22 maart 2012 door Cynthia Schultz 128 reacties
 • budget
 • drogist
 • geprobeerd
 • getest
Een MissLipgloss artikel

Kruidvat Reinigende Neusstrips

Al jaren had ik geen neusstrips meer gebruikt, en toen ik ze laatst bij de Kruidvat zag liggen nam ik weer eens een doosje mee, voor €3,59. Meteen in de review!

Het doosje ziet er wat saai uit. Kruidvat zou wel eens wat aan haar huisstijl en verpakkingen mogen doen!

Op de achterkant staat uitleg en gebruiksaanwijzing. Het is heel makkelijk:

 • Je reinigt je huid
 • Je maakt je neus nat
 • Je plakt de strip er op (met de gladde kant op je neus)
 • Je wacht tot de strip hard is
 • Je trekt de strip er af

En dan trekt de neusstrip alle inhoud van je poriën mee. Vooral de poriën van je neus zijn vaak groter dan de rest en daar gaat altijd wat meer troep in zitten. Je neus bevindt zich in de T-Zone, die altijd wat vetter is en waar je ook altijd wat sneller puistjes krijgt. Zeker op je neus zie je gauw ‘stipjes’ en mee-eters. Je krijgt je poriën over het algemeen ook wel schoon door twee keer in de week te scrubben, maar echt zo diep reinigen lukt niet zonder zo’n neusstrip. Je kan ook een heel krachtig peel-off masker gebruiken maar ik heb er nog geen een gevonden die zó sterk en goed is dat ‘ie echt de poriën van mijn neus ‘leeghaalt’. Daarnaast is een peel-off masker veel meer gesmeer en gedoe, zo’n neusstrip is lekker snel en makkelijk, en je krijgt er ook geen troep van. Fijn!

Waarschuwingen op de achterkant. Niet gebruiken bij huidproblemen, kijk uit met overgevoeligheid, niet vaker dan een tot twee keer per week gebruiken (al vind ik dat ook nog veel, een keer in de maand is vaak zat), en als je de strip er niet goed afkrijgt, even nat maken. Duidelijk en simpel! Wel goed dat er zulke heldere aanwijzingen op de verpakking staan, dat maakt het allemaal een stuk makkelijker!

In het doosje zitten zes individueel verpakte strips. Handig om op vakantie mee te nemen, één zo’n pakje!

En dit zit in zo’n zakje. Je kan dit er makkelijk af trekken en dan met de onderkant op een natte neus plakken. Even goed aandrukken en dan tien minuutjes tot een kwartier wachten.

Ik had uitgebreide voor- en na foto’s gemaakt maar heb toch besloten ze hier niet bij te doen. Het zag er echt te onsmakelijk uit, en dat wil ik je niet aandoen. Geloof me liever als ik zeg dat ze echt heel goed werken! Ik deed het samen met een vriendin en wat er op die strip zat toen we hem er af trokken… Disgusting! Zo vies! Je ziet precies wat er uit je porie getrokken is, allemaal stipjes en vieze draadjes. Iew! Maar goed, dat zat dus eerst in je neus…

Het er af trekken doet geen pijn, en als dat wel zo is kan je de strip dus nog even opnieuw nat maken en er dan zachtjes aftrekken. De vorm van de strips zijn ook goed, ze bedekken mijn hele neus, maar ik heb dan ook geen grote neus… Ik denk wel dat ze wat te klein zijn als je neus iets groter is dan de mijne. Dus wat dat betreft had Kruidvat de strips wel net wat langer kunnen maken.

Het werkt snel, makkelijk en goed, en een doosje met zes strips kost €3,59. Er zijn goedkopere strips (bij de Action bijvoorbeeld) maar die heb ik nog niet getest. Deze werken heel erg goed, zijn niet duur (€0,60 per strip) en je gebruikt één strip per keer. Ik gebruik ze zelf nu ongeveer een keer per maand, vaker is echt niet nodig.

