al… het ging helemaal bloeden bij me! 🙁

 55. Femke

  Toch goed om eigenwijs te zijn, want ze staan je echt super goed!
  Vind het vaak ook mooier, wanneer je in de beautybuisness werkt wordt toch van je verwacht dat je er op alle fronten pico bello uit ziet.
  Verstandige beslissing dus 😉

  • Miss Lipgloss

   Precies Femke!! En van die korte lelijke nagels zijn dan echt niet netjes. Dit maakt het wel af 🙂

 56. Marion

  heel erg mooi
  ze zien er erg natuurlijk uit
  liefs Marion

 57. Alicia

  Super mooi! Heb zelf een aantal maanden gel nails gehad, maar ben ongeveer twee maanden geleden op acryl nagels overgestapt. Dit ziet er toch nog net wat natuurlijker uit vind ik ! Bij mijn gel nails was er ook soms een stukje afgebroken, waar ik (tot nu toe) ook geen last meer van heb 🙂

 58. anouk

  haha, ik heb ze toevallig 2 en een halve week voor het eerst laten zetten en ze zitten er nog steeds op en ben er nog steeds zo blij mee! ^_^

  leuk dat je ze ook hebt!

  Staat gelijk zoveel mooi’er he?

 59. Suus

  Als je je nagelriemen elke avond insmeerd met babyolie zijn je nagelriemen zo weer goed! Als je het daarna ook blijft doen heb je de volgende keer geen last meer van open nagelriemen omdat ze dan lekker soepel zijn. Werkt vele malen beter dan duurdere producten.

  • Miss Lipgloss

   Thanks voor de tip Suus, ga het uitproberen!

 60. Mariska

  Ziet er heel netjes uit. Niet té en met nagellak zijn ze helemaal mooi. Het kost wat, maar dan heb je ook wat :geek: Ik hou het toch maar bij m’n eigen nagels… 😳

 61. ellen

  ik vind ze eigenlijk iets té lang

 62. Suus

  Heb ze ook gehad en vond het echt prachtig! :love: Het kan alleen niet met de opleiding die ik nu doe en mijn bijbaantje staat het ook niet toe, dus helaas. Trouwens mijn nagels waren nog mooi toen ze eraf gingen (wel iets dunner, maar niet veel). Het ligt er echt aan hoe ze gezet worden.

 63. emma

  woow dat meisje op dat filmpje zet wel heel raar acrylnagels.
  zo gaat het in het echt dus niet :O
  mrja jouw acrylnagels zijn wel mooi .

 64. Fem90

  Ik wil ze heel graag, maar mag ze niet van mijn opleiding/werk! =[

 65. A*

  Kun je gewoon je nagellak daar af halen zonder dat de nagel beschadigd?

  • Miss Lipgloss

   Ja, wel nagellakremover zonder aceton gebruiken!

 66. fem

  Ziet er heel mooi uit,
  ik heb er zelf ook gehad, maar dat waren gellnagels.
  sinds dat ze eraf zijn zijn mijn nagels sterker geworden en blijven ze langer ‘lang’.
  succes & veel plezier ermee iig! 😀

 67. Mandy

  Cynthia, hoe zit het eigenlijk met dat ene meisje dat die online tassenwinkel zou openen?

  • Miss Lipgloss

   Die is nog steeds bezig met de lancering, ik houd jullie op de hoogte 🙂

 68. neska

  Voor mensen die zo gevoelig zijn hebben ze daarvoor de Gelnagels.. die gel voel je niet zo bijten zoals de acryl. 😀 ik heb zelf altijd lange vanme eigen maarheb kort kort geknipt door de druk scheurde ze door het midden van me nagelbed:(

 69. Jessica

  Ik las kunstnagels en het eerste wat ik dacht was dat ik dat altijd zo ordi vind. Van die dikke nagels met zo’n spierwitte rand vind ik gewoon niet mooi, smaken verschillen 😉 . Maar die van jou zijn echt prachtig. Ze zien er heel natuurlijk uit. De lengte vind ik erg mooi, maar lijkt me onhandig in het dagelijks leven.

  • Miss Lipgloss

   Ahhhh dankjewel Jessica! Ik wilde het ook niet ordi. Onhandig vind ik ze tot nu toe niet, het is wel effe wennen.

 70. Patricia

  Wauw super mooi!

 71. Lisane

  Ik heb wel gewoon met frech-manicure :$
  ik vind t wel stijlvol staan haha – iedereen zn eigen menig he! 😀

 72. Vera Camilla

  Mooi, wil het zelf ook graag een keer proberen 🙂 vind die van jou alleen net wat te lang denk ik :geek:

  • Miss Lipgloss

   Ik ga er denk ik ook nog een klein stukje afhalen, gelukkig kan je ze gewoon zelf vijlen. Ze waren nog een stuk langer toen ze net gedaan waren!

