Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
29 oktober 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • kunst
  • lipstick
  • make-up
  • mascara
Een MissLipgloss artikel

Kunst met make-up

Make-up is sowieso al een vorm van kunst, maar dit gaat nog een tikkeltje verder: ‘schilderijen’ maken met lipstick en mascara! MissLipgloss.nl-bezoekster Jasmijn stuurde me een mail met de links naar deze YouTube filmpjes en ik vind het zo gaaf! In het eerste filmpje zie je hoe Angelina Jolie wordt getekend met lipstick. Echt belachelijk mooi en knap! Het is ook superknap dat de tekenaar het zonder schets ofzo doet, hij begint gewoon met de mond. Misschien staan er wel dunne schetslijntjes met potlood, maar die zijn niet te zien op het filmpje.


En hieronder een kunstwerk met mascara…

En dan eentje zonder make-up, maar mét… barbecuesaus! Een beetje smerig, maar wel erg mooi.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.