Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
5 november 2016 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • budget
  • Gadgets
  • goedkoop
  • Kruidvat
Een MissLipgloss artikel

Kruidvat budget telefoon accessoires

p2090923Heb je een telefoon, dan is de kans groot dat je ook een hoesje hebt. En screenprotectors. En opladers. Oordopjes. Ik ben echt gek op dat soort accessoires en kan uren leuke webshops en eBay afzoeken naar de leukste én goedkoopste gadgets voor mijn telefoon. Kruidvat heeft sinds kort een hele lijn met allemaal budget telefoon accessoires! Ik laat ze je zien en heb ze getest, natuurlijk.

 

p2090913

Deze dingen heb ik allemaal gekregen, maar er is nog veel meer. Je ziet hier een aantal hoesjes (€4,99), oordopjes (€3,99), screenprotectors (€3,99), kabels (€8,99 voor de lange ligthning kabel, €6,99 voor de korte), opladers (€3,99 voor de stekker, €12,99 voor de 7500 mAh powerbank) en een selfiestick (€1,99). Maar er zijn ook koptelefoons (€4,99 en €3,99), speakers en accessoires voor de Samsung Galaxy S7. Alles wat je hier ziet is voor de iPhone, maar accessoires zoals oordopjes en opladers zijn natuurlijk meer universeel.

De reden dat ik een blogpost schrijf over deze producten is omdat ik het echt leuk vind dat er meer betaalbare accessoires voor de iPhone in fysieke winkels komen te liggen. Voor een plastic hoesje dat geen €20 kost ging ik altijd naar eBay en dat is toch wat omslachtiger dan even naar de winkel fietsen. Hetzelfde verhaal met screenprotectors die vaak onnodig duur zijn.

Ik vind de producten er mooi uitzien, wel wat veel metallic, daar houd ik persoonlijk niet zo van.

p2090914

Twee screenprotectors, een is ‘gewoon’ transparant, de andere is ‘privacy glass’, als je je telefoon schuin hebt kan je het scherm niet zien. Zo kunnen andere mensen dus niet zo makkelijk meekijken. De eerste heb ik meteen op mijn telefoon gedaan en die werkt supergoed, je krijgt er absoluut geen bellen in omdat het een glasplaatje is en het ziet er gewoon goed uit. Na een paar weken gebruiken zitten er nog geen krassen op, gaat dus lang mee! Ze kosten €3,99 per stuk, wat nog een stuk duurder is van mijn super goedkope protectors van eBay, maar dit is wel goedkoper dan in veel andere fysieke winkels. Bij HEMA zijn ze acht euro…

p2090916

Deze hoesjes zien er mooi uit en gaan makkelijk ‘aan’ en ‘uit’.

p2090917

Maar ze gaan ook snel stuk. Al meteen tijdens het fotograferen viel het metalen deel van het kunststof deel en toen was het gedaan met het hoesje.

p2090919

Deze variant heeft een soort portemonneetje! Ik vind dit zelf niet zo handig, maar er zijn vast veel mensen die dit wel ideaal vinden.

p2090920

KABELS. Ik heb nooit genoeg kabels, ik raak ze altijd kwijt. Mijn lightning kabels die ik bij HEMA koop doen het nooit, dus dat heb ik recentelijk opgegeven. Ik was sceptisch over deze, maar ze doen het gewoon prima! Wat fijn. Ze zien er ook leuk uit en zijn er in verschillende lengtes.

p2090923

Ha, een selfiestick. Die had ik nog niet. Het werkt heel makkelijk, je klemt je telefoon in de houder en je stopt het snoertje in je koptelefoon-ingang. Nu kan je met het handvat het camera knopje indrukken en dan maak je een foto! Handig, hoor. Daarnaast een 7500 mAh powerbank. Die is wel aardig groot en zwaar, vind ik. 7500 mAh is dan wel weer best veel, je kan er ongeveer drie tot vier keer je telefoon mee opladen, afhankelijk van je telefoon natuurlijk. Bovenaan een oplader waar je een USB-kabel insteekt. Hij ziet er hetzelfde uit als die van Apple, maar dan is ‘ie roze. Rechts in-ear oordopjes die aardig stevig en comfortabel zitten én ook nog eens best goed klinken.

Ik vind het wel lief dat het PR-bureau met alles in het roze heeft gestuurd, maar ik vind het wel érg roze! Dat metallic effect laat het dan weer een beetje goedkoop ogen en dat is wel jammer. Ik vind het wel erg handig dat Kruidvat nu dit soort items heeft. Zeker de kabels, opladers en screenprotectors vind ik ideaal. Ze zijn goedkoop en doen niet onder voor het origineel. Prima dus!

De nieuwe gadgets zijn nu bij Kruidvat te koop, ook online. De accesoires zijn verkrijgbaar voor iPhone 6(S), iPhone 4(S), iPhone 5/SE, Huawei P9, Samsung Galaxy S6 en Samsung Galaxy S7. Ik heb deze gadgets gekregen.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.