 73. veer

  ik ga ze waarschijnlijk volgende maand zetten 😀
  Maar vroeg me af of ik er nog mee kan volleyballen..
  Weet iemand of dat kan??

  X

 74. Ségolène

  Sorry maar ik vind het echt niet mooi…

  Gelukkig heb ik van mezelf al smalle, lange nagels die erg sterk zijn.
  Ik heb er een (niet zo duidelijke…) foto van.
  Hij staat bij mijn “website”

  • Ségolène

   Een vriendin had er zo laten plaatsen, en ze beet die er dan af =’D

 75. Lieke

  Ik wil heel graag acryl nagels,
  maar ik ben zo bang dat ze gewoon afbreken ofzo.
  Ik heb namelijk wel eens van die nepnagels opgehad van de etos ofzo, maar die breken dus erg snel af. Is dat bij acryl nagels dan niet zo? 😀

  • Miss Lipgloss

   Nee dit is heel anders. Nepnagels vielen er bij mij ook altijd zo af, acrylnagels zijn veel steviger e nblijven veel langer zitten.

  • Lieke

   Ah dat is mooi. 😀
   Misschien dan toch wel het proberen waard. (:

 76. Mariel

  Wauw, mooi! Je ziet niet meteen dat ze nep zijn.
  Je moet ze alleen nooit er zelf gaan afhalen want dan heb je echt killig moments x(

  • Miss Lipgloss

   Ja… Dat hoorde ik al. Dus netjes naar de salon als ik ze er af wil.

 77. Allison

  Ik vind eerlijk gezegd nepnagels niet bij jou passen, maar ze staan je wel ontzettend goed!

 78. Laura

  Hihi, grappig dat je het in Hilversum hebt laten doen, is erg in de buurt. Is het daar wel goed? Ik overweeg ook om kunstnagels te nemen…. Mijn nagels zijn zo dun en kort.

  • Miss Lipgloss

   Het is daar heel goed, Angel laat ze al jaren daar doen!

 79. Roxanne

  Het ziet er echt mooi uit =D

 80. michelle

  Erg mooi, ik wil het ookal jaren maar ja.. ik vind het best aan de prijzige kant ( wel voor een opzichzelf wonende student)
  vraagje, als je de nagels na 3 a 4 weken weer laat opvullen.. hoe vaak kun je dat opvullen laten doen? of moet je de nagels toch na een aantal (weken) Maanden eraf halen?

  Liefs Michelle

  • Miss Lipgloss

   Dat weet ik niet… Ik denk dat je het zo’n 3 keer kan doen want dan is de tip er af gegroeid en moeten er weer nieuwe op.

 81. Blossle

  Heel mooi, Cynthia!

  Ik vind het te duur voor mij 🙂
  Bovendien kan het ook niet met het harp spelen. Als je lange nagels heb, ga je met je nagels spelen en dat geeft een enorm scherp geluid.

  Bij het balleten kan het ook niet xD Ik zie het al voor me: panty aantrekken en kgggrratsss! Ladder erin. 🙂

 82. Lisette

  Ziet er mooi uit! Minder van de nagelriemen, maar dat trekt wel weer bij!

 83. Yara

  Ah mooi zeg! Ik zit al zo lang te twijfelen of ik het ook wil!

 84. Jeske

  Oeh die baby grey nagellak van Koh is mooi!

 85. Anouk

  MooiI!! Ik vind ze wel wat te lang eerlijk gezegt

 86. Milou (Cherize)

  Ik vind ze toch nog best lang lijken. Maar wel mooi!
  Vooral met nagellak vind ik het er mooi uit zien 🙂
  Is die onderste lak die parelmoer kleur waar je gister over Twitterde?

 87. Iris

  Als ze eraf zijn, heb je echt lelijke nagels!

  • veer

   al laat je het eraf groeien dan zijn ze gewoon weer even mooi hoor!

  • Antoinette

   Maar dat ‘eraf groeien’ duurt een paar maanden! Heb 2,5 maand geleden een acrylsetje laten zetten en na drie weken eraf gehaald. Het randje van waar ze zijn geplaatst is nu halverwege mijn eigen nagel en mijn eigen nagels zijn dus nog superbroos en breekbaar. Superirritant. Je moet het eigenlijk niet ‘een keer proberen’ want je nagels zijn echt verpest erna en moeten helemaal opnieuw uitgroeien. Ik doe het alleen weer als ik zeker weet dat ik het achter elkaar kan en wil blijven doen.

