Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
11 januari 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • geshopt
  • Gosh
  • Sally Hansen
Een MissLipgloss artikel

Kruidvat Make-up Sale GESHOPT

Jaaa, ook ik heb wat dingetjes ingeslagen tijdens de Kruidvat make-up sale! Er was niet veel bijzonders zoals ook al bij de reacties te lezen was, maar ik heb toch wat GOSH dingetjes gescoord. Vier Effect Powders en Precious Powder Pearls.

 

 

Ik had swatches gemaakt van de Effect Powders, maar ze zijn alle vier niet goed tot hun recht gekomen op de foto’s. Golden Gate is de mooiste, maar is wel meer geel dan goud. Geeft wel héél veel kleur af, heeel veel pigment. Over de anderen ben ik minder enthousiast. Dit háát ik zo aan de Effect Powders: ze zijn allemaal verschillend van substantie! De ene is een glitter, de ander echt een soort pigments oogschaduw, de ander zit er tussenin… Blues zit er tussen in, geeft redelijk wat kleur, White Diamond is meer glitterig en Holographic Silver is een drama. Het is héél los glitter dat no way op je oogleden blijft zitten. Ja, I know, het is ‘effect powder’, dus niet per se voor je ogen, maar dit is echt irritant. Zet dan op de verpakking wat voor soort poeder het is. Het is wel erg mooie glitter trouwens, maar het holographic effect zie je dan weer niet terug…

 

Ennn de Precious Powder Pearls, ZO mooi zijn deze! Ben er heeel blij mee, was echt happy toen ik hem vond in die bak. Hier komt later een post over 🙂


In de bak lag ook dit setje van Sally Hansen, met een nagelverharder, een hands, nails & cuticles crème en een vijl. Ik vind Sally Hansen een beetje een vaag merk (vond op een nagellakblog een keer zoiets aparts; ze zetten andere dingen op de doos van een set dan wat er werkelijk in zit et cetera) en dat bleek wel weer toen ik dit setje openmaakte. In de bijsluiter van de nagelverharder staat namelijk dat je hem als topcoat moet gebruiken, over een kleurlak heen. En dan elke dag een laagje er bij doen. MAAR in een boekje dat bij het setje zit  staat dat je hem direct op je nagels moet gebruiken. Heel vreemd, ze zeggen twee verschillende dingen. Ik gebruik hem gewoon direct op m’n nagels. Review komt later 🙂

Wat heb jij gescoord bij de Kruidvat sale?


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.