Aanrader dus, de Neusstrips van Kruidvat!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

128 reacties
 1. Tessa

  Ik heb deze laatst ook gekocht, meteen uitgeprobeerd natuurlijk, maar gatver, wat stinken ze!! Ik weet niet of het een nieuwere versie is dan deze, maar het is vreselijk!! Ook blijft de lijm na de tijd op mijn neus zitten en trek ik alleen het stof mee. Dikke no-go voor mij. Helaas heb ik nog 4 strips over… Volgende keer neem ik bij de action een voorraadje mee, want deze zijn echt niets…

 2. Pauline

  Ik heb ze vanmiddag nog gekocht: dus echt fijn om te horen dat ze zo goed werken!

 3. Marielle

  Ik vind die van de Action juist het beste die trekken echt alle vuil er zeer goed uit. Die van Essence vind ik slecht ze laten blauwe plak resten achter die je moeielijk er af krijgt en als ze hard worden lijken ze wat los te laten en te breken. Ook trekken ze er niet alles uit. Die van Kruidvat eigenmerk heb ik nog niet geprobeerd.

 4. Tamara

  Gebruikt ; plakte niet, werkte niet 🙁

 5. Eefje

  Bij mij werkt het ook niet zo super.
  Ik vrees dat de poriën te klein zijn.
  Kga het dit weekend eens op mijn vriend uittesten, de poriën op zijn neus zijn een stuk groter.
  Khoop dat ie het niet erg zal vinden om slachtoffer te zijn. :p

 6. Nyn

  Jaaa ik heb deze ook es gehad, werken echt super! wat bij mij goed werkt is als je eerst een heel warm washandje op je neus doet..dan gaan je porien lekker open staan..en ik snap dat je geen foto’s plaatst, als het er bij jou net zo uitziet als bij mij 🙂 Ik ga ze morgen meteen weer kopen hihi…

 7. Michelle Kaiser

  hee laatst vroeg mijn buurmeid toen ik haar visagie deed of dat ik iets wist tegen die vieze mee eters naast haar neus, bij haar neusvleugels, nee zei ik. Maar nu dus wel. TOPPIE!

 8. Eline

  Ja ik geloof niet meer zo in die strips, heb al meerdere merken geprobeerd en allerlei technieken maar nooit is er bij mij wat te zien. En dat is niet omdat mijn poriën nou zo schoon zijn..

 9. oksana

  ik heb neusstrips al zo vaak geprobeert maar en komt nooit wat uit en zie geen verschil

 10. Julia…

  bij mij gebeurd er ook helemaal niks met die neusstrips… ben dus niet de enige…

 11. linda

  neusstrips van Action zyn egt #1 !
  supergoedkoop en ze zyn fantastique!
  Masha vind ze ook goed hihi

 12. Miss. Y

  Yep. Ook ik had het eindresultaat graag willen zien 😆

  Was ook al meteen naar beneden gescrolld om de strip + schone neus te zien, maar dat vond je zeker een brug te ver. Prima hoor, zelfs online is er zoiets als too much information wss 😀

 13. maryam

  Ik een vraagje:
  als je de strip eraf haalt moet je dan het gedeelte dat plakt op je neus aanbrengen? of de kant wat niet plakt.

  • Marielle

   De zijde die heel glad aanvoelt moet je op je neus aanbrengen.

 14. Imme

  Deze week zijn ze in de aanbieding bij de kruitvat 2 doosjes voor 3 euro!!!!!!! ben benieuwd 🙂

 15. Nina

  Ik heb best wat mee-eters maar bij mij komt er gewoon niks uit. Ze helpen gewoon niet. En een tijdje geleden had ik er een blauwe plek van gekregen omdat hij zo vast zat ofzo. Heel raar. Ik blijf ze gebruiken maar ze werken gewoon nauwelijks bij mij…

 16. Sophia

  Het zal wel aan mijn bolle neus liggen, want bij die van de Kruidvat én van de Action komt er niks van af 🙁

 17. nicole

  hee cynthia! fijne review! ben al een tijdje op zoek naar zulke strips, maar heb er niet veel geld voorover eigenlijk :blush: . maar dit is wel een goed optie! x nicole

 18. Femke

  Ik had ze vroeger,toen ze net op de markt waren, eens gekocht…
  Weet het merk niet meer, dacht Garnier of Nivea, maar ze waren toen aardig prijzig,
  zeker voor een brugsmurf met slechts zakgeld als budget.
  Werkten voor geen meter!
  Laatst mezelf in de Action laten verleiden tot aanschaf van 6 strips voor minder dan 1 euro…
  En wat denk je?! Werken als een tierelier! Je wilt niet weten wat erop zat!
  Ik gebruik ze na het douchen en na het opplakken maak ik hem nog wat extra nat met een washandje. Niet zeiknat, maar wat damp.
  Ben iedere keer weer verbaasd om te zien wat erop zit, zeker omdat ik ook wel scrub enzo.

 19. Marjolein

  Haha ben vast niet de enige die wel had willen zien hoe ze eruit zien na gebruik!

 20. S1em

  Wat typisch is dat toch. Cynthia, waar ligt dat aan?
  Ook bij mij doen die dingen helemaal niets. Ik had nog strips (ook van Kruidvat) liggen en heb er gisterenavond een geprobeerd: resultaat niets. En hij plakt wel goed, dus daar ligt het niet aan. Ik begrijp dan ook niets van die reacties als “Iew! Dat laat ik echt niet zien – te smerig”
  Heb ik een ‘schone neus’ (heb vanochtend ook op m’n kin geprobeerd, trouwens) of hele kleine porieen?

  • Miss Lipgloss

   Geen idee… wel raar, want bij mij werken ze wel!

  • wendy

   Nou bij mij werken ze ook perfect!

 21. Amy

  Hier ben ik heel benieuwd naar! Ik kocht altijd die neusstrips van Essence maar deze hebben ze niet meer bij het Kruidvat (alleszins niet bij al diegene waar ik al ben langsgeweest 🙁 ) en die ik eens op eBay had gekocht werken voor geen meter. Dus hopelijk bevallen deze me beter! 🙂

 22. Helen

  Zelf gebruik ik altijd die van Action.. ben er goed tevreden over 🙂

 23. Illilise

  Bij mij werken die van de action dus echt niet… Weet niet wat ik verkeerd doe, bij anderen werken ze dus wel… Video? Met resultaat, dat is wel duidelijk!

 24. Sj.

  Deze dingen vind ik echt 100x niks. Ik druk liever de onzuiverheden gewoon uit na een scrubje. maskertje erop daarna dagverzorging en klaarrrr 😆

 25. Chantal

  Ik heb ze ook, heb ook al anderen geprobeerd, maar bij mij werken ze nooit! Ik doe precies wat er op de verpakking staat, reinigen, natmaken, opplakken, laat het drogen tot het hard wordt en trek het er daarna heel voorzichtig af. Heel soms komt er dan wel een beetje vuil uit, maar bijna nooit, en ik snap hier niets van want ik heb echt wel een hoop meeeters op mijn neus zitten. Weet jij misschien hoe dit komt? (dat het niet werkt?)

 26. Norma

  Had deze ook gekocht werken super ik raak de kracht in mijn armen kwijt kan niet lang meer meeeters uitknijpen dit is een handig alternatief

 27. Amanda

  Oeh, handig, kun je ook een keer een review van die van de Action doen? Want daar heb ik er nog een heel pakje van liggen maar de eerste keer dat ik het deed ging het fout ofso.

 28. Sheela

  Ziet er goed uit, ik gebruik die van de action en ben er heel tevreden over 🙂

 29. Chantal

  “Het doosje ziet er wat saai uit. Kruidvat zou wel eens wat aan haar huisstijl en verpakkingen mogen doen!”

  Oké beetje raar.. want dan heb je de oude verpakkingen nog niet gezien. Dit is echt al 10x beter, geloof me! 😛 Als je weet hoe die oude eruit zagen dan vind je dit mooi, zoals ik haha.

 30. Mel

  Die van de Action zijn inderdaad ook fijn!
  Laatst las ik ergens een tip, namelijk: de strip er zo langzaam mogelijk af trekken. Dan haalt hij veel meer mee, werkt echt goed! 🙂 En uiteraard wel eerst wachten tot hij helemaal goed droog en hard is.

 31. Allissa

  ik heb die van de action. werken ook fijn (:

 32. Miss_M

  Ik denk dat ik deze strips ook eens meeneem als ik weer eens bij het Kruidvat ben. De zwarte puntjes op mijn neus zijn altijd een probleem geweest. Vroeger gebruikte ik de strips van Garnier (geen idee of ze nog bestaan) maar die haalden helaas nooit alle viezigheid uit je neus en waren ook nog eens een stuk duurder.

 33. Melanie

  Ik had zo toevallig vorige week ook weer eens gekocht. Op mn neus geplakt en ik heb aan beide kanten van mijn neusvleugels een stuk huid mee getrokken, nu loop ik al een week met korstjes op mn neusvleugels.. Hahaha, dat is me nog nooit gebeurd, maar ze werken wel heel erg goed. Ik laat me niet tegen houden door dit incidentje, ik blijf ze gebruiken want ze zijn echt super fijn.

 34. Nannick

  fijne review, ik gebruik die van de Action. Ook super fijn 🙂

 35. Samantha

  Bij mij werken neusstrips nooit! Ik zie helemaal geen viezigheid of iets…

 36. femke

  jammer dat de voor en na foto’s er niet bij staan

 37. M

  Ik durf geen neusstrips meer te gebruiken, ik gebruikt er eens van nivea en mijn neus heeft daarna keilang zitten vervellen… Allemaal voor niks, want het had geen vuil meegetrokken, enkel vel 🙁

 38. Marlot

  een aanrader dus 🙂

 39. Laura

  Ik gebruik ze van de Action, vind ze erg fijn!

 40. Paola

  Klinkt erg goed! Ik gebruik altijd die van de Action en die vind ik ook erg fijn!

 41. Marissa

  Ik gebruik deze ook regelmatig, maar ik krijg er nooit wat uit en dat zie ik ook niet op de strip. Ik doe precies wat er op de verpakking staat. Toch heb ik volgens mij van alles in mijn poriën zitten op mijn neus..

 42. springvibes

  Ik zou dit wel willen proberen, maar heb niet zoveel verstopte poriën (en daar ben ik heel erg blij mee hoor !)
  x SpringVibes

 43. Hannah

  Klinkt misschien een beetje raar maar ik zou wel willen weten wat er allemaal uitkwam :’). Dan kan ik vergelijken met mijn eigen gebruikte neusstrip… misschien een linkje erbij zetten, zodat bezoekers kunnen kiezen?

 44. Seher

  ik heb 1 keer een doosje van kruidvat gebruikt. en echt elke keer dat ik het gebruikte kwam er geen vuil af. niet omdat ik een schone neus heb. integendeel..(ik had ze 1 jaar geleden gebruikt misschien is nu de formule anders I don’t know) maar die van action zijn echt zooo super goed 1 euro voor 6 strips en echt ze trekken zooooo veel vuil uit je neus. echt het proberen waard. als je die van de action 1 keer probeert wil je geen ander meer

 45. Lisa

  Ooohh!! De oplossing voor mijn vette neus vol verstopte poriën! Ik ga ze morgen kopen!

 46. Eveline Fokker

  Heh jammer! Ik scrollde toen ik je post zag gelijk naar beneden in de hoop een lekkere leeggetrokken porie-strip te zien.. hahaaaaw 😀

  • Bertine

   haha! 😆

 47. Shirley

  Ik was vandaag nog in het Kruidvat en twijfelde of ik ze zou kopen, uiteindelijk was ik toch voor andere neusstrips gegaan hehe. Als die niet goed werken ga ik wel voor deze 🙂

 48. Ninaaaa

  Vind het wel wat lastig dat je de foto’s van het doosje met tekst op schuin had getrokken, hierdoor moest ik m’n hoofd helemaal keren om het deftig te kunnen lezen. Verder ben ik heel benieuwd geworden naar de strips!

 49. Judith

  Ik heb ze idd van de action, ook heel fijn hoor 🙂

 50. sandra

  Hmm ik ga ze eens proberen, en kijken of het fijn is. 😉

 51. Marieke

  Ik begin intussen wel benieuwd te worden naar hoe het eruit zien als ze wel werken! Ik heb al vele poriën strips geprobeert en ze werken allemaal niet. Dan trek ik ‘m eraf en dan is er helemaal niks te zien… Dan zitten er nog meer in de verpakking om andere manieren te proberen maar ik heb nog nooit resultaat gezien! 🙁

  • paulien

   ja dit dus, het werkt bij mij ook niet

  • Ilse

   Ik dacht dat het bij mij ook niet werkte, maar ik heb die van de action en ik plak er dan een voor het slapen op mijn neus, maak hem goed en laat m dan de hele nacht zitten, en toen zag ik wel echt resultaat, misschien kan je dit ook proberen? Weet alleen niet of het slecht is ofzo, maar dat zalt och niet?

  • Rianne

   Je plakt wel een soort lijm op je neus hè? Ik krijg altijd een hele schrale neus van die dingen (en ze werken bij mij overigens ook voor geen meter) dus ik zou denken dat ze niet heel goed voor je huid zijn, zeker niet als je het er lang op zou laten zitten…

  • d.

   laat je ze wel lang genoeg drogen dan? want die velletjes op je neus kunnen ok restjes lijm zijn.

 52. N

  Ik had ooit gehoord dat sommige meiden dan ineens haar op hun neus krijgen.. kan dit? Ik bedoel, ik heb geen haar op mijn neus..

  • The Stylecode

   Haha, nee, je krijgt geen haren op je neus van die strips. Het enige wat je doet is vuil uit je poriën halen. Als je je gezicht scrubt o.i.d. (of je benen ofzo) krijg je daar toch ook niet spontaan haren? (Gelukkig maar :))

 53. Esther

  Gelukkig heb ik daar geen last van. Vind het eigenlijk wel zonde dat de strips zo afzonderlijk verpakt zitten, lijkt me echt overbodig en kost zoveel materiaal.

 54. Ise

  Ik heb al eens een stukje gelezen over die van de Action en toen was ik ook al enthousiast, maar nog steeds niet geprobeerd haha!

 55. Cariena

  Wat fijn om te lezen dat deze strips goed bij jou werken! Ik heb een tijdje die van de trekpleister gebruikt maar ik denk dat ik een poging waag om deze van de Kruidvat ook eens te proberen!

 56. Shelley

  Ik doe tegenwoordig de diy-egg pore strips 🙂 moet je maar eens zoeken op youtube! Werkt voor mij ook prima!

 57. Miranda

  Ik heb ze inderdaad ook wel eens gebruikt , alleen dan van de Action. Het ziet er inderdaad niet zo smakelijk uit ;p Ik heb ze zelf nu op dus ik moet nodig eens nieuwe kopen ;D

 58. Sandra

  ga ze zeker proberen want ben echt benieuwd naar het resultaat

 59. Lisa

  Deze ga ik ook een keertje testen!!
  Zou je die van de action ook een keertje willen testen?? 😉

 60. Iris

  die bij de action werken ook supergoed
  mascha gebruikt ze ook 😉

 61. kirsten

  haha, ben ik de enige die eigenlijk wel benieuwd is naar de voor en na foto’s ;)?

 62. Anne

  Ik heb nooit vieze puntjes en draadjes bij neusstrips 🙁

 63. Sennett

  Die gebruik ik ook!
  Ga je die van de Action ook een keer reviewen? Ben wel beniewd of er verschil is en wat dat dan is 🙂

 64. Stèphanie

  Die zijn fijn! Alleen ben ik na een tijdje overgestapt op een goedkopere variant.

 65. Sourcherry

  Kruidvat heeft sinds kort al een nieuw logo en huisstijl, just so you know ;).

 66. Jessica

  Lijkt me erg fijn! Ik ga denk ik binnenkort ook even een doosje halen:)

 67. Joyce

  ik blijf toch fan van die van de action!

 68. Uniflame

  Ik heb van de week voor het eerst een strip geprobeerd. Die was van de action. Maar omdat ik niet kan vinden of dat merk dierproefvrij is, heb ik zelf die van Kruidvat gekocht. Het is goed om te lezen dat deze ook goed werken dus 🙂

  Die van de action waren mij trouwens veel te groot, dus wellicht een aanrader voor mensen met een grotere neus. Ze werken iig goed!

 69. LottedeJ

  Ik heb deze ook altijd in huis! Ik vind ze ook prima werken, al komt er nooit zoveel troep van mijn neus af, haha. Maar de huid voelt daarna wel heerlijk zacht en minder ‘hobbelig’ dus het helpt wel degelijk.

 70. Emma

  Zou je ook een keer die van de action willen gebruiken en zeggen welke jij beter vind? 😀

 71. Evelien

  Ik kocht altijd die van Nivea die ongeveer dubbel zo duur waren. volgende keer eens naar deze kijken 😀

 72. Yara

  Ik wil ze heeeel graag hebben, had ze laatst nog in mijn handen! Ik móet ze nu wel halen dus haha.

 73. Marloes

  Misschien kon je een voor en na foto maken van je neus in plaats van die strips 😉

  • Janneke

   Beetje jammer dat je dit ook op Twitter zet.
   Er zijn toch ook een hoop leuke reacties?

   Ik heb die strips ook. Al heel lang niet gebruikt, ik ga ze weer eens pakken!
   Alleen daarna is het altijd zo’n knikkerbaan met al die gaten erin 😉

  • Miss Lipgloss

   Ik zet ook heel vaak op twitter dat ik heel leuke, fijne reacties krijg 🙂

   Mag ik ook een keer wat negatiefs zeggen? Thank you 😉

  • Nina

   Een beetje onprofessioneel om te zeuren over je bezoekers op Twitter. Zij komen elke dag op je blog, waardoor jij er van kunt leven. Dan bitchen op je bezoekers op twitter is niet zo netjes…

   On topic: ik gebruikte altijd die van Nivea, maar ga deze ook maar eens proberen. Scheelt weer wat qua prijs en zo te lezen werken ze ook goed 🙂

  • Miss Lipgloss

   Het was niet ‘bitchen’, kom op zeg 🙂 Iedereen mag altijd maar alles tegen mij zeggen, en ik mag nooit een keertje (één keertje nota bene, ik zeur nooit over m’n reacties/bezoekers) iets zeurderigs tweeten? Heb het meteen al weer afgeleerd, ik mag geen mens zijn blijkbaar 😉

  • Nina

   Tuurlijk, iedereen heeft wel een keer even iets om over te zeuren en baalt van dingen die andere mensen zeggen/doen, dat heb ik ook! Maar ik wil alleen even aangeven dat je dat dan misschien beter voor jezelf kunt houden in plaats van het meteen op Twitter te gooien waar meer dan 10,000 mensen het kunnen lezen. Je mag heus wel mens met emoties zijn, maar ik vind het gewoon niet echt professioneel en ik vind dat je dit soort ergernissen niet zo openbaar moet maken. Maar dat is mijn mening 😉

  • Ella

   Dat mogen andere mensen bij de uitoefening van hun job ook vaak niet, he. Vergeet niet dat je Twitter ook een deel van je job / professionele leven is.
   Los daarvan stoor ik me niet aan dat soort tweets, maar vind het jammer voor jou dat je je daaraan stoort of hierop de nadruk legt terwijl er zoveel leuke reacties zijn, die eigenlijk meer een reactie van jou verdienen; ze moeten idd de tekst maar lezen als ze een antwoord willen. 🙂

  • Ella

   (en lees de eerste reactie nog eens, ik denk dat we hem allemaal te snel gelezen hebben 😉 ze stelt net voor dat je foto’s van je neus zelf had kunnen plaatsen, aangezien je er geen van de strips wou plaatsen – ze heeft de tekst dus wel degelijk gelezen)

  • Sara

   Hmmm maar in de tekst lijkt het alsof je geen voor en na foto’s van de strips wilde maken omdat die een beetje smerig zijn, niet je neus zelf :p

  • BB

   Eerlijk gezegd komt de tekst op mij ook neer dat je de neus strips bedoeld en niet de neus zelf 😉

   Op een of andere manier komt er bij mij nooit iets van af met die strips terwijl als ik gewoon ga knijpen er genoeg viezigheid uit komt..

 74. chantal

  Ik heb deze ook al een tijdje. Erg fijn. Gisteren toevallig met mijn vriendlief gedaan. We hebben allebei in een deuk gelegen want het is een funny gezicht als je samen die dingen op hebt. Maar vond ze super fijn en inderdaad ieeuwwe wat er af komt vies. Ik had erna nog wel een wat prikkend gevoel, mijn vriend ook. Maar trok al snel weg. Er staat op dat als je ze regelmatig gebruikt je poriën minder worden. is dat zo?

 75. Kim

  Hee wat handig! Ik had deze gisteren gehaald en wou ze vandaag gaan proberen 🙂 Nou ben ik alleen wel een beetje bang om ze eraf te halen als het echt zo disgusting blijkt te zijn 😛

 76. sylvia

  oh ik ben zo benieuwd naar de na-foto’s! mascha had ze ook al niet bij haar review gedaan omdat ze zo vies waren..
  en toch ben ik heel nieuwsgierig.

 77. lisa

  Ik heb net gister die neusstrips bij de Actiongehaald, ik ben benieuwd!
  Als je die gaat reviewen kan je dan ook de maskers die ze daar hebben van een review voorzien? 79 cent voor 2 zakjes is geen geld! 😉

 78. Liza

  Ben eigenlijk wel benieuwd naar de voor- en na foto’s. Maar ik geloof je op je woord als je zegt dat ze disgusting zijn en dat ze goed werken 🙂

 79. Sara

  jammer dat er geen voor & na foto bij zit van je neus! Maar het klinkt goed, binnenkort maar eens halen bij Kruidvat

 80. Melanie

  Deze ga ik toch maar eens proberen. Ik heb ze nu van de Action, maar die werken echt voor geen meter bij mij.

 81. Ellen

  Ik gebruik die van de action en vind het niet zo heel erg goed werken. Of ik verwacht er te veel van. Ik zie dan wel wat mini witte sliertjes op de strips maar aan mijn neus zelf zie ik geen verschil. Zou je misschien toch een “na-foto” willen plaatsen? Dan weet ik wat er bedoelt wordt.

 82. Daantje

  Fijn dat ze goed werken! Ik heb ze zelf van Nivea gehad en die werkten ook goed voor mij. Heerlijk altijd om naar het resultaat te kijken 😉 Als mn Action strips op zijn zal ik deze eens gaan halen.

 83. Mariette

  Ik ga ze vanmiddag na school zeker aanschaffen! Bedankt voor de review, ik wilde ze namelijk al langer van de Action, maar omdat die niet echt in de buurt is kon ik ze nooit aanschaffen.

  Liefs, Mariette

  • Mariette V.

   Inderdaad ik heb ze ook van de , werken goed

 84. Bellachique

  Ik gebruikte ze vroeger op mijn vriend zijn neus, maar hier zijn ze dan ineens uit het kruidvat verdwenen. Heel jammer want ze waren idd heel goed!

 85. Tess.

  Haha, hebben jullie ook al gezien dat het op de 5e foto net lijkt alsof de vrouw op het pakje een bloedneus heeft?

  • Esmee

   Too funny, ik dacht het ook!

 86. Roos

  Ik heb die van de Nivea geprobeerd maar die werkte bij mij niet, kwam er schoon weer vanaf, misschien toch maar is die van de action of kruidvat proberen.

 87. nukkepuk

  die van de action zijn precies het zelfde en kostten 1 euro voor 6 stuks.
  het is belangrijk om ze door en door nat te maken tot ze keihard zijn, dan slurpen ze echt alles mee hihi !

 88. Josien

  Die dingen werken bij mij nooit helaas 🙁 !
  Verschillende merken en manieren geprobeerd maar bij mij willen die dingen er gewoon niet uit denk ik :hihi: . Zie hoogstens 1 of 2 stipjes als ik die dingen gebruik.

  Fijn dat het bij jou wel werkt!

 89. Samantha

  Heb ze ook wel eens gehad en ze doen het inderdaad prima. Die van de Action zijn trouwens even goed!

 90. Yasmina

  Lieve schat dan zijn die van de Kruidvat en Action even duur.

  Kruidvat: 6x –> 3.59 =3.60
  Action: 6x –> 6*0.60=3.60 🙂

  xxx.

  • Dani

   Met ‘deze’ bedoelde ze nog steeds die van de kruidvat, dus die zijn 0,60 per stuk. Volgens mij is een doosje van 6 bij de Action maar 0,99 ct. Dus wel een stuk goedkoper! Maar ben ook wel benieuwd naar het verschil in werking..!

  • Wen.

   Die van Action zijn iets minder dan een euro per pakje (6 stuks). Ze bedoelt denk ik dat die van de Kruidvat 60 cent per stuk zijn, alleen kan je het ook lezen alsof die van de Action 60 cent per stuk zijn.

 91. Xandra

  Ik heb altijd die strips van de action en heb het idee dat ze precies hetzelfde zijn! De verpakking is ook bijna identiek. Zou graag horen of er verschil tussen de werking zit, want die van de action zijn inderdaad een stuk goedkoper :blush:

 92. Cynthiiaa

  Wat een goede review, ik wil ze ook proberen! Zo stupid, gisteren was ik nog in de Kruidvat! Binnenkort maar even een tripje maken. :’)

 93. Aranka

  Toen je twitterde dat je deze ging gebruiken heb ik ze ook maar weer eens uit de kast gehaald. Meteen gebruikt en inderdaad, het resultaat op de strip is echt ontzettend vies. Maar wel beter, want eerst zat dus al deze smerigheid in je neus, ook niet echt lekker.

 94. Kim

  Goed om te horen dat ze werken, ik ze een volgende keer eens meenemen als ik weer bij de Kruidvat ben

 95. Esther

  Bij mij doet het afhalen altijd zo’n pijn.:( jammer altijd. Maar fijn dat ze werken voor je!

 96. L

  ik heb die van de action idd ook een keer gebruikt maar die plakten bij mij niet, en ook toen ze wel plakten, trokken ze niks mee.. ik hoop toch dat deze beter werken binnenkort maar even proberen! :blush:

 97. Lisa

  Deze ga ik ook een keertje proberen! Ik heb die van de action al geprobeerd, maar die vind ik toch niet zo goed. Hopelijk zullen deze beter meevallen. Die van essence zijn trouwens ook erg goed 😉

 98. Joanne

  Fijn dat ze werken bij jou! Bij mij werken dat soort dingen nooit:-(

 99. Chiara

  Bij mij doet het eraf halen altijd erg veel pijn en mijn huid blijft ook nog een hele tijd nabranden en rood.
  Als je hem natmaakt om hem makkelijker te kunnen verwijderen, gaat het effect dan niet verloren?

  • Esther

   Dat moet je niet doen. Als je hem natmaakt gaat de werking van de strip weg! Hij trekt juist je portieen leeg omdat hij hard en droog word. Ik weet niet of je wel eens hebt geharst? maar je kunt het hiermee vergelijken. Je voelt het idd wel en je huid kan een beetje rood worden. Als het echt lang bij jou blijft branden en rood word (na kwartiertje nog niet weg) dan kun je ze beter niet gebruiken, ik denk dat je er dan allergisch voor bent! Groetjes esther

 100. Charlotte

  Leuk artikel hoor. x char

 101. Marielle

  Die heb ik ook altijd! Heel fijn zijn ze 🙂