  • engel

   Helemaal mee eens, dat was ook mijn ervaring.

 88. CLIPEXTENSIONS.BE

  Mooi! Ik heb al vaak overwogen om voor gelnagels of acrylnagels te gaan omdat ik mijn nagels ook echt super lelijk vind. Ze breken altijd af, zelfs met 3 lagen lak erop bladeren er stukjes af.. echt lelijk en moet ze altijd super kort houden.
  Maar ik ga al iedere maand naar de kapper en nagels moeten ook vaak bijgewerkt worden dus laat ik het maar zo, wordt anders te duur.
  Het resultaat van het meisje in het filmpje vind ik anders ook wel geslaagd en voor veel minder geld!

  xxx

  • Miss Lipgloss

   Het is inderdaad erg duur en een ‘vaste last’ net als de kapper. Je kan het toch altijd een keer proberen? Dat dacht ik zelf ook, en dan zie je wel hoe het bevalt.

 89. Nele

  Ontzettend mooi! Moest het niet zo vreselijk slecht zijn voor de nagels, zou ik het ook overwegen. Ik vind je laatste manicure-foto de mooiste!

 90. Laura

  Heel erg mooi! Persoonlijk zou ik ze íets korter doen, omdat ik er anders niet mee kan werken denk ik :9

 91. shirley

  Met gelnagels gaan je nagels minder hard naar de haaien. Gelnagels schijnen ook natuurlijker aan te voelen. Gel is namelijk dunner. Misschien voor de volgende keer?

 92. Eva!

  ik hou er niet van, maar kan me voorstellen dat wanneer je erg slappe nagels heb het wel fijn is!

 93. Hedwig

  Staat je mooi, maar ik ben niet zo van de nepnagels. Ik word al helemaal gek als mijn nagels een beetje boven mijn vinger uitsteken. Ik kan niet over lange nagels, ikk moet ze altijd kort hebben:p

 94. Teddy

  Ik vind het zelf met lak mooier dan zonder 😉

 95. Jessikaa

  Zo wel een dure salon hoor. Het is wel mooier ja zonder zo’n witte rand. Alleen op ten duur gaat het echt vervelen en mis je je oude nagels :hihi: En het is ook irritant met creme uit een potje halen o_0

  • Danielle

   dat is helemaal geen dure salon hoor;)
   Normaal vragen ze er tussen de 35 en 45 euro voor per keer.
   Nu is bijvullen wel goedkoper dan elke keer een nieuwe set natuurlijk, maar er zijn genoeg salons waar ze al 35 voor het bijvullen vragen.
   Bijvullen is trouwens heel slecht.
   Het beste is gewoon elke keer een nieuwe set erop te laten zetten.
   En acryl nemen, geen tips, tips zijn heel slecht voor je nagels. acryl is ook niet supergoed, maar beter dan tips die met lijm worden vastgezet.

   Maaaaaaaaar: ze zijn wel supermooi!

 96. Rosanne

  Ik doe t lekker zelf :).. heb altijd gelnagels..
  ik heb ze nu ook naturel maar dan vierkant en iets langer.. vind ik mooier.
  Dit is eigenlijk de eerste keer dat ik ze naturel heb, ik heb er normaal altijd french of nailart op! Ik vind ze nu een beetje saai terwijl ik ze nog maar een week heb zo ;)..

 97. Iris

  Yayy! Ik heb ze ook al een aantal jaar en kan gewoon niet meer zonder.. Lak ze elke dag in een andere kleur :love: hihi
  Ik heb nu french manicure.. Maar wil volgende keer toch maar weer naturel. Op die french manicure ben ik nu alweer uitgekeken:p

  x

 98. Susan

  Ik vind het mooi, vooral met KOH Baby Grey. En wat heb je een leuk horloge!
  Die pijnlijke nagelriemen heb ik ook, pijnlijk inderdaad!

 99. Merel

  Ik heb een vraagje, Hoe lang blijven deze nagels eigenlijk zitten?

  • Jessikaa

   Sommige die krijgen het voor elkaar om ze na een week er af te hebben. Maar tot 4 weken blijven ze mooi daarna worden ze lelijk en moeten ze eraf.

 100. Zarina

  Wauw! Erg mooi! Ik wil ze zelf ook, maar ik zit erg te twijfelen! Ik las een paar keer op internet dat als je de nagels eraf haalt, dat er dan ook stukjes ‘echte’nagel(je eigen nagel) eraf gaat.. & dat er allemaal restanten acryl erop zit.. Is dat wel waar??

