18 januari 2017 door Emmy Bovenhorst Nog geen reacties
  • Kruidvat
  • moments of me
  • Review
Een MissLipgloss artikel

Kruidvat Moments Of Me verzorgingslijn

Kruidvat Moments Of Me

Door Danique – In december konden jullie mijn plog al lezen over deze nieuwe verzorgingslijn: Kruidvat Moments Of Me. Cynthia was uitgenodigd voor het persevent en ik mocht daar naartoe. Nu het midden januari is, is deze lijn misschien niet meer zo nieuw als toen maar zeker de moeite waard om nog even te laten zien, zeker omdat je met dit weer je huid toch extra wilt verzorgen!

In december kwam Kruidvat met een nieuwe verzorgingsproductlijn: Moments Of Me. Met deze lijn willen ze meegeven dat je in deze drukke tijden niet moet vergeten soms een momentje voor jezelf te creëren. Deze lijn bestaat uit douchegel, scrubzout, aromatische badolie, badzout en verfrissende bruisballen. Deze producten bestaan in drie verschillende geurlijnen: sinaasappel, lavendel en eucalyptus. Naar welke geur kijk jij uit om te ruiken en te proberen?

Kruidvat Moments Of Me

Dit is de eucalyptuslijn die belooft te zorgen voor een energieboost. Een douchegel, badolie en een zoutscrub. Allereerst: wat ziet de verpakking er leuk uit! Mooi lettertype ook waarin Moments of Me geschreven is. Echt een feestje om naar te kijken. De geur doet wat je ervan zou verwachten, het is heel verfrissend maar (gelukkig) niet te overheersend. Dat vind ik zelf wel prettig want ik heb geen voorkeur voor frisse mint/eucalyptusgeuren (tenzij in een turks stoombad, maar daar ben ik nu niet).

Ik heb zelf de douchegel, de badolie en de scrub geprobeerd. In al deze producten zit echt een typische eucalyptusgeur. Een frisse geur voor als je daarna nog energievol de deur uitmoet. De geur blijft heel even hangen op de huid, hij blijft langer hangen wanneer je deze producten in combinatie met de andere producten gebruikt.

Kruidvat Moments Of MeScrub €2,49

De zoutscrub is vrij mild op de huid. Het scrubzout is vrij klein, waardoor je het scrubben goed kunt doseren. Verder is de scrub vrij droog, maar in mijn ogen niet te weinig doordrenkt in olie. De oliën staan wel als laatst op de lijst, maar de scrub laat wel een subtiel vettig laagje achter wanneer ik m’n huid gescrubd heb. Er zit dus wel genoeg olie in. De geur is ook prima aanwezig. Zoals ik al zei: in combinatie met de andere producten, blijft deze geur nog beter hangen.

Kruidvat Moments Of MeDouchegel €1,99 & Badolie €2,99

De douchegel en de badolie. Beide producten ruiken precies hetzelfde als de scrub. De douchegel schuimt prima, niet zoals een douchefoam zoals ik altijd hoop maar dat is het dus ook niet. De badolie zorgt voor een subtiel zacht laagje op de huid, lekker!

Kruidvat Moments Of Me

Dit is de lavendellijn die zorgt voor een relaxmomentje. Lavendel kan een positief effect hebben op stress, rust- en slapeloosheid. Een momentje voor jezelf in combinatie met deze lavendelcollectie lijkt op een topcombinatie. In deze lijn zit douchegel, badolie, zoutscrub, bruisbal, en badzout.

Kruidvat Moments Of Me
Scrub €2,49

Net zoals in de eucalyptuslijn heb ik de douchegel, badolie en de scrub geprobeerd. De producten zijn verder hetzelfde maar de geur is natuurlijk anders. Ik ben een lastig persoon want ik houd ook niet echt van een lavendelgeur. Toch vind ik de geur hier wel echt lekker! Tijdens het persevent vertelde iemand ook dat hier een vleugje vanille door zit, misschien is dat het. De scrub heeft dezelfde fijne structuur en dat werkt lekker mild op de huid. Voor het grovere geschut heb je wel een scrub met een grovere structuur nodig.

Kruidvat Moments Of Me
Douchegel €1,99 & Badolie €2,99

De verpakking van de douchegel vind ik echt mooi, het fleurt gelijk je badkamer op. Erg mooi vormgegeven. Verder zijn de douchegel en de badolie weer prima in gebruik! De geur is subtiel, blijft even hangen op de huid en doet zijn werk wat mij betreft goed. De badolie geeft een licht vettig laagje op de huid en de douchegel geeft mij geen droge huid na het gebruik.

Kruidvat Moments Of Me

En ten slotte de sinaasappellijn die moet zorgen voor een perfecte balans. De sinaasappelgeur vind je overduidelijk terug in de producten en is ook niet te missen in de vormgeving van de producten.

Kruidvat Moments Of Me
Douchegel €1,99 & Badolie €2,99

Dit vind ik de lekkerste geur van alle drie de productlijnen bij elkaar. Door de citrus ook best fris, maar toch wat zoeter dan ik had verwacht. Ik ben zelf meer van de zoete geuren, vanille of fruitgeuren zijn bij mij favoriet. De scrub staat niet op de foto maar ik moet zeggen dat ik toch ook wel fan ben van deze scrub hoor, de scrub is net als de andere heel mild en dat vind ik zelf fijn om naast mijn grovere scrubs te hebben. De douchegel is ook een favorietje, al had ik hem het liefst nog meer schuimend gehad. Misschien nog een idee als uitbreiding van deze lijn: douchefoam!

Als ik kijk naar de ingrediëntenlijst van alle producten bij elkaar dan zie je dat de verzorgende oliën vrijwel onderaan de lijst staan. Deze hadden wat mij betreft wel wat meer naar boven gemogen. Het verzorgende effect is prima, maar niet mindblowing. Verder dat wat je ruikt in de producten, is parfum. De parfum staat in het midden van de ingrediëntenlijst. Let daar dus op als je een gevoelige huid hebt.

Kruidvat Moments Of Me

In ieder geval zijn deze Kruidvat Moments Of Me producten heel leuk om zelf te proberen, maar ook om cadeau te doen. Leuke kleurtjes, vrolijke en mooie verpakkingen en fijne producten! De geuren zijn wel standaard maar het zijn gangbare geurlijnen. Wat mij betreft had Kruidvat daar nog wat meer in kunnen verrassen. De producten doen hun werk prima, staan leuk in de badkamer en zelfs spreken de lavendel- en eucalyptusgeuren me aan. Juist omdat ze niet te overheersend zijn.

Wat vind jij van deze Kruidvat Moments Of Me producten? Heb je ze al geprobeerd of zitten er producten bij waarvan jij van plan bent ze te gaan proberen?

Ik heb deze producten gekregen.


Emmy Bovenhorst

Een beetje prettig gestoord, een gigantische dierenliefhebster, en geobsedeerd door sushi. Dat omschrijft mij goed! Verder ben ik GEK op lekker eten en iets te vaak op vakantie gaan. Ik hoop dat je mijn schrijfsels leuk vindt, mocht je me ook op Instagram willen volgen dan kan dat via @emmystudiomint