 101. melanie

  Hmm, ik hou persoonlijk totaal niet van nepnagels, maar dit is sowieso al beter dan french manicure nep nagels, dat vind ik meteen zo anita.

 102. Moiz

  Wauw, ze zijn echt heel erg mooi!! Ik heb zelf lange nagels en ze zijn ook nog eens sterk, dus dat vind ik wel heel fijn :blush:

 103. Niermala

  WAUW!
  Ziet er echt heel mooi uit! Lucky you :love: :love:

 104. Melene

  mijn vriendinnetje heet Huong 🙂

 105. Charlotte

  Wow, dat zie er echt netjes uit! Het lijkt mij ook wel wat om een keer acrylnagels te nemen, maar ik durf het telkens toch niet, omdat ik bang ben mijn nagels dan nog verder te verzieken. Het lijkt me dan toch wel weer erg makkelijk, want ze zijn vast een stuk sterker dan m’n eigen nagels 😉 Toch maar eens naar kijken…

 106. michelle

  Ik vind het niet mooi, vind ze te vierkent..
  Maar dat is mijn mening, gelukkig ben je er zelf blij mee:)

 107. Charlotte

  Erg mooi! Ik liet het ookaltijd doen, maar vond het eigenlijk zo zonde van mijn geld elke x, dat ik het zelf ben gaan doen. Ik heb alles aangeschaft en nu zet ik gewoon acrylnagels bij mezelf! =) Gaat prima, en kan precies doen waar ik zin in heb en wat ik mooi vind!

 108. mirte

  Ziet er idd heel erg mooi uit!! Ik wil het ook gaan doen, mijn nagels breken zó af, echt niet leuk meer..

 109. juul

  ik vind ze nog steeds iets te lang, maar ze zijn inderdaad best mooi!

 110. AJ

  mooi hoor!

 111. jorien

  ziet er heel mooi natuurlijk uit!
  Even een vraagje, waar heb je dat horloge van? Hij is echt super mooi!

 112. Elisa

  Leuk!
  Ze zien er inderdaad heel natuurlijk uit.

 113. Susan

  Ik vind het errrg mooi geworden, je zet me aan het denken of ik ook zoiets wil! Vind het wel aardig prijzig namelijk, maar het is wel heel mooi en verzorgd. Ik heb zelf ook van die broze nagels..

 114. Lee;

  Ziet er echt mooi verzorgd uit. Vooral alle nagellak zal er mooi op staan!

 115. Sanne

  Wel heel mooi, alleen ik krijg zelf bij het hebben van kunstnagels kriebels :S en vind het ook niet echt praktisch. Wat heb je trouwens een super mooie horloge 🙂

 116. esmay

  Staat je goed hoor!
  Heel natuurlijk ook, ze lijken net echt! :O

 117. Birgit

  Mooi! Alleen vind ik ze zonder nagellak er wel onnatuurlijk uitzien. Ik hoef geen kunstnagels want natuurlijk zijn ze al ongeveer zo lang als je kunstnagels ;D Maar van die lange kunstnagels met ‘de bovenkant wit’ vind ik super mooi =)

  • Birgit

   van nature* ;D

 118. Iris

  oke even een dom vraagje :$.
  hoe doe je dat met je nagels die eronder groeien dan?
  of groeien die niet door dit ?

  leuke nagels, ziet er mooi uit!

  • Peddy

   Ja, die groeien gewoon, dus die nepnagel, zeg maar, die groeit een stukje omhoog. Daarom moet je na een week of 3, 4 , als je het echt gaat zien, het op laten vullen 🙂

 119. Marina

  mijn nagels zijn van zichzelf die lengte. ik knip ze nooit, ik vijl ze nooit maar ze blijven gewoon zo lang dus ik vind het wel goed zo 😛

  maar ze zijn iig heel mooi 🙂

 120. Marijke

  Mijn buurvrouw doet dat, haha!
  Super handig wel, mocht ik ze ook willen.
  Mijn nagels zijn precies zoals die van jou, ook heel broos en ze hebben ook een lelijke vorm.

  Nouja, het staat in ieder geval mooi bij je!

 121. Manon

  Mooi hoor! Vind zelf zo’n wit randje wel erg mooi, maar hoe jij het hebt is ook prachtig! Zelf heb ik gelnagels. Net even iets anders, maar die blijven bij mij heel erg mooi 🙂

 122. mywaytoloveyou

  Mooi ik laat binnenkort ook gelnagels zetten, een vriendin van mij kan dat zelf bij haar thuis 🙂

 123. Latina92

  Goed dat je het gewoon hebt gedaan! Het is natuurlijk heel erg lief dat anderen hun advies gaven, maar je moet altijd zelf kijken wat jij eigenlijk wilt.
  Ik volg je ook op twitter en vind het altijd leuk om een artikel op je site te lezen over iets dat ik uit je tweets herken :p
  De nagels zien er goed uit, maar naar mijn smaak wel te lang, maar dat is alleen smaak.
  heb je er ook op je iphone met touchscreen geen last van ?

  • Latina92

   en wat is je horloge toch gaaf … :inlove: :inlove:

  • Esther

   Ja idd, dat horloge is prachtig. Issie van Triwa?
   xo

 124. Peddy

  Heel mooi! Helaas neit praktisch voor mn werk, tenminste ik neem aand at ze neit tegen schroevendraaiers, aceton, hitte weet ik veel allemala kunnen (ben opticien)
  Mijn nagels gaan altijd heele rg kapot van mijn werk, kan ook geen angellak op want dat gata er gelijk weer af als ik 1 bril repareer, en als ik dan de winkel weer in zou moeten zou ik lelijk angellak hebben, neit echt representatief natuurlijk. dus ik houd ze altijd kort gevijld.

  Of zijn deze wel zo sterk dat ze tegen een stootje kunnen? Vind het echt zoooo super mooi!

  • Peddy

   Jeetje, sorry voor de typfouten 😛

   Heb trouwens 1 keer van die tips gehad, met acryl ook, mn nagelriemen deden echt zeer, dan ging ze er langs met zo’n polijst machientje en daarna met nagellak coating ofzo erop; OUCHIE!
   Mooi was het wel, heel verzorgd uiterlijk idd.

 125. Janet

  Ziet er echt mooi en natuurlijk uit!
  Maar ik heb van mezelf al lange nagels (:
  Ik heb ook ernstige pijnlijke nagelriemen 🙁

 126. Justine

  Ik heb een paar maanden geleden gelnagels laten zetten om van het nagelbijten af te komen 🙂 Nu zijn ze er opnieuw af en vind ik mijn eigen nagels eigenlijk minstens even mooi, hihi 🙂

 127. Annigje

  Goed dat je voor een natuurlijke look bent gegaan! Dat vind ik persoonlijk veel mooier dan zo’n harde witte rand. Ik hoop dat je er veel plezier van blijft houden en dat je nagels er niet te veel onder lijden!

 128. Marloes

  heb een aantal jaar geleden een tijdje nepnagels gedragen, maar toen was ik nog erg jong en vielen ze er heel snel af. Nu een vriendin van mij de studie volgt ga ik een keertje bij haar langs voor acryl of gel nagels want ik vind ze echt heel mooi!

 129. Leila

  Ik heb een paar weken geleden ook Solar nagels gehad. Was er heel blij mee maar kon er niet goed mee piano spelen en heb ze toen maar eraf laten halen.
  En wat ik toen aantrof was echt niet zo lekker, mijn nagels waren slap en dun. Ik kon gewoon door mijn nagel heen kijken zelfs.
  En het was echt niet gezet door iemand die er niets van kon, feit is gewoon dat het slecht is voor je nagels.
  Ondertussen zijn mijn nagels iets sterker en vijl ik ze zoveel mogelijk kort.
  Geen nepnagels meer voor mij dus.

  Ik vind het wel ontzettend mooi en verzorgd staan.

 130. Kelsey

  Ze staan je heel mooi!
  echter heb ik zelf ook een aantal malen al acrylnagels gehad en mijn probleem is dat ik eigenlijk al om de 1.5 week terug moet om ze te laten opvullen, mijn nagels (en haar) groeit zo ontzettend snel dat de uitgroei dan al groot is en lelijk. en tja, dan word het kosten plaatje net effe iets te hoog!

  maar het staat je heel mooi!

  • Frauke

   Ja de mijne groeien ook zo snel! Irritant he 🙁

   Ik zal waarschijnlijk de enige zijn, maar ik vind het niet zo mooi. Ze komen zegmaar zo ‘bol’ over… I dont know 😛 Sorry.

  • Miss Lipgloss

   Joh, dat mag je vinden hoor! Het is niet erg als je ze niet mooi vind 🙂

 131. Madelon

  Mooi meid, ik heb een tijd acrylnagels gehad, was er gek op. Ook de natuurlijke look. Love it! Ze staan je erg mooi 😀

 132. eline

  ik heb acryl nagels. Dat is niet goedkoop omdat ik ze elke maand moet laten bijwerken, maar ze zijn wel heel mooi. Zo kan ik ook niet meer nagelbijten 😉

 133. Ellemiek

  ik wil ze ook :zzz: